Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 13.9.2008 10:57:27
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar
bil pa men tolk beden Edin fajn del je k sta seksala v tistm avtu
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Titanik je bil pa men tolk beden Edin fajn del je k sta seksala v tistm avtu
Tiatnik je bil tudi meni beden. Ne vem, kaj je blo za jokat.
ja, je pa res cela komedija, a ne, ko veš, da se je vse to v resnici dogajalo in koliko ljudi je takrat umrlo.
Pa saj ne gre za zgodbo samo, itak je izi nardit film, če imaš zgodbo že napisano. Samo cel film je bil beden, da je bil za jokat morda edino zato, ja.
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 13.9.2008 10:59:40
Volga
Sem geldala snoč P.S. aj lov ju, pa ne vem, no...ni glih neki za jokat, edino mi je malo ušlo na začetku, ko je imel tako fin pogreb s tistim viskijem pa to, sicer pa ne ravno. Drugače pa všečen film.
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 14.9.2008 18:58:47
muki1
Tudi jaz sem danes gledala p.s ajlavju. Sicer moram priznati da sem cmevkala( čeprav sem pričakovala da bom noro hlipala, morda ravno zato nisem, ker sem se nakurblala na ful joka, potem pa sem čakala in čakala), ampak še več mokrote je bilo pa med nogami. Jah, tako to je.
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 14.9.2008 20:22:15
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Tudi jaz sem danes gledala p.s ajlavju. Sicer moram priznati da sem cmevkala( čeprav sem pričakovala da bom noro hlipala, morda ravno zato nisem, ker sem se nakurblala na ful joka, potem pa sem čakala in čakala), ampak še več mokrote je bilo pa med nogami. Jah, tako to je.
Si nisi kupila zasčitne prevleke za jogi!!??
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 14.9.2008 21:20:30
Nikita***
Ja, tudi jaz včasih pojokcam pri filmih, če me ganejo. Obstaja pa nekaj filmov, ki sem jih videla že neštetokrat, pa vedno znova jokam pri istih prizorih (čeprav že popolnoma na pamet vem, kaj bo, pa me ne izuči ) - Jesenska pripoved (Legends of the Fall) - Najini mostovi (The Bridges of Madison County) - Plesalka v temi (Dancer in the dark) - Zelena milja (The Green Mile) - Punčka za milijon dolarjev (Million dolar baby) - Noč na zemlji ;zadnja zgodba, Helsinki, tam tulim kot nora (Night on Earth) - Kaznilnica odrešitve (The Shawshank Redemption)
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 14.9.2008 21:35:27
Anonimen
Ma, Jim Jarmusch je zakon. Vse zgodbe so maestralne, Rossie Perez jim je vsem dala lekcijo, pri Benigniju sem se vsral od smeha, na koncu mu "Padre" rikne v avtu...
Edino helsinške zgodbe se ne spomnim skoraj nič. Vem, da so bli trije pijani dečki, drug drugega podpirajo, da se ne zvrnejo...
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 14.9.2008 21:38:30
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***
- Noč na zemlji ;zadnja zgodba, Helsinki, tam tulim kot nora (Night on Earth)
---------------------- Gledala že pred časom, ampak se ne spomnim.... Daj, napiši mal, da se spomnim, če sem tudi jaz tulila zraven !
Taksist pripoveduje, da je žena rodila deklico in da se je v porodnišnici borila za življenje. Ni imel poguma, da bi jo šel pogledat, ker se je bal, da se bo navezal nanjo in da bo potem umrla. Po določenem času je bila deklica že bolj stabilna, zbral je pogum in jo šel pogledat. Punčka je umrla. Ob tem prizoru mi je najbrž hudo zaradi lastne situacije (smrt hčerke), čeprav sem ta film gledala že tudi prej in sem ravno tako tulila.
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 14.9.2008 21:40:14
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Ma, Jim Jarmusch je zakon. Vse zgodbe so maestralne, Rossie Perez jim je vsem dala lekcijo, pri Benigniju sem se vsral od smeha, na koncu mu "Padre" rikne v avtu...
Edino helsinške zgodbe se ne spomnim skoraj nič. Vem, da so bli trije pijani dečki, drug drugega podpirajo, da se ne zvrnejo...
Ja, pri Benigniju sem tudi jaz jokala... od smeha. Sem skoraj crknila, tako je dober
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 15.9.2008 8:10:45
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: frutka
To je tisti film s Timom Robbinsom? Ko so v zaporu in jih vse na koncu okoli prenese?
ravno tako tulila.
Ja.
pa Sleepers je tudi odličen, če ga še niste omenjali. Od unih fantov, ki so bili v poboljševalnici, pa se je paznik spolno izživljal nad njimi. Ko so ven prišli, so ga pa zjebali.
RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali? 15.9.2008 9:10:38
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: frutka
To je tisti film s Timom Robbinsom? Ko so v zaporu in jih vse na koncu okoli prenese?
ravno tako tulila.
Ja.
pa Sleepers je tudi odličen, če ga še niste omenjali. Od unih fantov, ki so bili v poboljševalnici, pa se je paznik spolno izživljal nad njimi. Ko so ven prišli, so ga pa zjebali.
Uuuu....tisti je prav hud, ja! Grozno kako so jih zlorabili in tepli. Ampak mi je Kaznilnica skoraj boljša. Pa fuuuull dobro igralsko zasedbo ima. M. Freeman mi je zelo všeč. Volg P.S. te ni navdušil nabolj. V bustvu je meni tako všeč, ker se imata tako človeško, normalno rada, se kregata in ker ne kaže smrti ampak potem te spomine za nazaj opisuje in se vmes vrača v sedanjost. Jaz sem setotalno identificarala z njo .