womanpolice -> RE: Ambulanta MB (10.6.2010 17:20:07)
|
Punce, sam tolk v vednost, da ne bo jutri cel "napad" postov "ali je wp lulala? Kaj je nalulala?" vam sporočam, da bom lulala v ponedeljek (12. dan po ET). Mislim, da bo tko najbolje. Moj ciklus je 30 dni al pa 31 več zagotovo ne, tak da če v nedeljo ne bo , se zna zgodit, da je mogoče pa uspelo. Ne vem... Sploh nimam feelinga. Včasih se mi zdi, kot da je nekaj, včasih pa se mi zdi, da ni nič. Potem pa ko me spet prsi zabolijo, pa se mi spet zdi da nekaj je, saj tako kot me v tem obdobju bolijo, me še niso nikoli. Ampak bomo videli. Brezveze, da si delam utvare. Če bo , bom najsrečnejša ženska na svetu, če bo pa minus bom pa verjetno spet zelooooooooooo jokala in nekaj časa potrebovala, da se spet poberem... Mislim, da je brezveze, da prej delam test kot 12. dan po ET, saj bi lahko npr. pokazal minus ker bi ga mogoče prehitro delala. Ženske smo različne in ene imajo več nosečniškega hormona druge manj, zato tud nekaterim že zelo zgodaj pokaže test, nekaterim pa pozno. Ko bom vedela pri čem sem, vam sporočim. Danes je 8. dan in, zaenkrat še, belina. Upam, da se bo tko tud nadaljevalo... Želim vam lep dan in lep vikend. MOj bo vsekakor dooooooooooooolg. Lp, wp
|
|
|
|