|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki?
9.9.2008 18:04:07   
Maxy
Divans1, najbolje da si vse tukaj prebereš:
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/staticpages/index.php/20050714234342454/print

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.9.2008 21:31:49   
ency
Cestitke vsem noseckam user posted image user posted image user posted image  upam da se vam kmalu pridruzim!!!!Zdaj pa eno vprasanje; a so vas vse bolele prsi, preden vam je izostala user posted image , oz. ali so bile obcutljive? Ker mene recimo pred user posted image  vcasih bolijo, vcasih pa ne...pozdravcek

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.9.2008 15:59:27   
rozica08
jaz pa bi imela se eno vprasanje, a se je kateri zgodilo da je imela user posted image  pa je bila vseeno noseca? a je to mozno?

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.9.2008 18:56:21   
pokica_
Pojavljajo se krvavitve, ki so podobne menstuaciji, ampak če je ženska user posted image , pol ne more imet M, bi morala biti že medicinski čudež.
So pa vmesne krvavitve, identične M, lahko so tudi SS ali karkoli drugega. M pa sigurno ni.

Se pa pojavlja, da ženske krvavijo in šele nato ugotovijo da so user posted image . Sigurno pa v tem primeru krvavitev ne pomeni nič dobrega. Ženske, ki vejo da so user posted image itak grejo še pravi čas h G, tiste, ki pa ne vejo, da so slučajno noseče, pa mislijo, da so dobile M (lahko da je res M, lahko je pa SS).

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu rozica08)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.9.2008 11:49:32   
kaminek
kot sm prejšnji teden napisala, me je rahlo bolela glava, pozno popoldne pa mi je rahlo slabo.
zdej, 4 dni pred menstro pa mi je že čez dan slabo, ampak ne tolk, da ne bi mogla kej delat, hrana se mi ne gabi, ampak pojem občutno manj, pa še zgaga me peče.
zdej sm pa že začela dvomit.....

uživajte in pozdravček!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.9.2008 21:30:27   
ursula3
Pozdravljene,
tudi sama imam podobne izzive. Menstruacija mi zamuja že 4 dni, naredila sem že dva testa,  negativna. Počakala bom še en teden pa ponovno. Želiva si otročka in veva da je to velik čudež...upam da se vam pridružim...če ne bomo pa še naprej veselo user posted image . mislm da je pa to eno lepših trenutkov vsaj jst ga tako doživljam...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.9.2008 8:38:12   
Spewca
Hja, jst sm nardila že dva testa (BC), oba sta bla pozitivna, utrujena sem, glava me rahlo boli, spodaj se mi skos nekaj pretaka, pa grem dans še vseen po CB, da še ta pokaže svoje :) Itak sem ful vesela, me pa tko kt je rekla že ena pred mano ful skrbi, če bo vse ok in tud jz komaj čakam obisk pri zdravniku. Dones popoldne pokličem :)
Wiuhaaha, kok se mamo dobr ;)

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.9.2008 8:56:10   
ROŽICI
ČESTITAM Spewca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Spewca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.9.2008 14:21:17   
Anonimen
Ojla. Mah..jaz načelno ne dam kaj na simptome in znakce, ker jih mam vsak mesec več ko preveč. Imam pa eno vprašanje, predvsem za dve nosečki tu, ki sta omenili tiščanje v želodcu. Je to tud kak posebej znak al je to od teh pregovornih slabosti? Sploh pa me zanima, če ima še katera izkušnje s slabostmi in bolečim želodcem že pred testom? En teden imam do M in mi želodec že več dni ne pusti dihat, tako tišči, da o slabostih ne govorim.user posted image

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
15.9.2008 14:35:28   
tanja28
Pozdravljene!

Prejšnji teden sem odprla eno temo Upanje ostaja in je zdaj več ni na forumu. Je mogoče da se zbriše ali jo lahko kdo izbriše. Vprašam takole za informacijo. Namreč Majch sem pisala že sama o tem prejšnji teden en teden pred menstruacijo mi je postalo slabo, vsak dan sem imela povišano temperaturo 37,2  37,3. Po parih dneh več nisem mogla piti turške kave ki sem jo prej pila vsako jutro. Predvsem bolečine v želodcu, pa špikanje v jajčnikih in maternici. Pa so ene punce odgovarjale da so imele podobne znake pa je bila nosečnost. Tako da majch je možno da si user posted image .
Jaz pa bi morala včeraj dobiti menstruacijo in je ni bilo in je do sedaj tudi danes ni. Sem pa imele redne menstruacije točno na dan, 26 dni dolg ciklus. Včeraj zjutraj samo na papirju rjave nitke, proti večeru rahlo roza in danes zjutraj spet na papirju malo rjavo in to je to. Čez vikend mi ni bilo slabo čisto malo, danes pa spet bolečina v želodcu in špikanje v jajčnikih in maternici. Test še ne bom delala naj mine še nekaj dni. Tako da upam da menstruacije ne bo in da s pridružim vsem user posted image .  Pa tudi brala sem da so znaki za user posted image  že pred izostankom menstracije. Se javljam! Držite pesti za mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.9.2008 14:37:36   
DannyS
tanja28 tvoja tema je bila premaknjena http://www.ringaraja.net/forum/Upanje_ostaja%21/m_3142789/tm.htm

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.9.2008 14:38:31   
Anonimen
tanja28. Hvala za info in močno navijam zate, da se te tegobe spremenijo v bebiko.

