Volga -> RE: Si je že katera zažgala lase z likalnikom? (5.9.2008 10:34:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A je kateri že to uspelo? Jaz ima konice take, kot bi si jih prikurila z ognjem, pač scvrt las, tak svedrček se naredi, čisto tanek, ki potem odpade. Likam si lase z istim likalnikjom že par mesecev, to pa se mi je pojavilo, ko sem prišla od frizerke, ki mi je tudi zlikala lase in to z enim prastarim likalnikom, kot je sama rekla. A je možno, da mi jih je ona zažgala? Sicer se takoj ni videlo, ampak takoj po 1. pranju po tem, ko sem bila pri njej, se je pa pokazalo, da nekaj ni v redu. Torej: a je katera od vas že uspela zažgati lase z likalnikom za lase? jaz si jih sicer nisem še nikoli likala, ampak predvidevam, da je možno. IN sploh, da se takoj ne pokaže, ker takrat pri frizerju, ti je sogurno dala še kaj na lase, kakšen vosek ali kaj podobnega in je "zagladila" las nazaj. Ko pa si oprala, se je pa pokazala zažganost. Ja, seveda je možno. Pojdi k frizerki, pa naj ti vso zažganino odstriže, ker to pa res ni lepo tak hodit okoli. No, ali pa siv, kot jaz. Moram se tud dns pofarbat.
|
|
|
|