sanje37 -> RE: Ambulanta MB (10.6.2010 21:42:33)
|
Še moje poročilo z današnjega UZ - folikli so še zrastli, pa so se odločili, da je danes stopka, punkcija pa v soboto. Sicer so folikli malo manjši kot so bili prvič, pa se tolažim s tem, da so danes čez dan še malo zrasli, vsaj celodnevno zbadanje mi daje tako upanje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Punkcija v soboto. I zaljubljena23 - hvala, prosim, drži mi pesti. policewoman - bravo za belino, svetujem pa ti da testa vseeno ne narediš prehitro, ker kot si napisala, smo različne... dokler je belina prisotna, je tako še upanje, če pa prehitro test narediš, pa je negativen, pa se brez smisla spravljaš v solze. No, to je moje mnenje, sama pa vem, kako težko je čakati in kako se dnevi vlečejo. shyshy - smola zate, če si imela tak občutek, je pa res, dalevo pa desno doktorji včasih malo "pomešajo", ker je to za njih lih kontra stran - njegova desna je tvoja leva. UZ pa je lahko boleč tudi, če je lega jajčnika malo drugačna, pa ga je težje najti. Kaj je bil vzrok pri tebi, ne vem, upam, da boš drugič bolj zadovoljna. Lepo mi bodite.
|
|
|
|