|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 10:55:12   
tinadvojčica
Nekaj časa nazaj smo imele debato o tem da smo začele hujšat z 3md.Zanima me kako vam ratuje.Meni je šlo sedem kil ampak to ni še zdaleč nič proti temu da bom zadovoljna.Je pa včasih ful težko.Danes imam pa glih dan za sladkarije tako da mnjami.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 10:56:49   
lutka
kolk časa pa že hujšaš?

Men je uspelo v desetih dneh spravit dol samo 2kg:((:((

Je pa res,da sem tudi grešila:ups:

lp

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 10:59:27   
tinadvojčica
Ja dva meseca pa tudi jaz sem se zelo grešila.Sem pa tudi telovadit začela.Moj dragi mi je naredil fitnes center tako da ne rabim hoditi kam drugam ampak doma fitnisiram.Ni kaj se je kar znašel.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 10:59:40   
nenni
Eh, punce....
Jaz sem to dieto dala čez lansko leto in zgubila 15 kg. Ampak če teh navad ne obdržiš tudi naprej bo šlo vse nazaj.
Pri meni je 4 mesece še kar šlo, potem pa so se začeli kg nabirati..
No, hvala bogu sem se pravočasno ustavila in šla na dieto po svoje (beri 5 obrokov, čimveč zelenjave in sadja, skoraj nič kruha in veliko vode ter adijo sladkarije razen občasnih grehov, ki so potem toliko slajši)..
Je pa res kriza tale teža... Jaz sam kakšno hrano pogledam in imam zihr 3 kg več.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:01:47   
tinadvojčica
Jaz imam iste probleme.Super bi bilo če bi bila zima tako pa se bliža poletje in nočem biti najbolj debela na plaži!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:05:12   
nenni
Ja poletje se bliža.
jaz sem tale teden disciplinirana kar se telovadbe tiče.
Imam cel program:
10 min stepperja za ogrevanje
vaje z utežmi za roke in prsi
vaje za noge
in 100 trebušnjakov (pol za zgornje mišice in pol za spodnje).
Potem pa počakam še do konca marca in grem parkat v solarij.... Ne zaradi izgleda ampak zaradi alergije na sonce.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:07:09   
lutka
Meni je najtežje,ko hodimo na obiske,pa ti dajo na mizo svašta:((:((,jaz pa zelo rada jem,pol pa veste kako to izgleda:zmeden:

Maja imamo birmo,pa mala dva imata rojstni dan.....začeli se bojo pikniki:((:((

Ne vem no.....kje naj vzamem:hudicek: voljo?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:11:24   
polona2
Pet kg sem s 3md izgubila, potem sem bila pa nekaj pod stresom in sem se tolažila s hrano, tako da sem 3 kg spet pridobila, sedaj je stres mimo in upam, da mi bo zadeva spet stekla, telovadim pa nič, sprehodi z vozičkom in :kuza: so poleg gospodinjskih aktivnosti moja edina telovadba, lp!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:26:45   
total
Kakšna je to dieta? Fajn se sliši,jaz sem začela tudi hujšati.

Lp :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:29:39   
Žan Luka
Mene tudi zanima kakšna dieta je to? Saj veste, da se bliža poletje, kopalke... pa bi blo fajn kakšne 4-5 kilc dol dat!
LP:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:32:01   
brbra
Joj jaz pa se nimam časa vagat:)- ja lih včeraj je bil en mesec mimo pa ne vem al je kaj - ali nič:zmeden2:
Jaz ne morem brez zajtrka ker me začne glava bolet že ob 10- tako da vsako jutro zajtrkujem- drugače pa se kar držim. Na sadno zelenjavni dan pa si vedno skuham en lonec juhe ali špinačo ali brokoli ali cvetačo- vedno samo eno vrsto:ups:Aja prvič se je meni bolj na oblekah poznalo kot na kilah- kile so šle res dol le zadnji mesec ampak takrat kar enih 7 kg skupaj:bravo:Tako da demo držat
Nanni jaz sem pred dvema letoma shujšala za dobrih 15 kg in sem še vse do 5 meseca nosečnosti držala isto kilažo. Po 4 mesecu sem do konca nabrala 13 kg in sedaj jih je 8 viška. Tako da dieta dela tudi po koncu vendar se jo moraš res držat. Kasneje sem pa jedla vse - le malo v navado ti pride da lahko ješ stvari samo z zelenjavo in ne mešaš med sabo
:)

Punce ve kar držte bomo lušne za poletje:bravo::love:

Aja na dojenje mi nič ne vpliva:bravo::bravo:

lp brbra še malo:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:40:47   
filipinka
pA KAJ LAHKO MED DOJENJEM S TO DIETO TUDI HUJŠAŠ? Pardon, da se derem!:ups:
Dajtre povejte mi kaka dieta je to?
Smo bili na vikend paketu v termah, pa sem bla tam najbolj debela. Hočem biti spet jaz!!!!
Napišite prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:46:30   
lutka
to je 90 dnevna presnovna dieta.

