|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred ns
10.9.2008 20:07:09   
pupca
ojla.jay imam v torek 16.9. nuhalno in me yelo strah.saj grem tja v drugo.doma imam 3letnika.strah me je da bi bilo kaj narobe.imate in  ste imele tudi  strah pred tem.imela sem  neke more da bo vse narobe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah pred ns
10.9.2008 20:21:22   
piamaria
Pupca ne ga srat, vse bo ok, kakšen strah...to ni dobro za vaju veš.
Kar pogumno.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 20:27:07   
tasa_m
ah,..ne smeš niti tako razmišljat. Jaz sem tudi včeraj imela NS pa sem bla vsa vzhičena in po drugi strani prestrašena,kaj če pa le bo kaj ... ?!
Ampak je vse OK, razen kaj je malenkost manjša kot bi morala bit ampak me je pomirla ko mi je razložla da je to zaradi nerednih mens., katere sem imela po 30-35 dnevih, pa ne na 28 dni tako kot imajo oni izračune... Tak da kr pogumno! Vse bo vredu z user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 20:28:04   
Anonimen
kje pa.. strah, kaj je to?!?!
Naj te ne bo ničesar strah - sploh pa kar se sanj in mor tiče, pravijo da je to samo v sanjah in ne zares pri tebi, tako da kar mirno
...in  čimlepšo nosečnost

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 20:37:08   
M_mojca
Pupca, kar brez strahu! More, ki jih imaš, so le izraz tvoje notranje stiske in strahu, da bi bilo kaj narobe. Zato le pogumno in z veseljem na NS, saj boš spet videla svojo malo pikico, ki raste v tebi! Morda ti bo celo pomahala - tako kot je meni, ko sem imela NSuser posted image ! Le brez strahu, tako boš koristila ne le sebi, temveč tudi otročičku, ki raste!
Mene ni bilo niti malo strah, in sem pregled komaj čakala!
Naj ti povem tudi to, da smo v naši družini trije otroci, na razmaku 10let (jaz sem "ta srednja")! Z bratom sva razlike celo 11let! mama je bila stara 40let ko ga je rodila, a ni bilo nič narobe! Nosečnost pa je pri vseh treh potekala normalno in povsem brez komplikacij. jaz sem se rodila prezgodaj, a le zato, ker je mami imela težave z žolčnimi kamni - ravno takrat so jo matrali napadi, in so ji sprožili popadke. Brat in sestra pa sta rojena nekaj dni pred rokom! Zato le pogumno!user posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 20:39:19   
Naja30
Jaz sem tudi malo živčna. Na NS grem tretjič, pa me nikoli prej ni bilo strah.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 21:38:19   
M_mojca
Naja, enako kot pupci sporočam, da bodi brez skrbi, čim manj obremenjena s tem, saj tako najbolj koristiš svoji mali pikici, ki raste v tebi! Vse bo uredu! Glavo gor in z nasmeškom na NS, saj boš videla otročička, ki komaj čaka, da zagleda mamico! user posted image user posted image user posted image

OBE pa sporočita kako je bilo in kako napredujeta vajina otročička! Vsekakor želim lepo nosečnost vsem user posted image !!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 7:44:15   
pupca
vsem hvala ya spodbudne desede.upam da bo vse v  redu.moj  mi tudi govori naj  se ne sekiram.sporo;ila vam bom kako je [lo.[umniki mi ne delajo.hvala

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2008 7:57:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

O, a pričakujete? user posted image  Čestitam. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 8:18:18   
frutolina
Ko ste že pri tem - kaj na nuhalno je potrebno s sabo vzet materinsko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2008 8:39:04   
sončnica24
Jaz sem jo imela s sabo samo mi ni noter nič pisala tako da jaz je nisem rabla, sem samo izvid dobila še zdravstvene ni rabla ker sem ji jaz osnovne podatke povedala. Ne vem pa kako je z zdravstveno pri starejših ki imajo ta pregled zastonj.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2008 9:02:10   
Dali*
Jaz sem pa že čist napeta, ker imam danes NS, ma šele ob 17.45. Ojej, sploh ne morem nč nrditr, kr mislim na otročička, kolk je kej velik, kako kaj miga...

Sanjam pa že full cajta same grozne sanje. Po mojem je oto, ker nas je v podzavesti malo strah kaj bo...

Ma, me smo pa vse zdrave in super, pa še UZ niso delal, kaj šele NS...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2008 9:17:46   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Jaz sem pa že čist napeta, ker imam danes NS, ma šele ob 17.45. Ojej, sploh ne morem nč nrditr, kr mislim na otročička, kolk je kej velik, kako kaj miga...

Sanjam pa že full cajta same grozne sanje. Po mojem je oto, ker nas je v podzavesti malo strah kaj bo...

Ma, me smo pa vse zdrave in super, pa še UZ niso delal, kaj šele NS...

Dali*
vso srečo danes...

Jaz jo imam jutri ob 12h pri dr.Rosiču in proti moji volji razmišljam in samo čakam na ta petek. Obvezno bi se morala učit, saj me drug teden čaka eden izmed zadnjih in težkih izpitov pred diplomo, vendar mi NS dela problema pri učenju.

Javi nam danes, kako je šlo...držimo pesti za dobre rezultate.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2008 10:45:19   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

O, a pričakujete? user posted image  Čestitam. user posted image

Ja, pričakujemo. Hvala za čestitko.

