kofetek2010 -> Koliko se prilagajate okolici? (15.3.2005 12:47:10)
|
No pa da še sama pristavim piskrček ;) Pred leti smo se preselili v blok, sin ni bil še niti leto dni star, stanovanje je bilo v 4.nadstropju, brez dvigala, torej blok star kot svet, sami upokojenci. Voziček sem puščala v avtu, sina nosila vsak dan vsaj 2x gor in dol po stopnicah. Z možem sva imela vsak svoj avto, zato je bilo pač potrebno plehovje nekje parkirat. In glede na to, da je bilo potrebno sina nosit, kar sploh ni bilo lahko, ker je imel pri 12 mesecih 12kg, sem težila k temu, da če je bilo pri vhodu fraj sem tam parkirala. In enkrat me je ena gospa nadrla, češ kaj parkiram tam, da je to njen parking, ker ona že 20 let tam parkira! Halo!?!? Naj parkirišču v lasti vseh stanovalcev! In potem čez nekaj časa si moj dragi omisli nov avto, starega še ni uspel prodat in glej ga zlomka, na enkrat smo imeli 3 avtomobile, ki so bili vsako jutro obloženi z jajci in ostalo svinjarijo. Hudo! In nekega dne mi pri pranju perila zmanjka mehčalca, poberem sina in greva v trgovino. Na poti po stopnišču me pri vrhu stopnic malo prevaga, spustim mehčalec iz rok, zgrabim sina, da ga zaščitim, vseeno oba treščiva po stopnicah. Nama na srečo nič, mehčalec je počil in stekel po stopnicah. Ful sem bila v šoku, cela sem se tresla, saj bi lahko padla oba daleč nazaj po stopnicah. Nekaj časa sem čakala na stopnicah, da bi prišel kdo mimo in mi popazil na otroka, da bi lahko pobrisala tisto mjhno lužico. Nikogar ni bilo, zato sem pustila lužico in šla v stanovnje. Ko je prišel mož domov (čez ene 2 uri) sem šla pobrisat tisto lužico. Čez nekaj dni pa sem slišala eno sosedo kako razlaga drugi, da sem bila jaz tista,ki sem naredila takšno svinjarijo na stopnicah. Joj, še sedaj bi ji vrat zav*** Takrat ni bilo nikogar, pa je nekdo vseeno vedel. Joj,joj,joj! Komaj sem čakala, da bodo zgradili blok v katerem smo kupili stanovanje in se preselili. Nikoli več se ne preselim v blok v katerem so starejši oz.upokojenci, ker cele dneve nič ne počnejo in imajo čas, da nadzirajo druge. Sem se pa razpisala... :)-
|
|
|
|