Spark -> kolegica mi je zamerila (11.9.2008 12:48:42)
|
No prvo ne vem, če sem sploh na pravi forum tole temo dala. No, kolegica mi je zamerila, vsaj mislim da mi je zamerila. Povabila nas je na njen rojstni dan in rojstni dan od njenega malčka. Skupaj sta ga praznovala. No jaz pa nisem mogla priti, ker sem imela za tisti vikend napovedane obiske ki živijo v tujini in mi smo bili pri njih en teden na dopustu. To sem skušala razložiti kolegici, ona pa je bila užaljena, ker ne morem priti. Jaz pa nisem mogla priti, ker so to moževi sorodniki, ki živijo v tujini in so se točno ta vikend vračali z dopusta in so se ustavili pri nas. Oni pridejo 1x na leto sem in se mi je zdelo grdo od mene, da bi jih pustila same in da bi takrat šla na rojstni dan. Potem sem ji poslala sms za rojstni dan, na katerega mi ni niti odgovorila. Sedaj pa ne vem, ali naj jo kličem in se ji še kar opravičujem, ali pa jo ignoriram, ker ima ona sama očitno problem. Sva pa bili najboljši kolegici v osnovni šoli pa potem v srednji šoli. Potem so naju poti malo odpeljali narazen. Sedaj pa smo na vezi in se vidimo vsakih par mesecev. Ne vem kaj naj zdaj z njo, a sem bila res nesramna in bi morala iti, ali bi me ona morala razumeti, da pač res nisem mogla.
|
|
|
|