Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:27:31
|
|
|
|
aprilčica07
|
Ne jst ne moj ljubi jih nimava, tamali pa tudi ne. še
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Joj, saj res ..sorči za smetenje. Ampak se nisem mogla upret . Važno da se v štacuni lahko! Težkooooooo
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:41:07
|
|
|
|
Ajvy
|
kaj pa je to
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:41:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Aha, vidim Ipaneme. Res so luštne... sam to ni za na vas pa makadam Sori k smetim. komot si jih nabavi...jaz jih nosim povsod...pa sem tudi sa sela.... mam pa te sandale pa ene od lani zlato/rjave.....
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:45:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Nimam jih in jih tudi nikoli ne bom imela, ker so mi ful bedni...tudi ljudje, ki jih imajo so mi Vau, se pravi tvoji prijatelji in vsi, ki jih imaš rada ne nosijo kroksov? In po nošenju le teh veš, da so ljudje čudni.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 4.9.2008 14:55:38 >
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:54:58
|
|
|
|
CUKRČEK
|
vo, jaz jih tudi nimam. PA nihče iz naše bajte, razen ta starejša hči, ki jih je dobila po naključju.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:55:22
|
|
|
|
dulcinea
|
Nimam. Na nogo dam samo še usnje. So mi pa ene tete smešne, ko se jih na kako kikli s favdi staro 25 let obujejo. In to v taki barvi, da na rit padeš.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 15:01:19
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Jaz jih NIMAM.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 15:20:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Jst tud ne,in mi niso všeč. Meni so bile odurne dokler jih nisem dobila na noge. Isto je bilo pri nas. Pa Zara jih tudi ni marala obut, spljoh. Zdaj pa samo še to nosi.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 15:45:36
|
|
|
|
hrchy
|
nimam, fuj in fej!
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 15:55:26
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Kaj so to ipaneme (sem djevojka sa sela , amapk me res firbec daje, dajte kakšno slikco pripopat)
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 15:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih tudi nimam.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 16:06:39
|
|
|
|
tatam
|
Crocsov ne,mam pa njihove cenejše ponaredke za doma okol hodit!
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 16:54:22
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Drugače pa, a katera ve, a so jih res pri medicincih že prepovedali? Zaradi staične elektrike ali zakaj že, ki se naj bi tvorila ob drsanju s tlemi. Kaj vem. Jaz sem bila pred dobrim tednom v pediatrični kliniki v Trstu pa sem videla same crocse in "crocse" na nogah. Pa ena linija obstaja, ki je namenjena prav medicincem. So bili pa tudi meni ogabni dokler jih nisem na noge dala. Zdaj jih imam doma namesto copat, poletni in zimski model , za ven pa japonke, ki so prve v mojem življenju, ki me niso ožulile med prsti. Tiste jibblitze - okraske - so mi pa na dopustu s crocsov ukradli. Je pa res, da 40€ tudi jaz ne bi dala zanje.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 16:54:22
|
|
|
|
scubadiver
|
Jest jih tudi nimam, moj dragi, tast, tašča, moj brat, njegova žena, njegov sin tudi ne. Meni so ful grdi in čeprav vsi pravijo da so fajn za hodit so meni ogabno grdi in mi na kraj pameti ne pade da bi jih imela. Komot za hodit so tud še kakšni drugi, ki so mi poleg tega še všeč.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 17:02:54
|
|
|
|
suzanamai
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Jest jih tudi nimam, moj dragi, tast, tašča, moj brat, njegova žena, njegov sin tudi ne. Meni so ful grdi in čeprav vsi pravijo da so fajn za hodit so meni ogabno grdi in mi na kraj pameti ne pade da bi jih imela. Komot za hodit so tud še kakšni drugi, ki so mi poleg tega še všeč. enako
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 17:07:25
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
če bi to bili edini čevlji na svetu, bi raje hodila bosa.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 17:27:34
|
|
|
|
bodoča
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst! So mi resnično nagravžne. Bljak. Enako.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 17:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih nimam, nasa bejba jih pa nosi.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 17:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih nimam.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 19:16:23
|
|
|
|
Blueberry
|
Tudi jaz jih nimam.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 19:21:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Nimam, ne maram, nočem
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 19:30:58
|
|
|
|
blaža
|
žal nimam njive , niti za tiste opanke
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 19:42:13
|
|
|
|
pijja
|
jih ne želim imeti
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?