(odgovor članu tanja28)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
15.9.2008 14:40:58   
Anonimen
pozdravljene
zanima me kaj  pomeni ta vaš
ss?

hvala za odgovore

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
15.9.2008 14:45:56   
tanja28
DannyS hvala za pojasnilo, ss se mi zdi da pomeni spontani splav, če ni prav naj me katera popravi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.9.2008 14:48:58   
Anonimen
hvala za odgovor
sem si mislila da je to
vwndar nisem bila sigurna

hvala

(odgovor članu tanja28)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
15.9.2008 14:49:25   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tanja28

DannyS hvala za pojasnilo, ss se mi zdi da pomeni spontani splav, če ni prav naj me katera popravi!

da, imaš prav..ss pomeni spontani splav

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 41
15.9.2008 15:17:58   
girly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem srečkam user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.9.2008 7:50:06   
športnica
no evo tut jst sm tlele povsem nova. ne morm spati in sm si rekla da najbolje da se kr prijavim pa kaj koristnega preberem. želja nam je vsem enaka :) imam še dva dni do svoje menstruacije, za katero upam da jo ne tokrat bom dobila. to je najin tretji poizkus...med plodnimi dnevi, ki sem si jih izračunala sva delala kr vsak dan...pa čeprav sem nekje prebrala da ni fajn da se sperma redči in da je najbolj pametno, da sexaš kak drugi dan svojih plodnih dni...no, pa si nisva mogla kaj...saj večina prijateljic, ki so že mamice, pa pravijo da so delaale na polno :) in ja...čeprav je smešno sm tut jst držala noge u luft...sta mi to svetovali že dve kolegici, pa čeprav se smešno sliši...če to kaj pomaga, sm lahko celo noč tako :)

že kakih 7 dni me špika po jajčinkih, bolijo me joške, imam napet trebuh, pa da ne govorim kolk čokolade pojem...ful mi paše sladko.

no kakorkoli...bom od zdej naprej malo več tu, pa mogoče sporočim kako lepo novico...sicer pa spet jovo na novo ane? pridne bodte in držim pesti za vse kmalu user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.9.2008 14:25:42   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

no evo tut jst sm tlele povsem nova. ne morm spati in sm si rekla da najbolje da se kr prijavim pa kaj koristnega preberem. želja nam je vsem enaka :) imam še dva dni do svoje menstruacije, za katero upam da jo ne tokrat bom dobila. to je najin tretji poizkus...med plodnimi dnevi, ki sem si jih izračunala sva delala kr vsak dan...pa čeprav sem nekje prebrala da ni fajn da se sperma redči in da je najbolj pametno, da sexaš kak drugi dan svojih plodnih dni...no, pa si nisva mogla kaj...saj večina prijateljic, ki so že mamice, pa pravijo da so delaale na polno :) in ja...čeprav je smešno sm tut jst držala noge u luft...sta mi to svetovali že dve kolegici, pa čeprav se smešno sliši...če to kaj pomaga, sm lahko celo noč tako :)

že kakih 7 dni me špika po jajčinkih, bolijo me joške, imam napet trebuh, pa da ne govorim kolk čokolade pojem...ful mi paše sladko.

no kakorkoli...bom od zdej naprej malo več tu, pa mogoče sporočim kako lepo novico...sicer pa spet jovo na novo ane? pridne bodte in držim pesti za vse kmalu user posted image

Ha, ha.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Tale stavek me je nasmejal do solz! Sej se fajn sliši, ampak .... res mislite, da kaj pomaga, če jih držiš u luft!!??user posted image user posted image user posted image

Športnica želim ti veliko sreče in upam, da ti čimprej uspe in boš zagledala user posted image  in dobila težko pričakovanega user posted image . Do takrat pa lepo uživaj - ja no... noge pa kr gor drži!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.9.2008 17:52:28   
papica2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

marsikatero sem slišala da reče ja jaz sem takoj vedela da sem zanosila?ampak kako?glede kakšnih znakov?
mislim pred tem da ti izostane user posted image in test pokaže user posted image .

Jaz pa sem še en teden po izostali user posted image vse znake pripisovala slabi prebavi user posted image . No pa smo potem čez 8m dobili user posted image user posted image !

