Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ma daj...
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:23:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 ma daj... itak.....
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:50:58
|
|
|
|
fragola
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:52:35
|
|
|
|
ursa30
|
tisti ki ti paše verjetno
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:57:42
|
|
|
|
divans1
|
Ok nehajte no....
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 18:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
veš kaj pravijo...kdor neumno sprašuje..dobi neumen odgovor
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 18:23:39
|
|
|
|
ursa30
|
lej, mislim, da položaj ne vpliva na zanositev. treba je ujeti pravi trenutek, imeti malo sreče in to je po moje vsa znanost upam, da čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:01:50
|
|
|
|
divans1
|
Hvala urša 30!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa velikost je tudi pomembna.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko seveda delamo na A ste trije? Kateri polozaj? Vprasanje na mestu, ce zelis, da boste vsi zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:38:25
|
|
|
|
divans1
|
Ok nehajte, zaklepam temo, hvala ker ste tko prijazne!!! Ni več treba odgovarjat prosim!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo heca, ne zameri. Jaz se ti opravičujem.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:41:59
|
|
|
|
tanikaa
|
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 3.9.2008 19:42:34 >
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:48:16
|
|
|
|
uršika***
|
Ni važno kako, važno je samo to, da daš potem noge v luft!!!! Da spermijčki lepo plavajo da jačke Midva sva tako naredila, pa imam bušija- Malo za šalo, malo pa zares.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:50:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Ni važno kako, važno je samo to, da daš potem noge v luft!!!! Da spermijčki lepo plavajo da jačke Midva sva tako naredila, pa imam bušija- Malo za šalo, malo pa zares. Jaz pa nisem držala noge v luft. Držala sem jih samo narazen. Tudi malo za šalo, malo zares.
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:53:38
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Ni važno kako, važno je samo to, da daš potem noge v luft!!!! Da spermijčki lepo plavajo da jačke Midva sva tako naredila, pa imam bušija- Malo za šalo, malo pa zares. Jaz pa nisem držala noge v luft. Držala sem jih samo narazen. Tudi malo za šalo, malo zares. Hehe. Saj jaz sem jih tudi najprej držala narazen
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:56:00
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz pa samo narazen.
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:58:57
|
|
|
|
uršika***
|
V glavnem Divans noge narazen, potem pa v luft, pa ima da se prime! Držimo pesti, da boš kmalu srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 20:19:04
|
|
|
|
piamaria
|
za poscat ste no......divas, ne v luft, ne nastran, ne počes, takrat k je ov pa bo!Midva sva se trudla 10 krogov in potem sem rekla u p..... naj gre, začela belit, urejat stanovanje in se vpisala na vodeno vadbo, da se mal razbremenim.... in kaj potem....že naslednji mesec sem zamudila M in .... se nasmejala od srca in do solza, še potem nisem mogla verjeti...... Torej gremo v druge vode in pozabimo malo, so svetovali in pr men presnet drži... prijeten nori sex in gibanje želim!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 20:28:14
|
|
|
|
Naja30
|
Misijonarski. In noben drug.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 8:22:46
|
|
|
|
Dali*
|
Nama je ratalo v prvo in sicer položaj je bil misijonarski, pa noge sem naslonla na steno za 10 minut. In ecco...sem že v 12. tednu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2008 9:56:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 10:06:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
lukrecija - ti se pa vedno tako zelo potrudiš z odgovori In nimam več kaj za dodat, ker si do pikice natančno opisala zadevo. Hvala!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 10:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ko tvoj dragi konča v tebi, moraš najprej spodviti obe roki pod kotm 63 stopinj za hrbet. Levo nogo prestavi na 85 stopinj (proti stropu), desna naj bo v kolenu točno na 90 stopinj (zelo važno) v kolku pa 87 stopinj (proti stropu... da ne boš delala neumnosti, no). V tem položaju moraš sprostiti obrazne mišice in grgrati (just in case, če je tvoj dragi končal v tvojih ustih) vsaj 13 minut. No, to je to. Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Glasbeni vrtiljakecklitiaMorda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?Da (
50%)
Ne (
26%)
Včasih (
24%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!