Dnevi so razdeljeni na:
- beljakovinski dan(meso,sir,jajca,mleko piščanec,paradižnik....)

- škrobni dan(riž,krompir,koruza,gobice..

-ogljikovi hidrati(pizza,sladkarije,testenine...

-sadni dan
zraven piješ veliko vode.
vsako jutro pa moraš jest sadje
pojdite na MON ,forum hujšanje,tam je veliko informacij o tej dieti

Neposredna povezava do sporočila: 13
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:49:13   
tinadvojčica
Ja jaz jem takole.Ves čas se vrtiš okrog štiri dni.Za zajtrk imaš vsak dan isto in to je sadje.Moraš pojesti dva sadeža ampak ista npr. dva jabolka ali dve pomaranči.Prvi dan za kosilo meso in solato kolikor želiš.Namesto mesa so lahko ribe ali pa tri pečena jajca.Za večerjo isto le da pol manj.Drugi dan jemo lahko rižoto,segedin brez mesa in ričet.Za večerjo isto le da pol manj.Tretji dan so makaroni in omaka brez mesa najbolje paradižnikova.Za večerjo pa lahko en kos tortice alik katere koli sladice in pa nujno eno vrstico jedilne čokolade.Četri dan je pa samo sadje ali pa zelenjava.In tako se vse to ponavlja 90 dni.Vsak 29.dan je pa vodni ko moraš biti cel dan na vodi.Te dneve jaz spuščam.

No malo se pozna malo pa se še bo.UPAM!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:50:50   
Spark
A je to to?

http://mojplanet.com/dieta/

Neposredna povezava do sporočila: 15
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:52:30   
filipinka
Sem že gledala v iskalniku! Bi porobala, pa me je strah, da ne izgubim mleka!

Neposredna povezava do sporočila: 16
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 11:53:25   
tinadvojčica
To je to ampak jaz ne znam tega narediti tako da hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 12:00:17   
total
A to je ta dieta,jaz sem na njej od ponedeljka in mi je super.Glih danes imam sadni dan,mogoče bo mal težko ampak se bom držala.Poznam dve osebi,ko se po tej dieti shujšale v 1 mesecu 10 kg:bravo:.

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 12:02:40   
polona2
Meni je zaradi te diete začelo mleko usihati, ni pa pri vsaki mamici tako, če pogledaš na forum MON, Hujšanje, je tam kar nekaj mamic, ki dojijo in hujšajo s to metodo, pa brez zamere, ker delam reklamo, lp!

Neposredna povezava do sporočila: 19
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 12:03:02   
tinadvojčica
Saj se da ampak kakšen dan je pa prav težek npr.pred menstruacijo.Jaz grem pa zdaj na makarone.Dober tek če že kdo ima kosilo!

Neposredna povezava do sporočila: 20
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 12:09:51   
total
tinadvojčica,napisala si da lahko ješ pečena jajca,a si sigurna da ne kuhana,tako kot tam piše.In kaj si še skuhaš?

Neposredna povezava do sporočila: 21
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 12:18:39   
Magi*
jest se pa trenutno bašem s hrano, ker me neki vkup pobira in se mi zdi, da je tut mlekca manj:((.

Neposredna povezava do sporočila: 22
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 12:47:36   
tinadvojčica
Total glihkar sem še enkrat prebrala jedilnik in vidim da ni pečenih jajc.Sem se pa zmotila.So samo kuhana.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 13:19:47   
total
Ja se mi je zdelo.Kaj še drugače ješ ?

Neposredna povezava do sporočila: 24
   A še vedno hujšamo?
10.3.2005 13:23:23   
nenni
Če bo komu v pomoč. Jaz sem si hrano nosila tudi v službo, zato par idej za to dieto:

B dan: skuta z žlico kisle smetane, piščančja solata, rezine sira, jogurt.

Š dan: riževa solata, razne zelenjavne rižote, prosena kaša v solati, krompirjeva solata.

OH dan: testeninsko solato, lazanjo z malencani, pizzo....

Saj ko enkrat osvojiš ločevanje gre in kg tut letijo..
Vzdrževanje teže pa je že drug problem...

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?