Gina -> RE: Patria (5.9.2008 16:50:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura Ker tisti, ki ne marajo JJ, bodo volili tistega, ki ima največ šans, da premaga JJ. Ne pa tistega, za katerega se jim res zdi, da bi kaj drugače naredil. In obratno, JJ-jevci ga bodo volili zarad velike možnosti vnovične izvolitve, ker so protikomunistično naravnani. Ja, prav gotovo marsikdo razmišlja tako, da ta vlada zanj ni naredila drugega, kot eno veliko škodo! Zato je jasno, da bo marsikdo volil tistega, ki bo imel največ možnosti za zmago, samo da ne bo JJ tako hudih posledic več prizadejal ljudem, kot je to delal do sedaj. IZVIRNO SPOROČILO: janne Še dobro, da so volitve, vsaj parlamentarne, praviloma vsaka štiri leta, da ni treba brati kalbovih veleumnih izjav (njegovih je največ, pa so mi padle v oči). Pa ne mi pametovati, da naj te preskočim, ker takšnih biserov pa res ne morem. Me prav zanima kako deluješ v realnosti, ker takšno udrihanje, primitivizem, mržnjo in posploševanje pa človek redko zasledi tukaj na RR. J Jane, povej mi eno samo dobro stvar, ki jo je ta človek naredil slovencem? Jaz ne vidim drugega kot eno veliko dolgoročno hudo težko popravljivo škodno posledico na vseh področjih delovanja države zadnjih par let. Ukvarjal se je zgolj s starimi zamerami in s tem, kako se čim bolj absolutistično obnašat, vse zakone je sprejemal mimo ljudstva in po hitrih, nepremišljenih postopkih, ne glede na žrtve tako da ja, primerjava od kalbota s starim ruskim sistemom se mi zdi čist ustrezna. IZVIRNO SPOROČILO: kalbo No še en umotvor z moje strani...janne sori no, se oproščam. Največja težava, ki se mi zdi mnogo hujša kot je sprejemanje podkupnine, pa je, da je Janša uporabil državni nivo za svojo osebno obrambo. To pomeni, da misli, da je on država. Ne zaveda se, da v demokraciji je on le v službi države. To je največji problem. Ja, on bi tožil fince iz financ države??!! Halo. S kakšno pravico vzame moj, tvoj, naš denar za svojo lastno tožbo? To je zame kraja.Mene ni nihče žalil. Če pa je njega, naj toži v svojem imenu. Torej bi s tem, če bi jemal naš denar iz državne blagajne dokazal ravno to, česar se hoče oprati. Ma itak pa bi se on samo tožaril. Ustrahoval ljudi vsepovprek, ker če ga kdo ne uboga....pazite se, on je edini nadpomembni, nezmotljivi, veličastni kralj države... pa saj je že mal smešno no, kolk enega potrjevanja rabi, pa kolk neke užaljenosti in neprestane prizadetosti je v njem. Saj se mi smili, ko ničesar na tem svetu ne zmore prenesti ne da bi z nasiljem okoli mahal. IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Ja; zahteval je pojasnilo od finske vlade za vsebino te oddaje.... in tiskovni predstavnik finske vlade mu je lepo odgovoril da pri njih pa vlada nima vpliva na nacionalno televizijo, ker je pri njih le- ta neodvisna institucija. NO evo, pri nas pa ni. NImamo te sorte demokracije. Več.
|
|
|
|