Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 14:31:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa - dopisuje si z Jeličičem. In tebi je to smešno???????
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 19:45:08
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, a ni??!! A to spada med navade al finte?? Mijavček, dobra
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 19:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Tole, kar sem danes po mejlu dobila pa direkt na to temo paše.. http://www.youtube.com/watch?v=aMDR6cu8wZU. If you don't know him by now....
|
|
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 20:19:25
|
|
|
|
amaya
|
Uh, kje zacet.... 1. ko gleda TV lahko vmes kricim in skacem in me ne slisi 2. ko daje za jest tamalemu in JE vmes TV vzgana, je vec hrane okoli sina kot v njem 3. itak WC (pol dneva) 4. ko je na dopustu se oglasa na sluzben telefon 5. nekaj casa je imel manijo glumit partizana po netu (neke igrice za neodrasle moske) 6. veckrat ne razume kaj govorim in kaj hocem 7. me ne razvaja 8. me ne hvali 9. trenutno razbija s posodo, medtem ko mali spi v sobi z vrocino. In ce mi ga zbudi, ga kastriram Ej, danes sem pa res kot kaca.....razpi.ckana do amena, pa se sama ne vem zakaj
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 20:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
amaya, polna luna je
|
|
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 20:40:30
|
|
|
|
amaya
|
a EVO, TO JE.... Ze cel dan tulim na vse okoli sebe. Moj ima rwes dobre zivce zraven mene
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 21:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
E, temu se reče zasvojenost.
|
|
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 22:27:39
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark E, temu se reče zasvojenost.
|
|
RE: Tipične moške finte & navade 15.9.2008 22:28:13
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark E, temu se reče zasvojenost. ce sem pa tako dobra zena....ne smem bit prevec popolna
|
Koiko ss ste imele preden ste donosile?metuljcek27Koliko ss ste imele preden ste donosile ?1 (
77%)
2 (
9%)
3 (
5%)
več (
9%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!