Annny -> Koliko se prilagajate okolici? (11.3.2005 18:49:25)
|
No, Seven, potem pa še sama ne morem verjeti, da je kaj takega možno:zmeden: Bila sem prepričana, da mora zadaj biti kak globlji konflikt, da z nekom govoriš v takem tonu, kot oni s tabo...bolje rečeno- lajajo nate:grrr::grrr::ups: Starčke si vsi predstavljamo nekako bolj 'pohlevne';) Kaj naj rečem..osebno poznam enega starejšega gospoda, ki je enostavno 'ljubosumen na mladost'...ujedljiv, moreč, težaški, meče polena pod noge, se prepira za dlako v jajcu- ampak samo z mladimi. Starejši je, hujše zdravstvene težave ima, huje je..Mogoče je pa kaj na tem..? Kdo pa ima toliko časa, da bi gledal za vsakim, ki pelje psa na sprehod, ali pobira kakce za njim...? Mislim..OK, saj je kulturno, da lastnik psa to počne, ampak jaz za nekom že ne bi vpila, če bi videla, da ne..To se mi zdi bolno! Stari ljudje se bojijo 'avtoritet' kot so odvetniki, kriminalisti, varuh človekovih pravic..jaz bi malo povzdignila glas in zagrozila s čim podobnim..nekatere to vrže na rit..Samo nikar se jim ne 'podrejaj' v tem smislu, da živiš tako, kot oni mislijo, da bi morala. Mislim, jaz sploh nimam potrpljenja s takimi, ki takole zafrkavajo..ok, enkrat ali dvakrat še lahko poskusiš v malo bolj miroljubnem tonu, potem je pa enkrat kaplja čez rob:grrr:
|
|
|
|