Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Remy se še jaz pridružim! Še nikoli, do letos, nisem imela z lasmi teh problemov- letos me je pa frizerka tako čudno stopničasto postrigla,pa še s tisto britvico, ki po mojih izkušnjah res uniči konice, da je že zgledalo nacefrano , potem sem imela pa po več skupkov las takih kot jih opisujete. Pa likalnika ne uporabljam!!! Sem se pa precej barvala- blond prameni, pa na rjavo, pa mal rdeče, pa bi bila spet blond.......no tiste fedrčke sem si sama izstrigla, ampak ker me je moja draga frizerka februarja postrigla na preveč kratko, zdaj čakam, da mi vrhnji lasje zrastejo čez ušesa, do takrat strižem samo špice, ker drugače bom imela spet kratke lase! Vau, točno tako imam in postrižene in nasvedrčkane, kot opisuješ. Saj se je meni tudi najprej zdelo, da bi lahko bilo od tega tanjšanja, pa kar naelektrene so bile takoj, ko so bile postrižene. Tisti š**** so kar navzven frlele. Ampak ... frfruja se mi ni dotaknila frizerka, pa je zdaj kar naenkrat ravno tako pricvrknjen kakšna 2 cm na koncu. To se mi je potem čudno zdelo. Pa drugače jaz tudi ne pustim strižt s tistimi škarjami za redčenje, ker res so potem lasje čisto mat, kr neki, ampak to pač rečem moji frizerki, tej, pri kateri sem bila pa sedaj prvič, pa nisem upala "težit". Saj najprej me je berez tega tanjšanja postrigla, potem pa me je začela sušit, je šlo pa vse narazen, ker imam toliko las, in je rekla, da taka pa že ne morem bit in me je šla fuuuul stanjšat. Ma ne vem, zelo možno bi bilo, da je od tega, ampak kaj pa frfru?