CatJa
|
Ne vem, če so ravno tipično moške, mi grejo pa ful na živce: - tuširanje pol ure, pri tem mora bit cela kopalnica mokra - ko zmanjka sekret papirja, ga je res prehudo zamenjat - zjutraj v kopalnici preživii več časa kot midva z Janom oba skupaj - cmokanje pri jedi, z izgovorom, da tako bolje okuša - kadar si pripravi prigrizek za k TV, ostane kuhinjska krpa obvezno zatlačena v sedežno. Včasih celo dve - OK, glede daljinca so očitno vsi isti - ko rečem, da bomo morali spucat stanovanje, komentira: ehhh, pa sej še ni tk usrano - ko mora zjutraj Jana oblečt za v vrtec, nikol ne ve, kje ima kaj - ko se že odpelje, se vedno, ampak res vedno še vrne po nekaj; al gsm, ključe, očala, notebook, .... - gospod meni, da je najboljši voznik na svetu. Če bi imel možnost sesti v F1 bi ziher še Šumija stisnil. Ziher. - za v trgovino mu napišem listek, pa ziher kaj pozabi - če opravlja kako delo, se je nesposoben hkrati še pogovarjat - v hladilnik bulji z razdalje enega metra. Bog ne daj, da bi se kdaj malce sklonil. Raje vpraša kje je kaj. - kruh si reže na salamoreznici čez pa kako mastno salamo. Vse ok, če bi jo portem še spucal za seboj Pa še, pa še. Ampak najbolj hinavska mi je pa ta: ko je zmenjen za zvečer s kakim frendom, je blazno priden, pa pripravi kosilo/večerjo, še tamalga gre stuširat, ko ga vprašam, če ima namen kam it, pa: ja, me je **** povabil na pijačo. Ne, da se je zmenil, en ga je povabil. Hja, pol je pa že treba it, a ne No, bodi dovolj Mali se dere .....