Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 13:38:40
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Zgornji post je bil namenjen VSEM uporabnicam in uporabnikom! Še enkrat opozarjam na dostojen nivo debate, brez žaljivih in nesramnih postov. V kolikor tega ne boste upoštevali, bo tema začasno zaklenjena. Lp, Bonnie
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 18:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdo pravi da goljufamo državo? Ah ne, sploh je ne goljufas. V nasi obcini se to steje pod dobrodelna dela, ki jih lahko uveljavljas kot dohodninsko olajsavo. Pac zivim v obcini, ki podpira otroke. Vse za otroka. Pa ne samo pred volitvami. Sicer pa tiste, ki to delate, pomislite kaksno leto naprej...ali dve. Kaj pa se reste ostanete samohranilke? Kaj pa ce boste res primorane ziveti od pomoci in danes dogovorjene (obicjno borne) prezivnine? Kaj pa ce se vam res to zgodi? In boste otroka nadlajnih 15, 20 let zivele z nekaj 10€ na mesece? Nekje toliko sanse imate, da se vam to zgodi, kot da se vam to ne. Ampak vazno, da se imate danes fajn in da se danes znajdete. Tudi prav.
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič II treba je ožemat državo, kakor ona ožema nas . Tebi ni treba biti samohranilka, veretno imaš vsega dovolj. Hvala bogu!! Mene in marsikatero drugo ne zanima kaj bo čez dve leti, nekateri živimo za danes na jutri. Z razliko od nekaterih, ki imajo celo življenje lepo priskrbljeno.
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič II treba je ožemat državo, kakor ona ožema nas . Mene in marsikatero drugo ne zanima kaj bo čez dve leti, nekateri živimo za danes na jutri Zato pa zivite z danes na jutri, ker tako razmisljate.
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tebi ni treba biti samohranilka, veretno imaš vsega dovolj. A me poznas
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR bo tema začasno zaklenjena. Že kliče po tem... Sicer pa ne vem zakaj teme niste preamknili pod "Finančne dileme straševstva", ker kar se tu notri piše se mi zdi da bolj spada tja
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče te pa res poznam ...Ne se razburjat...
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se razburjat... A da se
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:58:08
|
|
|
|
kofetek2010
|
najboljše, da se tema prestavi tja kjer ni anonimnosti in bo takoj na drugem nivoju
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 19:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče te pa res poznam Potem mi je pa se bolj zal zate, da ne razmisljas bolj produktivno. Pa da se moras skrivat pod anonimno... ...pa da ne poves, da rabis sluzbo in delo in ne miloscine drzave in goljufij...
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 21:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol naj bi se pa mladi učili olike in bontona....svašta bi se reklo. Nekatere tule bi res rable lekcijo bontona, olike, obnašanja pa še kej bi se našlo. Anonimna je samo vprašanje postavla, večina vas pa bum po njej udrihat, kot da je vprašala kako se da najlažje in brez dokazov ubit soseda al pa koga drugega... Vedite se letom primerno in nehajte provocirat. A ste v taki hudi stiski doma, v odnosih, da nimate kaj drugega počet, kot po ljudeh udrihat, v strahu pred napadom na vas? Ste morda že slišale za stavek "le čevlje sodi naj kopitar!", ali pa "ne sodi po sebi!"? Spustite se na primeren nivo debate, sicer pa je administratorka že rekla da bo temo zaklenila v nasprotnem primeru. Anonimna, naredi tako kot hočeš saj sama veš v kakšnem položaju si oz. sta se znašla s partnerjem!
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 21:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
U, si se pa razpistolila .
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 21:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Julij@ objokana, ni ti treba skrivati nicka
|
|
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 21:46:46
|
|
|
|
juli@
|
Anonimen sori če tole leti na mene...pač spremljam vašo debato, ker se mi zdi zanimiva in jo bom še naprej. Tud jaz bi rada marsikaj napisala, pa raje ne bom, ker se mi zdi neumno, ko pa samo odrihate ena po drugi. Tako da...vsak ima pravico kliknit na temo in si jo prebrat, mar ne?
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 16.9.2008 22:44:06
|
|
|
|
M_mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juli@ Tako da...vsak ima pravico kliknit na temo in si jo prebrat, mar ne? Se stinjam.
|
|
RE: brezposelnost,družinski prejemki... 23.9.2008 8:19:14
|
|
|
|
caligula
|
Ene se sploh ne zavedate, kako vam je lepo. Jaz sem že 5 mes brez dohodka. Vzrok: kot žrtev nasilja sem zapustila partnerja, sem redna študentka in mi ne dodelijo socialne pomoči iz meni neznanih vzrokov. Prve prejemke bom dobila na podlagi rojstva otroka. Zdaj živim pri starših in se NE OBREMENJUJEM kje bi od države dobila kakšen finančni dodatek, ker se mi ne da več obremenjevat in sekirat okol tega. Sem pa tik pred porodom, dobivala pa bom 181eur nakazila, otroški dodatek? Štipendije državne bom dobila ravno toliko, da bom lahko plačala vpis na fakulteti, vsak mesec pa imela za 2 plenice. A ima še katera kaj za pripomnit??????????? Glede očetovstva... oče je itak znan, ker sem ga prijavila na policijo takoj po fizičnem napadu name. In zaradi tega ker bi on moral vzdrževati otroka, sem prikrajšana jaz ker on pač ne bo plačeval kot se on izraža: Ne bom tebi riti podpiral.... Lejte punce, najslajše je imeti otroka, vse drugo je nepomembno. Po več mesečnih kalvarijah sem opazila, da ti ne karitas ne csd ne pomagata nič! celo na emaile ne odgovori noben, če se pa osebno oglasiš pa samo izpolnjuješ vloge, ki pa na koncu itak niso odobrene. Jaz nisem imela za liter mleka! Sem pa zahvalna staršem, ker zdaj nekako ne najbljš ampak shajamo. Vse kar se bo pa nabralo stroškov za nazaj, bomo pač enkrat poravnali, ne gre drugače. Sj tiste, ki pa varajo državo pa dobijo tud socialno pomoč :D Žalostni so te zakoni. JAZ sem zdaj ostala tudi brez zdravstvenega zavarovanja, ker sem redna študentka, pa ravnokar dopolnila 26 let:D Kje me še lahko tepe?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?