mojamura -> RE: Patria (4.9.2008 11:15:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM IZVIRNO SPOROČILO: živka Jaz pa vidim to stvar tako, da opozicija dela zelo veliko sramoto celotni naši državi, s takšnimi in drugačnimi izjavami. Podobno je bilo tista peticija z novinarji. Sramota. Čisto prav imaš. Nekateri novinarji si res malo preveč privoščijo, pa če začnemo pri tisti peticiji v kateri so novinarji Cicidoja, Cicibana in podobnih revij podpisali peticijo kako hudo jih vlada politično omejuje pri njihovem delu. Mislim, da je Zgaga s takimi stvarmi dokazal kako verodostojen je pri takih stvareh. Kar se tiče Patrie mi niti ni tako pomembo ali gre tu za Janšo ali za kakega drugega politika, predvsem me pa moti način novinarjev kako so se tega lotili. Kar se tiče dokazov in virov pa že drži, da lahko novinar ščiti svoj vir do konca, moral pa bi pokazati dokaze. Kar se tiče volitev mislim, da kakšnega hudega vpliva oddaja ne bo imela. Novinaji lahko pač delajo kar hočejo. Nekaj novinarjev je pač naredilo to oddajo o Patrii in poskušalo prepričati gledalce, je pa stvar gledalcev ali so jih prepričali ali ne. Mene niso. niso niti mene prepričali. če je zadeva resnična naj pokažejo dokaze, saj mene ne brigajo njihovi viri (če je to rekla francka ali tončka), ampak nekaj otipljivega
|
|
|
|