Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:00:38
|
|
|
|
Mijavček
|
Kaj so to ipaneme (sem djevojka sa sela , amapk me res firbec daje, dajte kakšno slikco pripopat)
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:01:01
|
|
|
|
Arwenko
|
No, v moji family jih tudi nihče nima...no razen mene. Sem bila jaz tudi zelo dolgo v klubu takih grdih šuhov pa res ne. Pol pa sem rekla, no pa si jih kupim za doma, za pse ven lulat peljat pa po vrtu so čisto dobri...pol sem pa padla noter in tudi jaz pravim, da je to eden najbolj udobnih natikačev kar sem jih kdaj imela. Z njimi lahko greš par kilometrov, pa bo enako kot da si v teniskah, to je blo meni prej nepojmljivo. No, sicer jih res nosim izključno v prostem času, mogoče na sprehod s psi in do prve trgovine, da bi pa šla v shopping center ali pa v mesto z njimi pa mi nekako ni, so mi še vedno preveč bljak.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:02:43
|
|
|
|
facka
|
samo fora te gume pri originalu je, da je antibakterijska, kar pomeni, da se ne osmrdijo, kar pa se pri fake dogaja. Noga pa tistemu, ki se že po defaultu poti, se verjetno v tem še bolj poti
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:03:39
|
|
|
|
Paštetka
|
JAz tudi nimam crcsov. Vseh mislim . Imamo jih pa od japank, balerink, navadnih, vojaških, sobnih copatk, od Miki miške... Torej 7 parov . Sine ima 3 pare, enoletna Maša 2 para, midva z možem vsak po ene. Jah, vem smo . Ho kers. Glavno, da hodim po oblakih v njih
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:04:09
|
|
|
|
jagoda77
|
Zmaj... ja jest jih nimam, ker so mi bljak, pa čist vsak jih ima
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:06:16
|
|
|
|
Udb
|
No, mene pa zanima - pri originalu - kako so številke. Se pravi a so normalne, al kej večje, manjše? Sprašujem zato, ker jih še nisem probala, gre pa mož v lj in bi mu jih naročila. Glede na to da imam običajno št. 41 - bo 41 ok?
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:08:34
|
|
|
|
facka
|
lej jst imam povečini cifro 40, pa so mi fake od mame prav 39, kako je pa pri originalu, ne vem. Drugač jih pojdi pa raje v Hervis v NM probat najprej
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:08:37
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Kaj so to ipaneme (sem djevojka sa sela , amapk me res firbec daje, dajte kakšno slikco pripopat)
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:09:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Udb, tisti 1. modeli, navadni crocsi so normalne velikosti. Če pa npr. vzameš copatke, pa so malo manjša velikost. Japonke sem morla jaz vzeti malo večje. Malo moraš probati, ker so po 2 št. skupaj. torej ena velikost crocsov sta 2 naši. Pri otrocih je že tako. Pri odraslem, pa sem si jaz enostavno probala.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ipanema: Pa tolk so fajn za nosit!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 4.9.2008 14:10:10 >
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:09:47
|
|
|
|
orhideja75
|
jaz jih tudi nimam
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:09:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: facka samo fora te gume pri originalu je, da je antibakterijska, kar pomeni, da se ne osmrdijo Vseeno je 35€ malo preveč za tako foro... so tudi cenejše, praktičnejše in lepše (na pogled) variante obutve z enako foro... Crocsi niso edini "čevlji" iz gume.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Kaj so to ipaneme (sem djevojka sa sela , amapk me res firbec daje, dajte kakšno slikco pripopat)
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:12:06
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Kaj so to ipaneme (sem djevojka sa sela , amapk me res firbec daje, dajte kakšno slikco pripopat) ANEDA Nameravam še razširit kolekcijo, zaenkrat imam te dvoje. No, meni je pa to najudobnejša obutev.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmaj, jst imam pa te pinki, k sem jih prilepi pa še en model ampak ne najdem nikjer modela na netu . Ista barva kot te rjavi, ki si jih ti prilepi ampak, da so brez paščka okol glešnjev. No uglavnem imam dvoje in sem celo poletje skakljala v njih .
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj ANEDA Nameravam še razširit kolekcijo, zaenkrat imam te dvoje. No, meni je pa to najudobnejša obutev. Meni tud, pa še lepi so .
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:16:16
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
No vidiš, udobne IN lepe So meni tudi te tvoj pink ful lepe, samo sem se morala malo nazaj držat pri japonkah, ker jih imam že ... xxx parov, tako da rajši te, malo drugačne. Drugo leto.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:20:44
|
|
|
|
Mijavček
|
Aha, vidim Ipaneme. Res so luštne... sam to ni za na vas pa makadam Sori k smetim.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak ! Evo sem jih našla, takele imem še: Zdej pa reč če niso lepi . Ma ja, jst sem se tud mogla kar nazaj držat, ker so mi vsi njohovi modeli tolk kulski.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Aha, vidim Ipaneme. Res so luštne... sam to ni za na vas pa makadam Sori k smetim. O pa je za na makedam , preverjeno.
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:24:04
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Itak ! Evo sem jih našla, takele imem še: Zdej pa reč če niso lepi . Ma ja, jst sem se tud mogla kar nazaj držat, ker so mi vsi njohovi modeli tolk kulski. Mijavček, vidiš da sva že midve čist zasmetili
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, saj res ..sorči za smetenje. Ampak se nisem mogla upret .
|
|
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:26:30
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Jst tud ne,in mi niso všeč. Meni so bile odurne dokler jih nisem dobila na noge. Isto je bilo pri nas.
|
|
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 14:26:39
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Joj, saj res ..sorči za smetenje. Ampak se nisem mogla upret . Važno da se v štacuni lahko!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?