Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 1.4.2009 13:48:27
|
|
|
|
lumpa6
|
sedaj je tut nehalo
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 2.4.2009 10:32:15
|
|
|
|
Svet
|
dežuje, grdo... lumpa, kaj je moji padl dol?????povej že majica...jz vedno za akcijo...po moje bomo šli kmal dol pobrat stvari vn...kdaj jo mislte premaknt na parcelo???pa še baldahin morte pridt iskat, pa ga mal pregledat, spucat na ornk..sej spucan je kokr tk, sam na ornk smo ga pa mi mislil, preden se ga gor prpne... kako bušiji nosečke? men raaaaaaste!
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 2.4.2009 12:33:30
|
|
|
|
lumpa6
|
sm ti že na fb ju, tisto k je mela gor čez tisto lukno v baldahinu zalepljeno en tak prt al tko je zgledal pa ga je očitno vetr strgu dol, zdej k pa dežuje bi bilo dobro če zaprejo da ne bi zamakalo
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 2.4.2009 12:42:32
|
|
|
|
Svet
|
hvala lumpa bom sporočila
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 2.4.2009 16:48:39
|
|
|
|
Nea_teja_
|
evo mene nazaj spet kot Nea_teja
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 2.4.2009 20:49:38
|
|
|
|
majica
|
evo mi konc praznovanj za enkrat v soboto nadaljujemo svet sej smo se zadnjič na RD zmenli, da bo tvoj preveril če je fraj vikend pred 1.5. , da takrat odpeljemo vse dol. nama je rekel, da ne rabimo pucat, zato zadnjič nismo odpeljali. a ni fraj - že ve? rekla si, da boste z novim avtom lahko potegnili prkolico na parcelo. pa kakšno luknjo imamo v baldahinu, ko se na FB menite? sej prikolica nima sedaj postavljenega ničesar... ja komaj čakam, da se vam pridružim v kinu ob sokecu, saj mi bo oproščeno delo zaradi bušija
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 3.4.2009 6:58:28
|
|
|
|
lumpa6
|
luknjo ima ena druga prikolica k stoji naproti wc jeu in ne vaša
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 3.4.2009 8:27:44
|
|
|
|
majica
|
lumpa si prestrašla mojga
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 3.4.2009 12:06:17
|
|
|
|
Svet
|
Majica....kake maš, kr prestrašena dej nehi...baldahin je spravljen pr men v garaži, nadstrešek tud, al je pa not v prkoli. Ja...računamo na vikend čez 14 dni...Vzemte si frej. Upam, da bomo že mel nov avto Drgač jo bo pa un s traktorčkom dol povleku Lumpa, Moji sem povedala...prav, da škoda, da niste nazaj pokril...jim bomo pa mi čez 14 dni pa upal, da bo čim manj padal vmes...prej ne gremo dol, če greste pa vi, pa vi probite kej zrihtat, sej veš sosedski odnosi pa to... Moji se ti zahvaljuje za sporočilo
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 3.4.2009 12:55:29
|
|
|
|
majica
|
mojga ste, ne mene men je blo jasno, da v prkolici ne more bit lukna, drugega pa ni postavljeno. ste ga zmedle, ko ste napisali moji.... podobno... mi pa ravno iz igrišča, jz sem se martinčkala, mako pa kopal po šodru-pesku. komaj čakam, da bo tako užival na morju. lonček, grabljice in lopatko je že dobil od babice in dedija
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 4.4.2009 8:06:32
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svet Majica....kake maš, kr prestrašena dej nehi...baldahin je spravljen pr men v garaži, nadstrešek tud, al je pa not v prkoli. Ja...računamo na vikend čez 14 dni...Vzemte si frej. Upam, da bomo že mel nov avto Drgač jo bo pa un s traktorčkom dol povleku Lumpa, Moji sem povedala...prav, da škoda, da niste nazaj pokril...jim bomo pa mi čez 14 dni pa upal, da bo čim manj padal vmes...prej ne gremo dol, če greste pa vi, pa vi probite kej zrihtat, sej veš sosedski odnosi pa to... Moji se ti zahvaljuje za sporočilo ja naslednji teden gremo, smo imeli namen ta teden, pa sm zbolela, pa tut nič primernega nismo imeli s sabo, pa tut neupam si okrog drugih prikol letat brez vprašanj
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 4.4.2009 21:24:04
|
|
|
|
lumpa6
|
evo bili v kampu, zalepli mojci nazaj baldahin, ful je deževalo, zato upam da nebo takoj nazaj dol padlo ker je vse mokro
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 4.4.2009 21:24:40
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Mi smo bli pa dones dol in nas je kr malo napralo ampak smo uživali kljub temu in delali
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 5.4.2009 21:24:18
|
|
|
|
daddyP
|
Mene pa zanima kaj uporabljate po tleh v predprostoru tisti, ki imate prikolico dlje stacionirano. Imate samo 'tepih' pot tleh ali imate kakšne deske ali kaj podobnega? Hvala