Znakov kolikor hočeš, še pri isti ženski so dvakrat različni, če je to to je pa vedno veš najkasneje čez 9m!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.9.2008 10:19:55   
ANABOJAN
Pozdravljene;

Že kar nekaj časa delva na bebici, amapk sedaj še nič, pred mesecom in pol sem imela laporoskopijo in sedaj že kake tri tedne več kot pridnouser posted image . vedno se mi je zdelo da imam vse možne nosečniške znake, ki so bili seveda še toliko bolj verjetni, ker se je moj ciklus že po redni poti lahko nategnil tudi do 50 dni!!! Sedaj si tudi redno vsak dan ob 6h merim BT in uporabljam ovulacijske lističe, skoraj vsak dan ciklusa (točnega dneva z njimi nisem ujela, sem šele z poglobljeno analizo pogrunatala, kaj pomeni tista bolja rahla črtica...). Prav tako p je moja temperatura bol kot ne enaka, različno se giba med 36.2 / 36.6 , iz česar je skoraj neomogoče razvideti ovulacijo (baje deluje samo pri 30% žensk) jaz pa z svojo srečo skoraj ne morem biti med njimi.
Skratka prvič se mi je zgodilo da sem se zjutaraj zbudila (16 dan po M) z precejšnimi bolečinami, popolnoma enako kot pred M, klasična topa bolečina v predelu maternice in jajčnikov in tisti občutek napihnjenosti kot da se je maternica zadebelila in bo menstruacija tik zdej procurila. A seveda je bilo zanjo prezgodaj in je ni! Drugih ynakov nimam, razen glavobolv in utrujenost, a je to zame nekja popolnoma običajnega, ker mam full stresen job. In sedaj smo pred top sezono in v združevanju dveh podjetij, tako da je noro. Vsake tolko npr ydaj spet čutim rahlo pred menstuacijsko bolečino. Se je katera že srečala z podobno težavo. Bojim se ponovnega razočaranja, zato bi rada utišala svoje previlke želje po bebici, in navidezne simptome, ki jih ustavrajajo prevlike želje.
Prosim za kakršnokloi pomoč ...user posted image user posted image .
čestitkeuser posted image .
ana

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.9.2008 10:23:18   
ANABOJAN
pozabila sem še pripist da je moj v teh dveh dneh zalo vohal moj tipični pred mesntrucaijski vonj (po železu in krvi) ki je že včeraj izginil in se nič več ne voha, je vse v normali. kdo bi vedel kaj dogajauser posted image
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 47
22.9.2008 8:01:59   
R777
Pozdravljena!

Moja izkušnja: Če sem imela krče in občutek, da bo M prišla, nisem bila user posted image .

user posted image  se je izkazala ravno v ciklusu, ko še testa nisem hotela delati, ker je bilo neumno, saj prv nič ne čutim, da bi bila nosečka. user posted image user posted image  In potem zagledam user posted image . Tista nsoečnost se je sfižila.

Tudi moj mož točno zavoha, kdaj bom dobila M. In ko tega ni zavohal več (tako kot pri tebi) sem bila user posted image .

Je, kar je......in bo, kar bo....

Držim pesti, da si ti že danes srečka user posted image !!!user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.9.2008 18:25:37   
ANABOJAN
R777 hvala za odgovor!
Malo je še prezgodaj za test, bom počakala še en teden! Skratka vonj je bil nekje po tem ko bi morala imeti ovulacijo (cca 1 do 2 dni) potem pa mi je izginil in ga sevda ni več. Imam pa nenormalno povečan beli tok (nimam vnetja / nažalost ap dobro vem kako izgleda vnetje, jih imam sicer preej pogosto) sluz ni pretirano gosta. Mogoče katera kakšne iskušnje s tem? Samo upam, da si ne delam iluzij in kao vsi moji znaki le gole želje user posted image .
hvala za pomoč
ana

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.9.2008 7:28:56   
R777
Tudi povečan beli tok je značilen za user posted image ...

Na levo stran damo znake za Muser posted image , na desno znake za user posted image ....In navijamo...user posted image user posted image  za desno stran...tam se jih bo še nekaj nabralo še preden zagledaš user posted image ...user posted image

Ni odveč, če pišeš o znakih, ker se tudi druge malo prečekiramo in zamislimo.

Je kar vzburljivo to čakanje in čekiranje, kaj ne?!?user posted image  Jaz ponavadi še kakšen test naredim (BC)....in buljim v drugo črtico cel dan in študiram, je ali ni...user posted image user posted image user posted image

Mah...saj, čez 10 let tega sigurno ne bomo počele....Tudi to je del življenja, ki se ga bomo spominjale....

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Nosečnost in služba
Uredništvo RR

Kdaj ste na delovnem mestu povedale, da ste noseče?

Takoj, ko sem izvedela (24%)

Po nekaj tednih, ko sem dojela, da je res (24%)

Po koncu prvema trimesečja (32%)

Dokler se mi ni začelo poznati (20%)

Število vseh glasov: 156

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!