Jessy
|
Tudi jaz sem se pošteno nasmejala. Pa pristavim še svoj piskrček. Moti me: - da stanovanje nikoli ne more biti pospravljeno ,saj odlaga svoje škatle, papirje, vezja, telefone in podobno šaro vse povsod po stanovanju - da je strašno doooolgo na WC-ju z nekim čtivom, ki ga več ali manj vsakič pusti kar na tleh (kot da ga je tam dobil??? ) - ko pokličme, da je kosilo na mizi, ga še vsaj 10 min ni - ko se kam odpravljamo in ga vprašam, če je že in potrdi, da je on zrihtan, obvezno gre še kak mail pogledat ali napisat - z njim se sploh ne da skregati - cunje po moško zloži in odloži na pralnem stroju in ko jih razgrneš so take, da še tiste, ki so v košu za umazano perilo niso tako zmečkane. Seveda on to lepo obleče in gre tak v službo! - ko poje kosilo, me vpraša, če da krožnik v stroj, s tem, da sem ga 3 sekunde prej jaz svojega notri dala in on ne ve, če so notri umazane ali čiste... - da če hočem, da mi kaj pomaga počistiti, da mu moram vedno konkretno povedati, kaj hočem, da stori Pohvalila pa bi ga, da ko kam gremo, nikoli ne komplicira ali se sekira, če kdaj kam zaidemo in potem obračamo, pa po štacunah je tudi vredu z njim hoditi, saj me nič ne priganja. Joj, še nekaj sem pozabila...ko ga vprašam, kaj naj jutri skuham, mi bo ČISTO VSAKIČ rekel bele makarone! Madonca je izviren...
< Sporočilo je popravil Jessy -- 12.9.2008 22:47:03 >