Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ma daj...
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:23:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 ma daj... itak.....
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:50:58
|
|
|
|
fragola
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:52:35
|
|
|
|
ursa30
|
tisti ki ti paše verjetno
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 17:57:42
|
|
|
|
divans1
|
Ok nehajte no....
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 18:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
veš kaj pravijo...kdor neumno sprašuje..dobi neumen odgovor
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 18:23:39
|
|
|
|
ursa30
|
lej, mislim, da položaj ne vpliva na zanositev. treba je ujeti pravi trenutek, imeti malo sreče in to je po moje vsa znanost upam, da čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:01:50
|
|
|
|
divans1
|
Hvala urša 30!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa velikost je tudi pomembna.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko seveda delamo na A ste trije? Kateri polozaj? Vprasanje na mestu, ce zelis, da boste vsi zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:38:25
|
|
|
|
divans1
|
Ok nehajte, zaklepam temo, hvala ker ste tko prijazne!!! Ni več treba odgovarjat prosim!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo heca, ne zameri. Jaz se ti opravičujem.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:41:59
|
|
|
|
tanikaa
|
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 3.9.2008 19:42:34 >
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:48:16
|
|
|
|
uršika***
|
Ni važno kako, važno je samo to, da daš potem noge v luft!!!! Da spermijčki lepo plavajo da jačke Midva sva tako naredila, pa imam bušija- Malo za šalo, malo pa zares.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:50:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Ni važno kako, važno je samo to, da daš potem noge v luft!!!! Da spermijčki lepo plavajo da jačke Midva sva tako naredila, pa imam bušija- Malo za šalo, malo pa zares. Jaz pa nisem držala noge v luft. Držala sem jih samo narazen. Tudi malo za šalo, malo zares.
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:53:38
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Ni važno kako, važno je samo to, da daš potem noge v luft!!!! Da spermijčki lepo plavajo da jačke Midva sva tako naredila, pa imam bušija- Malo za šalo, malo pa zares. Jaz pa nisem držala noge v luft. Držala sem jih samo narazen. Tudi malo za šalo, malo zares. Hehe. Saj jaz sem jih tudi najprej držala narazen
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:56:00
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz pa samo narazen.
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 19:58:57
|
|
|
|
uršika***
|
V glavnem Divans noge narazen, potem pa v luft, pa ima da se prime! Držimo pesti, da boš kmalu srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 20:19:04
|
|
|
|
piamaria
|
za poscat ste no......divas, ne v luft, ne nastran, ne počes, takrat k je ov pa bo!Midva sva se trudla 10 krogov in potem sem rekla u p..... naj gre, začela belit, urejat stanovanje in se vpisala na vodeno vadbo, da se mal razbremenim.... in kaj potem....že naslednji mesec sem zamudila M in .... se nasmejala od srca in do solza, še potem nisem mogla verjeti...... Torej gremo v druge vode in pozabimo malo, so svetovali in pr men presnet drži... prijeten nori sex in gibanje želim!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 3.9.2008 20:28:14
|
|
|
|
Naja30
|
Misijonarski. In noben drug.
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 8:22:46
|
|
|
|
Dali*
|
Nama je ratalo v prvo in sicer položaj je bil misijonarski, pa noge sem naslonla na steno za 10 minut. In ecco...sem že v 12. tednu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2008 9:56:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 10:06:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
lukrecija - ti se pa vedno tako zelo potrudiš z odgovori In nimam več kaj za dodat, ker si do pikice natančno opisala zadevo. Hvala!
|
|
|
|
RE: Kakšen položaj je najboljši? 4.9.2008 10:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ko tvoj dragi konča v tebi, moraš najprej spodviti obe roki pod kotm 63 stopinj za hrbet. Levo nogo prestavi na 85 stopinj (proti stropu), desna naj bo v kolenu točno na 90 stopinj (zelo važno) v kolku pa 87 stopinj (proti stropu... da ne boš delala neumnosti, no). V tem položaju moraš sprostiti obrazne mišice in grgrati (just in case, če je tvoj dragi končal v tvojih ustih) vsaj 13 minut. No, to je to. Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?