Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kolegica mi je zamerila 11.9.2008 12:48:42
|
|
|
|
Spark
|
No prvo ne vem, če sem sploh na pravi forum tole temo dala. No, kolegica mi je zamerila, vsaj mislim da mi je zamerila. Povabila nas je na njen rojstni dan in rojstni dan od njenega malčka. Skupaj sta ga praznovala. No jaz pa nisem mogla priti, ker sem imela za tisti vikend napovedane obiske ki živijo v tujini in mi smo bili pri njih en teden na dopustu. To sem skušala razložiti kolegici, ona pa je bila užaljena, ker ne morem priti. Jaz pa nisem mogla priti, ker so to moževi sorodniki, ki živijo v tujini in so se točno ta vikend vračali z dopusta in so se ustavili pri nas. Oni pridejo 1x na leto sem in se mi je zdelo grdo od mene, da bi jih pustila same in da bi takrat šla na rojstni dan. Potem sem ji poslala sms za rojstni dan, na katerega mi ni niti odgovorila. Sedaj pa ne vem, ali naj jo kličem in se ji še kar opravičujem, ali pa jo ignoriram, ker ima ona sama očitno problem. Sva pa bili najboljši kolegici v osnovni šoli pa potem v srednji šoli. Potem so naju poti malo odpeljali narazen. Sedaj pa smo na vezi in se vidimo vsakih par mesecev. Ne vem kaj naj zdaj z njo, a sem bila res nesramna in bi morala iti, ali bi me ona morala razumeti, da pač res nisem mogla.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 12:55:42
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Veš, saj si ji dost zgodaj skušala razložiti in bi te mogla razumeti. ne vem, zakaj si je mogla tko k srcu jemat?Jest bi isto ravnala kot ti.
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 13:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi jo ignorirala. Mislm saj se ne vrti svet okoli nje. Valda da nisi mogla it. Jaz tud neb šla. Bi pa če bi bla jaz na njenem mestu te drugič k bi mela cajt povabla. Otročja je.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 13:13:34
|
|
|
|
naja17
|
Pravi prijatelj zastopi prvo razlago, je moje mnenje. Lahko še enkrat probaš poklicat in razložit, če pa misli zato mulo kuhat, pa sori še ni dorasla svojim letom.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 13:39:38
|
|
|
|
aluš
|
Po čem sklepaš, da ti je zamerla? A samo po tem, ker ti ni odgovrila na SMS. To se mi zdi čisto premalo. Jz tudi navadno ne odgovarjam na SMS za RD. Ker če je samo to, mogoče sploh ni zamerila. Jaz bi jo v tem primeru poklicala, pa rekla, če se lahko oglasim na kafe, ker zadnjič nosem mogla priti.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 14:15:02
|
|
|
|
Majuska
|
No takole bom rekla, vsakdo je odgovoren za svoja čustva, torej užaljenost je njena stvar. Vprašaj jo, kaj bi ona naredila v tem primeru - ljudje se vse premalo postavljamo v kožo drugih in potem kuhamo mulo. Mislim da si ji dovolj lepo povedala, zakaj pač ne moreš, lahko pa jo pokličeš in boš videla, kakšen bo njen odziv. In naredila boš več kot dovolj
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 20:44:27
|
|
|
|
Naja30
|
Nič ne bi naredila. Njena stvar, če je užaljena. Take stvari pa mora človek razumet.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 20:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj pa smo na vezi in se vidimo vsakih par mesecev. Ne vem kaj naj zdaj z njo, Ostani na vezi.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 20:55:16
|
|
|
|
TRIŠ
|
Nič se ne sekiraj.Te bo življenje izučilo,da takih ne potrebuješ
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 21:40:08
|
|
|
|
Pobalami
|
Če je užaljena je to samo njen problem. Imela si zelo dober razlog, da te ni bilo.
|
|
|
|
RE: kolegica mi je zamerila 11.9.2008 23:04:36
|
|
|
|
Rožica I
|
Ko sorodniki odidejo, pojdi do nje z darilom za tamalega- jaz bi tako naredila. Če bi se pa gospa še mal mulila, bi samo poljubila njenega otročka za rojstni dan in šla !
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?