RE: Ambulanta MB (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

ninocka26 -> RE: Ambulanta MB (14.5.2010 16:15:01)

Miklarom tako izkušnjo imam pa tudi jaz z mojim generalnim direktorjem. Je zadnjič hotel imeti en sestanek, pa sem imela ravno pregled v MB. In on pred vsemi, da mi pa ja ni dovolil, da manjkam in naj drugo zadevo kar premaknem. Mi je dvignilo pokrov in sem mu povedala kam grem. Potem mi pa on pravi no če je tako, potem pa dovolim. Sem mu kar lepo povedala, da bi šla tudi brez njegovega dovoljenja.

Drugače imam pa eno vprašanje. Če je moški spermiogram tako slab, da je potreben ICSI, pri meni pa so odkrili, da se jim zdi, da naj bi bil en jajcevod neprehoden, te potem pošljejo še na kaj ali se vseeno kar odločijo za postopek? Vemo pa, da druge možnosti ni, ker sva že bila v ICSI postopku.

športnica -> RE: Ambulanta MB (14.5.2010 16:40:04)

ojla, evo mene. se takoj pozna, če hodiš normalno v službo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da sm ful mal tle gor. jaz sem ok, sicer skos po malem krvavim že cel teden. enkrat mal več, pol mal manj. upam da to pomeni da se mi zniža beta. v ponedeljek pregled. komi čakam da bo konc. sicer nč novga. vse po starem. grem zdej na en dolg sprehod z mojimi peseti [sm=smiley1.gif] pa vas še kej berem čez vikend. nisem vsega brala.

srečno punce

latka -> RE: Ambulanta MB (15.5.2010 8:32:15)

Jutro!

No z moje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ne bo nič, ker je prišla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] na obisk, tako da grem naslednji teden v MB dat kri, pa vas prosim, če mi malo opišete kako kaj poteka, kje čakam, kam dam napotnice, ali pride sestra ven, ali grem not oddat, pa tukaj tudi dobim številko?
Ja, pa moj ima androloga, kako pa je tam, pa še za UZ mi malo opišite prosim, delajo tudi od 8 naprej pa do kolkih, in ali lahko dobim bolniško za ta dan, pa kako je v kabinetu postopek?vem, da zahtevam veliko, ampak nočem noro ispast, vem da ste ve izkušene!

ninocka26 -> RE: Ambulanta MB (15.5.2010 11:27:31)

Latka pri meni je bilo tako, da sva do 9h prišla pred sobo, kjer piše delitev terapije (sestra Marija) in sva počakala zunaj, da so šle tiste pred menoj notri (sem kar vprašala katera je zadnja). Potem sem šla pa kar z napotnico notri in so mi vzeli kri in to je bilo to. Za UZ, daš pa sestri napotnico in počakaš, da te pokličejo (ti povejo v katero kabino moraš iti). V kabini se slečeš in ko zazvoni stopiš v drugo sobo kjer je UZ. To je na kratko to. Za androloga pa še nič ne vem, midva ga imava v avgustu.
Žal mi je, da ti ni uspelo biti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], pa tako lepo je kazalo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Srečno!

latka -> RE: Ambulanta MB (15.5.2010 11:40:27)

Hvala za tako hiter in jasen odgovor!No samo to me še zanima, če so UZ tudi od 8 ure naprej in do kolkih?

~Biba~ -> RE: Ambulanta MB (15.5.2010 12:54:21)

latka...
- uro UZ dobiš, ko se naročiš pri sestri, kliči od 14.15-15.30 na tel. št. 02 321 24 90
- ninocka26 ti je že opisala postopek odvzema krvi...p amej vse napotnice  za kri zraven, sestra že ve, katero vzme.
- za andragog pa je postopek enak...prideš tja, tvoj da sestri zdr.kartico in napotnico, dobi številko, čaka da ga pokličejo, gre not, izve izvide, gre ven, čaka da ga spet pokličejo da mu vrnejo zdr. kartico.

latka -> RE: Ambulanta MB (16.5.2010 9:39:13)

Hvala za odgovore, nisem pa dobila odgovora,od katere ure naprej opravljajo UZ pa do katere ure(10-14 dan ciklusa), moram pa vedeti nujno zaradi službe?Delajo mogoče še tudi po 13 uri?Ob katerih urah ste imele ve približno UZ?

športnica -> RE: Ambulanta MB (16.5.2010 10:17:00)

latka, jaz sem imela UZ vedno med 8h do 10h najkasneje. mislim da imajo najprej ultrazvoke, svetovanje, potem sledijo punkcije, nato transferji, nato zamrznjenčki in ob 12h rezultati krvnega testa. za kasneje pa nevem.

ninocka26 -> RE: Ambulanta MB (16.5.2010 11:13:54)

Latka za ta UZ mi je zadnjič rekla, da ga po novem delajo po 12 uri. Tudi jaz sem ga imela ob 12h (sem sama prosila za prvo uro).

zaljubljena23 -> RE: Ambulanta MB (16.5.2010 19:31:03)

Latka, za uro UZ se boš itak dogovrila, ko boš šla dat kri...pa takrat sestri omeni kako ti najbolj odgovarja časovno... Mimgrede, jaz sem ga tudi že imela po 12 uri...

baby1978 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 7:13:04)

miklaron- sem bila jaz tista ja..... :)

Drugače sem ok. nobenih težav, samo če kaj delam, se zelo hitro utrudim- to je zgleda od tega, ker sem dosti ležala, zdaj pa sem ven iz forme.:)
Ju3 imam pregled....

latka -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 8:21:11)

Jutro!

