Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 6:54:40
|
|
|
|
tjaga
|
Miška, o kakšnem snegu pa ti pripoveduješ. Pri nas na tem koncu Gorenjske namreč ni zapadlo nič novega. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 6:55:41
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Jutro miška in ostale,tud jest sm že sita tega snega zgleda da pomladi še nebo tako hitr. Vidm da še vse spite gram še jez na :kava:sicer sm pa ravno z orbitreka mi je vroče k:hudicek: LP :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 6:59:45
|
|
|
|
india
|
Oh,Tjaga, tu ga je do uh, pa ne smo,če se uležeš...:hudicek::hudicek::hudicek:, od včeraj popoldan sneži,pa še sedaj ....jao nam, kdaj bomo zagledali trobentice????:hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2005 7:05:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:05:57
|
|
|
|
dory
|
Jutro...pr nas tud snezi :)...in mi dirkamo na Jesenice :)
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:18:02
|
|
|
|
india
|
Bagi,pa če boš mela premalo tega belega okrasa, ti ga jaz dostavim z bagerjem!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:19:36
|
|
|
|
anitaz
|
Sneg?:zmeden::zmeden: Pri nas (Vrhnika)se še nič ne kaže, da bi kaj dol letelo :ups: Upam,da ne bo,ker ravno hitim v LJ. k ginekologu:( Pa ne maram vožnje po snegu,še posebej zdaj ne :ups: Anita; 35 T
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:27:58
|
|
|
|
žlička
|
v Ljubljani je pricelo sneziti...rahlo naletava sneg......mocno upam da ne bo nic resnega :rozica:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:29:29
|
|
|
|
srnica
|
Jaz sem bila tudi ful razočarana ko sem zjutraj pogledala skozi okno.Sedaj sije sicer sonček, a kaj ko je vse zasneženo.Zgleda res lepo, a ko se spomnim na vse tisto blato itd. ko se bo spet začel taliti me zmrazi.
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:30:43
|
|
|
|
buči
|
:grrr:Tudi meni se bo zmešalo, če ne bo kmalu konec s snegom!!! Sva s kolegico ugotavljale, da naju bo kmalu napadla pomladna depresija, potem pa sva z največjim veseljem včeraj našle na sprehodu prve zvončke!!! Kakšno veselje!!! :bravo: :love: :bravo: Jaz sem potem vsa pogumna pospravila zimski kombinezom od malega, danes sem hotela na podstreho po pomladno jaknico, pa vidim, da bo bolje, če gre po še eno lopato! :(:((:(:((:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Pa pa :kuza:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:40:30
|
|
|
|
Lenny
|
Ojla! Pravkar se talim! Do službe sem prišla kot snežak! Madona, 20. se začne pomlad, zunaj pa zima za december :hudicek: Zagotovo ima Nigrad kakšne veze "tam zgoraj", zdaj bo pa služil na zimski službi :hudicek: Kljub snegu lep dan vsem! Lenny :)
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:44:23
|
|
|
|
buča
|
a dej noooooo!!!!!Nočem več snega!!!!Včeraj sva se s Piko imeli tko lepo:((,pa sva sneg brcali,pa peli po vrtu,sploh nisem kosila skuhala:ups:,sva bli raj zunej,kje blo tko lepo....jutr mam jest tud gin.,upam,da bo vse ok.Neki slabo mi je že par dni:zmeden2:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:45:07
|
|
|
|
lelaval
|
Miška, pa pusti otrokom veselje. Mojadva sta ful srečna. :)-
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:54:46
|
|
|
|
*HONEY*
|
Dobro jutro!:zaspan: Sneg:grrr: Meni ga je tudi že dosti..sem bla prepričana,da če bo sneg,ga bo tolko,da ga bo čez dan vzelo :zmeden: zdaj pa je snega (in še vedno gre) da ne vem če ga bo do vel.noči sploh vzelo:( Poleg tega Nike niti ni preveč navdušena nad snegom,tako da nam ga res ni več treba:hudicek: HOČEMO POMLAD:bravo::bravo: IN:rozica::rozica::rozica: LP
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 7:58:51
|
|
|
|
Taša
|
Jaz mam že tut dost tega smega...Ko sem videla zjutraj da ga je spet nekaj nasulo sem bila že res slabe volje...Bo treba ene indijanski ples za klicanje pomladi:)-:)-:)-!!! Upam da je to tazadnja pošiljka od tam zgoraj.... Jaz tudi hočem pomlad pa sonček pa:rozica:...
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:00:08
|
|
|
|
india
|
Ja, otrokom veselje ja, :)-:)-:)-:)-:)-, če so ga pa oni že tudi siti:)-:)-:)-:)-:)-:)-! Lenny, ta o Nigradu je pa huda, no,...:)-:)-:)-, je pa ideja, moram kolega,ki dela v dežurni NIgradovi službi vprašat, če so Dedku Mrazu pisali za ogormno snega! Kakšen je pa kaj Slomšek?Se da kje parkirat??Bi morala v mesto, pa ne vem, če ne bom šla z busom!:(:(
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:01:42
|
|
|
|
lan
|
V Lj. zdaj kar ornk pada.Ma kaj je tega treba:(.Naj sneg pada v gorah,ker ga v mestih prav nic ne potrebujemo.Sankal smo se ze,tako da imamo snega poln kufer.Lan tudi ni prevec navdusen nad snegom.Mi smo bolj poletna familija.
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:02:44
|
|
|
|
Lenny
|
Jah, Miška, Slomšek je po moje še vedno "štala". Še prejšnjega snega niso spucali :( Ti, Nigrad je pisal po mojem kar vsem svetnikom pa še hudiču :)-
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:04:35
|
|
|
|
india
|
Nič, bom kar peš zašibala proti mestu, teh busov ne maram, ker vozijo do mesta kot da bi v Lj šla:(:(! Al pa mogoče res z avtom pa ga na Kolodvoru pustim, tam je vsaj spucano!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:06:42
|
|
|
|
viv_
|
Jaz imam tudi poln kufer tegale snega!!!!!!!!!! A se bomo kepali za prvi pomladni dan ali kaj?!
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:07:33
|
|
|
|
nejcko
|
Jutro, babnice! Uf, tukej pri nas tudi kar nekaj naletava, sploh ne vem, če temu sneg lahko rečem
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:19:32
|
|
|
|
Mojca20
|
Ja, ko sem jaz lani rodila to je bilo 6. aprila je zapadlo 10 cm SNEGA! Tako še ni nujno da je zime konec:((:(( Sicer pa to poglejmo s svetlejše strani - vsa golazen bo pocrkala:bravo::bravo:
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:22:36
|
|
|
|
kaja11
|
:((:((:((:(( Včeraj sva bila že v spomladanskem pajacu... je bilo tako luštno.... jst se ne grem več:((:((:((
|
|
|
|
Zdaj pa je tega preveč.... 10.3.2005 8:24:03
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz ga imam že tudi zadost. Sem se včeraj prav veselila, ko je nehalo padat(je že prej malo snežilo), pa sploh nisem vedela, da čez noč sneži, pa sem šla ob 3. spat. Joj, zdaj je pa res že čas za pomlad, ne pa ta sneg. Zdaj še bo cel marec sneg, potem aprila pa tako ali tako vedno dežuje. Fuj, to vreme. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.