tanikaa
|
Hvala za tolažbo. Sem mislila, da je samo moj čuden. - vsako jutro, včasih še popoldan zasede wc za ene 20 minut. Obvezna oprema so cajtingi, ki na koncu itak končajo na komodi na hodniku. Saj same najdejo pot do košare, kjer odlagamo časopis. - po uporabi wc-ja ne ve pritisniti na dišavo na steni. Aja, njegov kakec diši po vijolicah, tak da osvežitev prostora ne pride v poštev. - pretirano ukvarjanje s športom - beri treniranje desnega palca pri preklapljanju programov na tv. Človek dobi morsko bolezen ob gledanju tv poleg njega. - daljinec na njegovem vampu, trdno stisnjen v desno roko, smrčanje, ki presega 100 decibelov. In če vzamem daljinec, seveda zelo previdno in počasi ter zeeeeeeeloooooo nežno, zabenti, da naj dam mir, ker on gleda film. - zjutraj, popoldan in zvečer zasede kopalnico vsakič za ene pol ure. - frizura mora biti vedno tipi top. In ko že mislim, da je vsak las na svojem mestu, on še vedno ugotavlja, da tisti las, ki raste tam, kjer naj bi bili njegovi mali možgani, ne stoji tak kak treba. - ko pride iz službe, odpeketa direkt v spalnico in se spravi v najnovejšo pridobitev v njegovi omari in v najnovejši majci se spravi na kavč. - vedno jamra, da nima kaj za oblečt. Ja valda, omara se sesuva od cunj. In kot sem že omenila, najnovejše cote, ki mimogrede niso glih poceni nosi DOMA. - raje crknem, kot da grem z njim v štacuno kupovat cunje. Ker takega modela oz. kroja, kot ga išče on, še živ človek ni izumil. - za nakup ene cunje porabi ene tri tedne in obišče približno oz. natančno vse trgovine v mestu. - ko ga vprašam, kaj naj skuham, mi vedno odgovori: Kar hočeš. Ja, fak, to so glih včeraj prodali. - ko mu pravim, da greva spat, mi pravi da ni zaspan, s tem, da že ene pol ure smrči pred tv. Pismo, kar zraka mi zmanjkuje, ko to pišem. In je.belacesta, zakaj sem se že poročila z njim??????????? Aja, zato, ker me noben drug ni hotel pa zato, ker ful diši in je najlepši na tem planetu.