|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
7.4.2009 11:40:26   
kati79
lumpa6, mi se tud ne sončimo....pa itak smo na plaži samo zjutraj in popoldne, ko so "normalne" razmere. men je pa glih zarad otrok plaža tle smotana mogoče ko bosta večja in ne bojo skale za nas tko nevarne.
no sej, mislim da je vsesplošno znano da ta kamp nima dobre plaže no, pa brez zamere.....mogoče bomo še sosedi kdaj user posted image .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.4.2009 12:27:11   
andreja32
user posted image

Jaz sem upala, da je vsaj košček plaže vsaj približno podoben tejle na sliki,....pa se ne sončimo čez dan-oz. sploh nikoli, smo v senci, ampak nam je pa prijetno če lahko brisačo flikneš na tla se malo uležeš, gledaš otroke pri igri....pa npr. tukaj na tejle plaži na sliki ni bila nikoli gužva, bolj prazna ko polna.ma saj se bomo navadili, čeprav so otroci najhujši....Nik je celo izjavil, da rajši z očkom celo poletje hodi delat, kot pa da gre semuser posted image ...

(odgovor članu kati79)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.4.2009 13:40:04   
lumpa6
pr nas so glih otroc tisti k sem silijo, imajo ogromno družbe, malo so pri enih malo pri drugih, gredo v vodo, pri modri hiši se da tut vležt, nižje dol so pa tut kamenčki, tko da se najde kotiček ki ti je pisan na kožo, naš žiga je pa čisto zadovoljen tu pri 1 stopnicah na miukici se malo igra malo čofota pa je super

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.4.2009 13:46:00   
kati79
andreja32, kje je pa to slikan? lepo je.
mi smo zdej že tok velki, da bomo vsi 4 s kolesi šli lah na plažo kamorkoli dlje.
lan je blo mal težje, k je bil tamau lah sam v vozičku, edin če sm ga jst z rolerji porivala, da bi šli pa z avtom nam pa ni. 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.4.2009 14:14:56   
andreja32
kati79,...to je kamp Lanterna....meni zakon, samo cene so ubitačne, pa še pavšalistov ,,baje,, ne bodo več sprejemaliuser posted image ...upam , da se premislijo..

pa saj jaz tudi računam na to, ko bomo enkrat tam, pa bo družba ,...da otroke še domov ne bomo več spraviliuser posted image ..V glavnem letos gremo sem in se pustimo presenetiti...je pa res da razen zadnja 3 leta nismo nikoli dopustovali v Istri , ampak v južni dalmaciji.....pa smo res mal razvajeniuser posted image

(odgovor članu kati79)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.4.2009 14:22:50   
kati79
lanterna ma res cene od 3000 dalje, to je pa res tu mač!
nam tud zato paše umag, ker maš ful za špancir, ne rabš nič avta.

Neposredna povezava do sporočila: 631
7.4.2009 18:49:30   
Svet
lumpa, hvala, k ste moji popravl, kokrkol že! Res! Itak je v campih tko, da okol drugih prkol loh mirno skačeš, sploh, če nardiš kej dobrega, itak!

Men je plaža v Jožetu tud adijo, je pa res, da smo se navadl it dol, se skopat, pridt k prikolici in ker je plaža res čist bliz prkol, ni nbene panike.

Mi jo drug let zagotovo ruknemo v Jožeta in prou zares bomo mel tako, k bo daljša kt 5m. Nas bo kmal ful:)

Men je Veli Jože zakon, k je vse tko na izi, k ni nbenih kontrol...to je pr men prevladal.

Itak pa vsak po svoje...hvala bogu, da se najde kotiček, kjer vsi uživamouser posted image user posted image , vsak zase pač.

In res je ena taka plaža kt na uni slikci...pri Modri hiši, mal iz kempa...5 min hoje. ampak polet so tam otroc iz kolonij in men ni, maja je pa pravljica tam...

Uh...to poletje bom trpela, ker ma nau dol. Res!

(odgovor članu kati79)
Neposredna povezava do sporočila: 632
8.4.2009 9:21:37   
lumpa6
saj sva bili na plaži celo z vozički pa še vlegli sva se pa sva imeli dovolj prostora, je pa res da tam ni veliko takih ki bi dol na plaži dalj časa se zadrežvali

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 8.4.2009 9:23:30 >

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 633
9.4.2009 8:25:47   
lumpa6
oj

samo še malo nas loči od dneva d, jupiuser posted image user posted image , že vidim kako lepo se bomo imeliuser posted image user posted image , pa žar bo delu 100 na uro

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 634
9.4.2009 14:28:14   
Nea_teja_
A ti misliš soboto ,ko bomo garali al prvi maj ko se bomo drugim smejali

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 635
9.4.2009 21:25:42   
lumpa6
za 1 ga

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 636
10.4.2009 8:25:11   
Svet
jutro!

trud se splača....k je za 3 mesece uživancije...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 637
10.4.2009 11:33:40   
lumpa6
ja prau res, 3 mesece bomo uživaluser posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.4.2009 9:12:31   
Svet
mi pa 3 mesece doma letos, drugo leto pa na morčituuser posted image user posted image

dober tek---velikonočni zajtrk je za namiuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.4.2009 12:56:43   
lumpa6
oj

mi bomo pa mal kasnej jedl, sta mož in žiga še v komi, ko vstaneta se najemo pol pa bomo vidluser posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.4.2009 12:57:02   
Nea_teja_
Evo naše že vse stojijo sam še korit je za zrihtat pa štrom in to je to.Lumpa ti pa tud  še malo finiša smo se kr nadelali ampak smo se imeli fajnuser posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 641
12.4.2009 18:20:17   
lumpa6
ja prou lušno jih je vidt, kok so lepe, pa rožice posajene, pospravljeno listje, veje odstranjene, skratka čudovite souser posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 642
12.4.2009 20:35:16   
andreja32
čao bejbeuser posted image

Mi smo se sedaj odločili in bomo prikolico prestavili v kamp Sirene....danes smo bili tam in plačali rezervacijo.

Imejte se lepo in naužite se sončka in morja.

lp

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 643
12.4.2009 21:17:42   
lumpa6
joj škoda sem se že veselila da vas končno spoznam in da bo imeu žiga družbo vrstniceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
12.4.2009 21:33:22   
lumpa6
če ni skrivnost kok pa je tam poušaluser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.4.2009 10:39:49   
andreja32
Lumpa, z veseljem bi te spoznalauser posted image user posted image user posted image ..... pavšal je pa 1800eur.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.4.2009 12:55:26   
lumpa6
pol ni tok veliko, samo po slikah je pa dost podoba plaža, katero cono ste pa vzeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
13.4.2009 13:01:33   
lumpa6
ja pol se pa za en piknik zmenmouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 648
13.4.2009 13:37:11   
andreja32
Lumpa, vzeli smo parcele A, niso direktno pri morju,ker imajo tam letos rezervirano za camperje,...plaža je betonska, nekaj je skalnate ter nekaj peščene.Malo še premišljujemo, da bi si kupili  en čoln za raziskovanje...

piknikuser posted image ....z veseljem, samo da se ustalimo, ker zdaj se nam bo pa že kar mudilo,...vso robo zvozit pa postavljat....

lp grem jest, ...moj zunaj peče čevape...otvoritev sezoneuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 649
13.4.2009 13:56:11   
lumpa6
ok pol smo zmenjeni, enkrat en vikend, pol , se slišimo in se zmenimo za piknik, tel ti bom dala na zs, kdaj pa greste postavljati, kdaj bote prikolo vn vlekl, če v soboto se lahko vsaj pozdravimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?