No sprašujem zato glede teh UZ, ker imam naslednji teden ravno 10-14 dan ciklusa,ampak ravno ta teden v službi nimam menjave,zato bi mi pa pasalo samo čim bolj rano zjutraj, ali pa po 13 uri, ampak ne vem kako dolgo delajo!

talika81 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 8:52:51)

helou, punce!

nisem se imela časa javljat med vikendom, ker sem bila polno zaposlena.

latka, delajo tudi po 13. uri. vsaj jaz sem že imela UZ ob 13.30 uri, tak da se da zmenit, da prideš malo kasnej na UZ. pač poveš, zakaj in to je to.

baby, srečno danes na pregledu. jaz ga imam v sredo. pa poročaj, kaj so ti rekli.

jaz sem drugače vredu. edino joške mi bo razneslo, baradvice me bolijo ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], se jih sploh ne smem dotaknit. pa danes mi hoče bit neki slabo. upam, da se niso začele mučne slabosti.

latka -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 10:48:58)

Joj, upam da se bom res lahko tam zmenila, da mi dajo čim kasnejšo uro, vglavnem po 13 uri bi bilo super!

talika81, čim manj slabosti(metin čaj pa krekerji so meni v prvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]pomagali proti slabosti) pa veliko lepih užitkov v[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ti želim!

talika81 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 11:19:38)

latka, če boš povedala, da imaš v službi gužvo in da ne moreš prej, te bodo dali na bolj pozno uro.

o, hvala za nasvet. krekerje mam vedno v predalu, metin čaj bom pa probala.

baby1978 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 11:46:50)

talika- jutri imam pregled....

AnaNikaNusa -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 12:01:44)

a lahko še jaz malo vskočim z enim svojim vprašanjem .... zanima me, kako dolgo ste od odločitve konzilija čakale na dejanski postopek? posvet imava konec maja, konzilij bo verjetno junija, potem pa ne vem dalje ... kaj pravite?

lep pozdrav in vse najlepše želje vsem ...

talika81 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 12:42:56)

baby, se pardoniram za mojo napako.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] sploh nisem pogledala, kdaj si pisala, da imaš pregled - al danes zjutraj al včeraj.
kdaj si že ti imela ET?

zaljubljena23 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 13:59:10)

Baby vso srečo jutri...Pol sva že dve, ki imata jutri pregled...Jaz tudi že komaj čakam

baby1978 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 14:28:34)

Eneko tudi tebi zaljubljena, jaz itak vem, da je z nama vse ok.

baby1978 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 14:35:31)

Ananikanusa- pregled 1.12.2009, od konzilija dobila pošto 14.12 da sem bila 04.12.dana na čakalno listo. Postopek začela 2.3.2010. ET 26.04.2010.

Talika81- je že ok:)

talika81 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 14:43:24)

IZVIRNO SPOROČILO: AnaNikaNusa

a lahko še jaz malo vskočim z enim svojim vprašanjem .... zanima me, kako dolgo ste od odločitve konzilija čakale na dejanski postopek? posvet imava konec maja, konzilij bo verjetno junija, potem pa ne vem dalje ... kaj pravite?

lep pozdrav in vse najlepše želje vsem ...

jaz sem bila 29.11.2009 na razgovoru, dobila pošto, da sem bila 4.12. dana na čakalno listo. 19.2.2010 dobila pošto, da naj prideva v ambulanto, da se dogovorimo, kako in kaj. tablete začela jemat v začetku marca, punkcija 20. april, ET 25. april.

baby, zanimivo je to, da si imela en dan kasnej ET in imaš en dan prej pregled kot jaz.

športnica -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 15:46:37)

hoj hoj, jst sem bila danes na krvnem testu. že četrtič. no iz prejšnjega ponedeljka ko sem imela 400 mi je beta HCG padel na 51. sicer imam naslednji ponedeljek spet kontrolo, saj moramo prit na nulo. glede na to da že en teden krvavim, po moje bo kmal nula in kmal dobim nov datum [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi je odleglo, da se ne bo več vleklo.

punce lep pozdravček, baby, talika, uživata? držim pesti za ta teden.

latka, midva sva imela 1.12. posvet, enkrat v sredini decembra sem dobila pošto da sem bila 4.12. sprejeta na čakalno listo. punkcija 11.4. , ET pa 16.4.

papa

zaljubljena23 -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 17:17:52)

športnica super, da se ta zgodba zaključuje

športnica -> RE: Ambulanta MB (17.5.2010 17:45:10)

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

športnica super, da se ta zgodba zaključuje

hojla bejb, prou happy sem.

kako si ti? počutje?

Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>