|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 13:26:44   
Pupica
Jaz nisme nič hujšala, pa sem prišla iz porodne +4kg od pred nosečnosti. 2 meseca po porodu pa sem mela 1 kg manj kot pa pred nosečnostjo.
Trenutno jih imam isto kot pred nosečnostjo...
aja sladkarije so pa tut pri nama vsak dan na jedilniku(prej sem v celem letu pjedla 1 čokolado:zmeden:)

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 13:27:28   
tinadvojčica
Total kadar je meso jem ali zrezke,hrenovke ali pa ribe pa veliko solate ker jo obožujem.Drugi dan imam najraje rižoto včasih pa pojem tudi ričet.Tretji dan imam najraje makarone z Barilo omako z olivami za večerjo pa sladoled ker ga obožujem.Četrti dan pa se bašem s sadjem.Komaj čakam na lubenico.
A ti tudi hujšaš?

Neposredna povezava do sporočila: 27
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 13:34:26   
total
Ja tudi,glih sem v ponedeljek začela.Saj mi kar gre,sem mislila da bom ful lačna in da bom pogrešala sladkarije,pa jih spolh ne.No saj je kar pester jedilnik,sam da ločuješ,a ne? A si že kaj shujšala?

Lp:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 28
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 13:59:02   
tinadvojčica
Ja sedem kil ampak jih morem še saj sedem.Pa saj ko bom pa s tem nehala bom pa kaj drugega uvedla oziroma ločevala bom tako kot sedaj samo malo več bom jedla pa bo.Edino kar pogrešam je to dani takšnega sadja kot ga imam jaz rada;lubenica,češnje.....Sploh se ne najem od teh kivijev,Pa pomaranč.

Neposredna povezava do sporočila: 29
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 14:03:10   
total
Si pa kar pridna,koliko časa pa si na dieti Pravijo,da ko prenehaš s tem,da potem zlo malo ješ,ker se je telo že navadilo.P bolj zdravo je ločevat.Jaz sem danes na sadju,mal pomaranč,banan,jabolka...Saj bo,meni je cilj shujšati vsaj 8 kg,pa bom zelo zadovoljna.

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 30
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 14:21:12   
tinadvojčica
En mesec pa pol se že matram p se mi zdi že celo večnost.Pa saj bo a ne?Sploh pa poleti ko se bomo več gibali z našimi pikci!

Neposredna povezava do sporočila: 31
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 14:24:07   
total
Res je,potem ko bojo shodili,bomo mele:hudicek:Upam,da bom tudi jaz tako zdržala,se ti oglasim,ko bo kaj napredka:)-.

Lp tebi in tvojima :angel:

Neposredna povezava do sporočila: 32
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 17:43:45   
brbra
Ješ lahhko ful stvari
1. dan- meso, ribe, jajca- ni važno kakšna, sir
2. dan- fižol, pasulj, ričet, polenta, riž, koruza,krompir,-Jaz sem v prvi rundi ponavadi zraven jedla tudi zelenjavo npr. špinačni riž,polenta s korenjem, bučkami, brokolijem- le da mora biti zelenjava iz nevtralne skupine.
3. dan - vsakič sem jedla špagete z pomidorino šalšo in popoldne dolce:love:
4. dan dopoldne sadje popoldne sem si skuhala zelenjavno juho. Danes sem jedla - imam namreč sadni dan juho iz brokolija in korenčka 8)

Vsak dan rezen 3. sem pojedla tudi 1 veliko polnozrnato žemljo in ogromno solate:bravo:

Shujšala sem 15 kg in težo držala 2 leti oz. do sredine nosečnosti:((

Na mleko mi pa nič ne vpliva, celo se mi zdi da ga imam več kot prej :bravo:Pijem pa vsak dan 2 l janeeževega čaja - dela mleko

lp brbra:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 33
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 17:53:10   
total
V kolikem času pa si shujšala? A si riž mešala z zalenjavo ali natur? Kašna je to omaka zraven špagetov in kaj je dolce? Tudi jaz imam danes sadni dan in natepam samp sadje.

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 34
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 21:21:12   
PIAF
Jaz sem začela, a nisem vzdržala. V enem tednu sem izgubila 3kg. Ampak v pondeljek grem dalje. Sem pa "maturirala" na jedilnikih. Napisala sem si za vsak dan vse možne jedi in kombinacije.
Sadje pa lahko ješ bilokatero, ne le pomaranč in kivijev, tudi češnje in jagodičevje...jaz sem tudi banane jedla. No mene najbolj moti pri tej dieti, da moraš zjutraj do 12 jesti le sadje, ker sem navajena jesti zjutraj kruh ali corn flakes.
Zraven špagetov pa sem si jaz kupila tudi omako Pesto, mnjam. Če še katero kaj zanima, naj vpraša. Sicer nimam Rinine knjižice receptov, imam pa jih sama ogromno.

Neposredna povezava do sporočila: 35
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 21:57:16   
total
Daj povej meni,sem že gor pisala,maš kakšne recepte?Jaz sem od ponedeljka na tej dieti,danes sem glih imela sadni dan,pa jem vse sadje.Upam,da bo kaj učinka.

Lp:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 36
   A še vedno hujšamo?
11.3.2005 10:04:12   
brbra
Ja jaz sem med riž primešala zelenjavo - kuhano špinačo, rdeč radič, rdečo peso,.....
Dolce je sladica:love:

Pri špagetih ne vem če lahko jemo pesto genovese sploh ker je notri granpadano, olivno olje in pinoče- kalorična bomba skratka. Ta dan naj bi obvezno zraven špagetov jedle paradižnik ker je antioksidant in naj bi ugodno vplival na sadni dan ko se telo čisti:zmeden2:

Ne vem meni je uspelo pa tudi zdaj bo kaj čeprav se mi zdi da gre bolj počasi kot prvič:hudicek:Verjetno zaradi dojenja:duda:

lp brbra:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?