ANABOJAN -> RE: znaki? (21.9.2008 10:19:55)
|
Pozdravljene; Že kar nekaj časa delva na bebici, amapk sedaj še nič, pred mesecom in pol sem imela laporoskopijo in sedaj že kake tri tedne več kot pridno[sm=sloncek.gif]. vedno se mi je zdelo da imam vse možne nosečniške znake, ki so bili seveda še toliko bolj verjetni, ker se je moj ciklus že po redni poti lahko nategnil tudi do 50 dni!!! Sedaj si tudi redno vsak dan ob 6h merim BT in uporabljam ovulacijske lističe, skoraj vsak dan ciklusa (točnega dneva z njimi nisem ujela, sem šele z poglobljeno analizo pogrunatala, kaj pomeni tista bolja rahla črtica...). Prav tako p je moja temperatura bol kot ne enaka, različno se giba med 36.2 / 36.6 , iz česar je skoraj neomogoče razvideti ovulacijo (baje deluje samo pri 30% žensk) jaz pa z svojo srečo skoraj ne morem biti med njimi. Skratka prvič se mi je zgodilo da sem se zjutaraj zbudila (16 dan po M) z precejšnimi bolečinami, popolnoma enako kot pred M, klasična topa bolečina v predelu maternice in jajčnikov in tisti občutek napihnjenosti kot da se je maternica zadebelila in bo menstruacija tik zdej procurila. A seveda je bilo zanjo prezgodaj in je ni! Drugih ynakov nimam, razen glavobolv in utrujenost, a je to zame nekja popolnoma običajnega, ker mam full stresen job. In sedaj smo pred top sezono in v združevanju dveh podjetij, tako da je noro. Vsake tolko npr ydaj spet čutim rahlo pred menstuacijsko bolečino. Se je katera že srečala z podobno težavo. Bojim se ponovnega razočaranja, zato bi rada utišala svoje previlke želje po bebici, in navidezne simptome, ki jih ustavrajajo prevlike želje. Prosim za kakršnokloi pomoč ...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. čestitke[sm=nosecka.gif]. ana
|
|
|
|