M_mojca, hvala za lepe besede. Bom sporočila, kako je šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.9.2008 12:22:22   
Netopirčy81
Ah dej no, kaj te ma bit za strah? Sicer pa NS ni nujna, tko da ....

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.9.2008 12:35:02   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Ah dej no, kaj te ma bit za strah? Sicer pa NS ni nujna, tko da ....

Strah pred slabim rezultatom, a je to tako hudo nerazumljivo. Mislim, da nas ima večina željo, da je otrok, ki ga nosimo zdrav...dejstvo da NS ni nujna, pa ne spremeni občutkov...

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.9.2008 14:33:58   
Netopirčy81
Ne ni težko razumljivo. Mislila sem s tem na to, ali otroka zato ne bi obdržala, če bi (bog ne daj) zvedla, da ima kako napako? Nism mislila nič slabega.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.9.2008 14:43:48   
M_mojca
Dali*, tudi tebi želim samih lepih novičk na NS!! Pozitivno razmišljaj in videla boš, da se boš bolje počutila! To bo čutil tudi tvoj otročiček! Sporoči nam kako je bilo!!
Ja, res je, da smo me tudi tukaj, pa takrat še nismo poznali NS, ultrazvoke so pa zelo redko delali! Glavo gor in veselo na pregled in pogledat kaj kej počne tvoja pikica v trebuščku!! user posted image user posted image user posted image
Lorencia, tebi želim enako kot Dali*!! Vse bo uredu! Ne pozabi nam sporočit rezultatov! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.9.2008 17:21:40   
Naja30

Ne ni težko razumljivo. Mislila sem s tem na to, ali otroka zato ne bi obdržala, če bi (bog ne daj) zvedla, da ima kako napako? Nism mislila nič slabega.

Ja sej, itak je treba vsako temo "posrat" z neumestnimi vprašanji.
Ja, mene je strah, pa imam svoje razloge za to. Za sabo imam že veliko neprijetnih izkušenj kar se nosečnosti tiče in ne bi rada še kakšne dodatne. Da bi pa otroka obdržala v vsakem primeru, mi pa ni treba posebej razlagat. In ja, strah me je. Pa kaj to koga briga.

Neposredna povezava do sporočila: 19
11.9.2008 19:40:46   
Ajvy
Nič bit strah te- kakšen stavek....boš vidla, tam boš vidla svojo pikico....in zdravnik ti bo vse razložil, ti odgovoril na vsa tvoja vprašanja....pogumno.....
To je eno lepo doživetje, ko enkrat malo bolj vidiš svojo pikico...super je....
pa sporoči kako je šlouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.9.2008 20:38:37   
Anonimen

zato pa jaz nobenkrat nisem šla na nuhalno...

Neposredna povezava do sporočila: 21
12.9.2008 8:48:44   
Lalica1
Jaz mislim da je vsak strah logičen. Vedno premišljujem (za različne stvari), kaj pa če se bo prav meni zgodilo kaj slabega? Kaj če se bo prav meni odtrgala sedežnica na vrtiljaku? Ampak ko sem pa bila noseča sem se prepričala da to ni pravo razmišljanje in sem si govorila: moj otrok bo zdrav, vse bo v redu, prav jaz bom tista, ki bo dobila zdravega otroka! In prav sem imela. TAko da vem, da boste tude ve vse dobile zdrave otroke.
Z NS pa vam bodo to samo potrdili!user posted image

Pogumno in srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.9.2008 11:20:11   
Dali*
Punce...eccola moje poročilo...

Jaz celo noč nisem spala, ampak sem kar trebušček božala in se smejala, ker je bil včeraj naš malček tako posrečen. Tak mali cukrček je.

Dr. Strahova je bila pa super prijazna, naju je začela kar tikati in je blo full fajn. Z mojim sta si pela, pa se pogovarjala v ang., jaz sem se smejala, mali je plesal, pa skoz je govorila no poglejta kako je lep, kok je luštkan...Sam to še ni nič, je rekla in preklopila najprej na 3D, potem pa še na 4D. Bilo je skratka fantastično...

Aja, veliki smo 7 cm, srček bije 160, za DS+13+18 je tveganje zelo nizko.
Vse super z našim otročičkom.

Punce nč bat.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.9.2008 13:25:20   
Lorencia
Jaz sem se ravnotako vrnila iz Ptuja - dr.Rosič. Bil zelo prijazen in odgovoril na vsa vprašanja, ki jih je imel moj dragiuser posted image

Bebica je velika =  7.03cm
Bitje srca = 162/min
NS = 1,4 mm

Verjetnost pa bom kar prepisala iz lista :
Trisomy 21 = 1:5256
Trisomy 13 + 18 = 1 : 17688

Tako, da kolikor je meni jasno....sem lahko vesela.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.9.2008 15:40:10   
Nataan
hej! jaz nisem šla na NS in mi ni žal. preden greš, moraš vedet, kaj boš naredila, če je res kaj narobe. jaz ne bi šla delat splava in zakaj bi potem hodila na preiskave, ki tako ali tako niso 100%. premisli in odločitev je tvoja. meni osebno so takšne preiskave samo dodaten stres. jaz sem se prepustila in srečna sem, ker se mi je rodil zdrav fantek.

srečno

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?