Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 10:58:47
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ko tvoj dragi konča v tebi, moraš najprej spodviti obe roki pod kotm 63 stopinj za hrbet. Levo nogo prestavi na 85 stopinj (proti stropu), desna naj bo v kolenu točno na 90 stopinj (zelo važno) v kolku pa 87 stopinj (proti stropu... da ne boš delala neumnosti, no). V tem položaju moraš sprostiti obrazne mišice in grgrati (just in case, če je tvoj dragi končal v tvojih ustih) vsaj 13 minut. No, to je to. Srečno! Uf, tole je pa zapleteno za zapomnit si. Bo treba sprintat in na steno h postelji prilepit.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 11:52:12
|
|
|
|
blackcoffee
|
..povšter pod rito, položaj pa misionarski!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 17:02:36
|
|
|
|
...Martina...
|
lukrecjja super odgovor... a pa smo boge, na koliko reči moramo mi študirat ....
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 18:09:08
|
|
|
|
pikicao.
|
lukrecija, dol sm padla od smeha
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 20:18:00
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Martina... lukrecjja super odgovor... a pa smo boge, na koliko reči moramo mi študirat .... Ja, tip nima pa skor nič dela.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 21:28:44
|
|
|
|
Ploha
|
ej lukrecija, polulala sm se, mislm pokala sm od smeha,...
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 5.9.2008 7:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem med seksom brala Alana Forda in je ratal, probaj mogoče bo tudi tebi
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 5.9.2008 7:53:40
|
|
|
|
Hope2
|
Sem že pozabila, kako zabavno zna bit tudi tu na tem forumu Aja še odgovor: Jaz nisem bila v nobenem položaju, saj nisem niti seksala, pa je tudi uspelo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.9.2008 7:55:08 >
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 5.9.2008 9:49:35
|
|
|
|
tassika
|
haha jaz pa mislim, da je ratalo, ko sem bila jaz zgoraj
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 5.9.2008 9:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Sem že pozabila, kako zabavno zna bit tudi tu na tem forumu Aja še odgovor: Jaz nisem bila v nobenem položaju, saj nisem niti seksala, pa je tudi uspelo Kdo zna, zna, a ne?
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 5.9.2008 12:30:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Sem že pozabila, kako zabavno zna bit tudi tu na tem forumu Aja še odgovor: Jaz nisem bila v nobenem položaju, saj nisem niti seksala, pa je tudi uspelo Kdo zna, zna, a ne? Uf, ja, je trebalo leta in leta se šolati za to, parkrat sem celo padla na izpitu, ampak enkrat se pa tud posreči
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 5.9.2008 14:39:06
|
|
|
|
Barbara_L
|
Padla pod "inštruktorja", a ne? Ful sem se nasmejala... Drgač pa pomoje nima velik veze položaj-.....ti sam "davaj".
|
|
|
nosečnostLelly28 RRKateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?1. tromesečje (
21%)
2.tromesečje (
64%)
3. tromesečje (
14%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!