Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:11:04
|
|
|
|
ljubljana
|
tole moje pisanje je pa zgleda malo monologu podobno
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:12:05
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 SPET SMETARKE NA DELU. zdej pa že kričite na nas Lunca, super da ste ozdraveli. Lahko noč, grem, ker me verjetno čaka budnica kmalu po polnoči
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:16:46
|
|
|
|
mala pikica
|
ljubljana sva čisto noter padli, a
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:23:52
|
|
|
|
mala pikica
|
Zdaj pa grem spat, me je tole prepričalo... Zjutraj smo štartale na 156.strani, do polnoči pa bomo sigurno že na 163.strani Tako delovni smo lahko samo smetarčki, kajne Sem vam hotela samo še reči, da jaz enostavno ne morem brez vas, drage moje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:30:51
|
|
|
|
ljubljana
|
mala pikica, kaj bo šele, ko se bova v živo videli
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:31:45
|
|
|
|
ljubljana
|
sunny pa alfabeta sta še gor pa nč ne čvekata
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:32:54
|
|
|
|
ljubljana
|
No zdaj pa tudi jaz voščim lahko noč pa dobro in dolgo spite.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 6:10:47
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Triš in ostale za na bazen, jaz lahko torek, četrtek ali petek, če prav razumem dopoldne? Jaz bi dopoldan, pravzaprav kar kmalu, tam okoli 10 ure, ker moram ob 15 po sina. Lahko pa katerikoli dan, zaenkrat! Pol se pa kar zmenimo za torek ob 10h na bazenu D in BK VABLJENE Majra glede povabila se ne sekiraj,ker je čisto razumljivo.Bomo pa še enkrat pri meni na tvoj račun .No vidim da je Alfabeta že ponudila Dašobino ja kaj pa ima tako veliko hišo.Tam je res kot v vrtcu .Pa za mml upam da je Manci bolje ljubljana sem se nasmejala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 6:10:57
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta no pa si me jutranje razvedrila.Sem se pav lepo nasmejala .Revež je po dolgem času videl nekaj lepega Vaney glede plačil vrtca pa se ne smeš ti pritoževati,ker od tega imaš ti plačo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 6:50:25
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina evo opet jaz z monologi Ti, merkaj da te ne bodo izselili na Smetarčke...Se boš morala res naučit odgovarjat v enem postu, ker 5 postov zapored to je pa že..... Kdo se oglaša a ne? Ti, kaj je tvoj na jagi al že spi? MOj je šel dražit prijatelje v zidanco, ker je Hamilton zmagal neee, moj se je izležaval na kavču.... mislim, pa da si bo svaka privoščil, ko ga vidi... Ljubljana, kaj pa sta ta veča dva zagodla? Lutiropan, držim pesti!!!!
< Sporočilo je popravil dašabina -- 3.11.2008 6:51:16 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 6:54:35
|
|
|
|
lutiropan
|
Jutro, tolko, da se javim. Šibam potem ob 8 v Ljubljano, pa še spotoma v šoping.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 6:55:56
|
|
|
|
lutiropan
|
Dašabina hvala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 6:56:59
|
|
|
|
lutiropan
|
Ena mi mora ob priliki povedat kako lahko post popravljaš, ko je že enkrat oddan. Tko ,kot si ti sedaj naredila Dašabina...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 7:06:51
|
|
|
|
dašabina
|
Lutiropan, pri tvojem postu (ko je že oddan) piše uredi, klikneš in ga lahko urejaš... Triš, velja za bazen....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 7:29:39
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jutro, punce moje! mala pikica....poglej jo, poglej, kako hitro padeš med smetarčke a ne? Pa ljubljana tudi.... Ja, saj vem....zarečenega kruha se največ poje Pa še tole, jaz sem že večkrat ugotovila, da ta prijava na RR, že ko si povsem dol je še vedno aktivna nekaj časa. Jaz sem namreč včeraj, takoj ko sem napisala da grem, dejansko šla. Danes pa spet vidim, da je bila prisotnost, tak da sem spet dobila potrditev da imam prav triš oz.D&B velja v torek v Balneji. Triš saj boš šla mimo mene a ne? Boš vzela Lano s seboj? dašabina zakaj si bo svaka privoščil? Zaradi Ferrarija ziher, a? no, si grem kahlo kave skuhat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 7:39:53
