|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: strah pred ns
12.9.2008 20:53:30   
M_mojca
Dali* in Lorencia, čestitam za tako super in spodbudne rezultate na NS!!user posted image user posted image user posted image Zdaj lahko mirno zadihata in uživata v mesecih ki so še pred teboj!!

Jaz sem bila pri dr. Strahovi in je bila tudi pri meni zelo zelo prijazna! Če oz. ko bo nekoč na poti še drugi dojenček, grem definitivno k njej!user posted image
Zdaj pa le še odštevam dneve, do dneva, ko bo na svet prijokal najin sonček!!user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.9.2008 21:48:38   
yania
Meni pa je nuhalna svetlina eno veliko pričakovanje....sploh ne razmišljam kaj bo narobe...ampak samo to, da bom videla malčka, kako brca, dela prevale in seveda dobila najlepšo slikico v celi nosečnosti...potem kasneje je plodek že velik in ni UZ tako lepa...
No, je pa res, da sem bila malo v strahu vseeno, kaj če in če....no, samo pozitivno je treba misliti -...ne se obremenjevat s tem...
Glede tistih, ki pravite, da niste šle prav zaradi tega, če bi vam povedale da je kaj narobe...jaz pa pravim takole,..sicer čisto moje osebno mnenje:
NS je pregled, ki ni 100%....to je res, samo v današnjem času, ko ti res omogočijo, da pregledajo plodek tako zgodaj in ti povejo če kaj ni uredu, te seveda dajo naprej na kontrole in npr.potrdijo da je s plodom nekaj hudo narobe...ja punce moje...če je napaka v hrbtenički, ali pa odpoveduje srček al kaj jaz vem, nerazviti organi...ja po mojem ti že povedo, kaj se naredi v takšnem primeru. Kolegica je imela NS na kateri so ji povedali da je luknjica v srčku in da se hrbtenični kanal ni zaprl (mislim da je bilo tako...ne me držat čisto za besedo)....skratka da s tem plodkom ni vse ok..obratno, da je hudo narobe in nima nekih možnosti za življenje,,,,no ona se je odločila za splav (seveda)...po nekaj mesecih je zanosila in ima zdaj že 2 deklici, obe zdravi....
Jaz pravim tako, hvalabogu za takšne preglede, da ti znajo povedati...ne vem pa res, kako bi se odločila, če bi bil izvid dvomljiv....jah, težke teme...
Jaz sem naročena čez dober teden še na THT (trojni hormonski test) ko ti vzamejo kri...to naj bi bilo skoraj 100% če se ne motim...mi je rekla G.če sem šla na NS naj grem pa še na to...in v 1.user posted image nosečnosti tudi...

Tebi pupca pa samo to, da se ne sekiraj....vse si želimo zdrave pikice in vse dobro...verjamem da bo vse ok....

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.9.2008 16:42:30   
pajek
Pa še moje čisto osebno mnenje. Ko sem bila prvič noseča, niti pomislila nisem, da ne bi šla na NS. Rezultat je bil super in rodila sem krasno punčko. Nato sem zanosila drugič. Na NS gin. ugotovi, da plodek ni več živ. Zanosim tretjič. Na NS gin. ugotovi tako hude napake, da bo plod zagotovo umrl, vendar me moja gin. pošlje še v Ljubljano po drugo mnenje. Tam ugotovijo, da ta diagnoza ne drži, a je vseeno nuhalna s. povišana, pa še nosne kosti ni bilo vidne. Odločim se za biopsijo horionskih resic in z možem se dogovoriva, da otroka ne bova obdržala, če bo z njim kaj hudo narobe. Po 3 tednih zakrvavim in v bolnici ugotovijo, da srček ne bije več - ironija pa je, da dva dni po tistem dobim rezultate biopsije in je bilo vse v redu.
Sedaj sem spet noseča in na NS NE GREM ! Zakaj ? Ker, če tam ugotovijo, da ni vse v redu, je to takšna psihoza, takšna živčna vojna za umret. Niti slučajno ne bi rada še enkrat doživela česa takega. Če mi je tokrat usojeno, mi je, če pa je kaj narobe, bo pa telo že samo storilo svoje. Otročička bom pa v vsakem primeru obdržala.
Kar pa hočem povedati je to, da se vsaka ženska odloči po svoje. Dokler ni negativnih izkušenj je NS super, ko pa so, pa razmišljaš drugače.
Pa veliko sreče vsem nosečkam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.9.2008 10:07:03   
pupca
no jay  sem tudi dalo nuhalno skoyi.bilo je super in vse je v redu.

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.9.2008 12:04:27   
Naja30
Javljam samo, da je bilo na NS vse ok. user posted image

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.9.2008 19:06:55   
M_mojca
pupca, naja, čestitke obema ob fajnih rezultatih NS!!! Zdaj pa le z dobro voljo skozi nosečnost in z veseljem na vsak pregled ki je pred vama! Želim vama, da bi bila vajina user posted image zdrava in da bi nosečnost potekala tako kot more - brez težav!!user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.9.2008 19:48:36   
silvya
Samo, da je vse vredu. Sedaj pa uživajta in božajta svoje trebuščke. user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?