Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:24:52
|
|
|
|
JASNA D
|
Dobro jutro od ene vesele. Meni pa sta sneg in zimska idila všeč - sploh zadnji dve leti, ko se ne rabim nikamor furakat!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lep dan še naprej! Jasna
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:31:20
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz mam načeloma sneg rada, ampak marca :grrr:, sem že pripravljala spisek stvari, ki jih je treba kupit za na balkone, pa maline sem si umislila na vrtu....pa kaj jih naj v sneg sadim :grrr::grrr::grrr: sem jezna. Tu (Brezovca)nas ful zametava...no vsaj :duda: bo navdušen ker ima ful rad sneg. Vsaj nekaj....sam če bo tok zametavalo, sploh ven ne moreva. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:33:42
|
|
|
|
piščanc
|
pri nas tud sneži :(( sicer na veliko veselje naše tavelke :sloncek: vsem enga sončka in pomladanske :rozica:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:57:42
|
|
|
|
pravljica
|
prvi pomladni dan bo samo na koledarju...očitno bomo letos iz zime preskočili na poletje
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 9:12:20
|
|
|
|
lin
|
Mi pa mamao tako toplo in tak lep sonek,pa brez zamere,res je tako:)-:)-:)-:)-:)-;);););):
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 9:19:03
|
|
|
|
judy
|
:((Tudi pri nas (JV) vse belo, snežilo je kot za stavo. Čista depresija :((marca pa tako vreme. Kako bomo pa v takem razpoloženju :duda::sloncek::duda::sloncek: bebice delali? :grrr: :zmeden2::zmeden2::zmeden2: LP Vsem Judy
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 9:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Vremenko je rekel, da bo drug teden nekje od srede naprej 10-15 stopinj. Mogoče pa le.
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 9:33:53
|
|
|
|
Lenny
|
Al bina! Iz tvojih ust v božje uhe! Mali nas s kolesom masira, pa nimamo zimskih gum gor :)-
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 9:33:54
|
|
|
|
Mina1
|
točno tako, tole z vremenom, bo treba res na sončen april čakati, ali pa bo takrat le dež:zmeden: ampak pravijo, da bomo imeli tudi SAHARSKO POLETJE, kaj bo pa pol, bomo spet jamrali in tako:)-:)-:)- pa-pa Mina1
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2005 10:01:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 10:02:00
|
|
|
|
Magi*
|
jaz vsako jutro Zarji pojem "o pridi maj zeleni...". zuni pa sneg. zgleda mormo začet pet "zima, zima bela...":grrr:
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.