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 10:09:55
|
|
|
|
andreja32
|
ojla! mi smo bili včeraj dol....kaj naj rečem...kamp kot tak nam je ok, samo plaža ....mislim,saj je sploh ni, samo ene skale, dajte mi rečt da je saj kje približno plaži podobno, npr. da lahko vržeš brisačo na tla in se malo posončiš,...ker, ma ne vem....jaz sem že kar malo gledala, da bi prikolo odvlekli v kak drug kamp..se tolažim, da bo poleti drugače, sam tiste skale sigurno ne bodo izginile
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 10:51:29
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddyP Mene pa zanima kaj uporabljate po tleh v predprostoru tisti, ki imate prikolico dlje stacionirano. Imate samo 'tepih' pot tleh ali imate kakšne deske ali kaj podobnega? Hvala čisto odvisno, les, deske bosanke, gor pa topli pod
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 10:55:22
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 ojla! mi smo bili včeraj dol....kaj naj rečem...kamp kot tak nam je ok, samo plaža ....mislim,saj je sploh ni, samo ene skale, dajte mi rečt da je saj kje približno plaži podobno, npr. da lahko vržeš brisačo na tla in se malo posončiš,...ker, ma ne vem....jaz sem že kar malo gledala, da bi prikolo odvlekli v kak drug kamp..se tolažim, da bo poleti drugače, sam tiste skale sigurno ne bodo izginile je plaže kar dost sam kotiček, ki ti ustreza si moraš najt, tut sončit se da, kar brez skrbi, ej a je tvoja prkola tista pod trgovino, a si kako fotko naredila
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 10:59:57
|
|
|
|
hruška__debeluška
|
Sej maš na drugi strani kampa kamenčke če te motijo skale drugače se pa da tudi na njih najdt lepa mesta in v vodi je tudi mivka.A pavšala še niste plačali.
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 11:03:43
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: daddyP Mene pa zanima kaj uporabljate po tleh v predprostoru tisti, ki imate prikolico dlje stacionirano. Imate samo 'tepih' pot tleh ali imate kakšne deske ali kaj podobnega? Hvala čisto odvisno, les, deske bosanke, gor pa topli pod Enako
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 11:18:21
|
|
|
|
andreja32
|
ne, pavšal naj bi nakazala ta teden..... Lumpa slikic nismo naredili, ker je padal dež,...ma kaj padal , lilo je ko s škafa, smo samo prikolo odprli, nekaj stvari še notri znosili, zaprli in bežali , je pa tista naša pod trgovino ja,...ma ste me malo potolažile, najboljše da letos ostanemo tukaj, če nam pa res ne bo potegnilo, bomo pa prihodnje leto vlekli prikolico kam drugam...npr. Lanterna ....mah bo že kako... Sem pa videla, da ima večina prikol baldahin že oz. kar postavljen.a katera mogoče ve če lahko prikolo uredimo že pred prvim majem? lp
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 11:27:02
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja lahko mi smo bili sedaj dol dve soboti za poredoma sej pavšal lahko plačaš na kapiji ti ga ni treba nakazovati.Sam do 12 moraš ven peljati avto iz kampa v sob.
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 11:45:00
|
|
|
|
andreja32
|
Hvala Nea_teja_
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 11:50:17
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ni panike mi smo našo tudi postavljali prejšni vikend in ta sicer je potrebno še malo finiša pa bo.
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 6.4.2009 21:10:51
|
|
|
|
kati79
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 ojla! mi smo bili včeraj dol....kaj naj rečem...kamp kot tak nam je ok, samo plaža ....mislim,saj je sploh ni, samo ene skale, dajte mi rečt da je saj kje približno plaži podobno, npr. da lahko vržeš brisačo na tla in se malo posončiš,...ker, ma ne vem....jaz sem že kar malo gledala, da bi prikolo odvlekli v kak drug kamp..se tolažim, da bo poleti drugače, sam tiste skale sigurno ne bodo izginile bivša katj . za moje pojme ma kamp plažo res adijo oz. je kot praviš sploh nima. mi smo zato ponovno v stella marisu. zaenkrat nam to tolk pomen, mogoče se pa kdaj vseen preselimo.
|
|
|
|
RE: kamp Veli Jože - Savudrija 7.4.2009 8:26:19
|
|
|
|
lumpa6
|
jutro meni je pa plaža zakon, res je ni veliko, samo mi se ne sončimo, se zavedamo nevarnosti , mi je pa za otroke zelo pomembno da imajo dovolj gibanja, da se igrajo ne pa da so povsod brisače in še stopit nimaš kam, za tiste, ki se pa želijo sončit je pa tudi dovolj prostora, za vse se najde
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?