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Uf, smo včeraj spet zasmetile Mi smo spet imeli neko čudno noč. Je bil Gašper buden že 4.20. Eno uro sem se matrala, da je nazaj zaspal, potem je spal cele pol ure Ampak se nisem vdala. Sem ga odnesla k sebi in sva spala do 7.10 Jaz bom diplomirala iz tega Gašperjevega spanja... Zdaj pojeva zajtrk, potem pa greva na sprehod. Je tako lep sonček Ob 11-ih pa se že veselim, da se po dolgem času s puncami vidimo
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 7:41:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro. No pa sem spet v službi. Vidim da vas je ene par že pokonci. Ena za vas, jaz sem pa svoj čaj že spila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 7:54:23
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta dašabina zakaj si bo svaka privoščil? Zaradi Ferrarija ziher, a? točno tako
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:12:59
|
|
|
|
ljubljana
|
Ljubljana, kaj pa sta ta veča dva zagodla? Ma nič resnega samo Ch skoz nekaj dreza v M in pol M cvil tako, da gre čez možgane, men to pritisk dvigne k ekonom loncu in je takrat najbolje, da ljubi prevzame vzgojo jaz sem takrat preveč napadalna
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 3.11.2008 8:13:28 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:24:07
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Jutro. Sem šla včeraj spat ob 22.45, kar že dolgo nisem šla grem vedno kasneje. Ponoči je Neja ene 2x pojokcala za pit in dudo, vstale smo pa ob 6.30. Sem bla že vsa polomljena od preveč spanja. Greva zdaj ven, popoldne pa plavat, tako da se oglasim zvečer.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:29:07
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Ma nič resnega samo Ch skoz nekaj dreza v M in pol M cvil tako, da gre čez možgane, men to pritisk dvigne k ekonom loncu in je takrat najbolje, da ljubi prevzame vzgojo jaz sem takrat preveč napadalna Mi je znano tole! Štajerke lepo se imejte na čveku! Majra čestitke za zvezdico!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:40:07
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Alex se zahvaljuje za čestitke. Patrik z zamudo vse naj naju. Naklofale ste tooooooooooooliko da sem samo preletela. Srečanja pa se jaz tudi zeloooooooooooo veselim.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:42:32
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta jaz grem direkt na dolenjske,ker drugače bom naredila veliiiik krog.Lana pa bo v vrtcu ,drugače bo spet 6 ur in ne 3
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:51:42
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta jaz grem direkt na dolenjske,ker drugače bom naredila veliiiik krog.Lana pa bo v vrtcu ,drugače bo spet 6 ur in ne 3 Pametno, saj zato mi pa zadnjič ni bilo jasno zakaj greš tod mimo in ne po bližji poti. Spraševala sem te pa za to, ker bi sicer šla lahko z mano. Bi sedež dale k meni in bi se skupaj peljale
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 8:52:32
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta "AL VAM JOŠKI TAKU SKAČEJO!" In je še pokazal z rokami na svojih prsih gor pa dol. Evo,zdaj sem se pa tak nasmejala,na glas,me je Klemen kar debelo gledal. Klemen je včeraj prvič zaspal ob 19.15 celo,danes pa ob 5.30 auf.No,lepo. Midba s Klemnom tudi poskušava,da bi čez dan manj spal in kar deluje,tako da mala pikica,vredno je poskusiti. No,vidim da si že svašta poskušala... sunny m.toliko ljudi na zaroki,kaj šele po poroki.Če bi jaz bila njuna mama,bi jim zagrozila,da naj se le pazita,da bo zakon držal do konca dni,ker... , ampak po resnici...je to pretirano,kajne?? ljubljana,moji joški niso skoraj nič večji kot tvoji,ampak imamo pomagala,tako da moj doma že ve,drugi pa ne rabijo . Tale aaaaaa je velikokrat z nami sem opazila oddan pa ima samo en post,sem pogledala,tako da izgleda samo bere. Moram it,me dete rabi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?