|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 11:50:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TINKA05)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: utrip srčka se ni slišal? :( ?
3.9.2008 11:55:09   
Anonimen
Moja G mi je takoj naredila UZ, če ni našla utripa. Tako, da sem skoraj vedno do 20 tedna imela pri vsakem pregledu UZ.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.9.2008 11:56:58   
Katjusa
kaka čudna G da ni nardila UZuser posted image user posted image user posted image user posted image
upam da je vse vredu za gibe je ša malo hitro čeprav jst sem zdej v drugi nosečnosti začela čutit nekje v začetku 15 tedna ampak ne vsak dan in zdej sem 17t in 1d pa še tud ni vsak dan tak da če občasno kej začutiš pol je že vse vredu sam ne delat pa panike sej veš stres ni preveč dober ne zate ne za bebiko.... gibi pa tud niso redni meni so se v prvo uredili šele okol 22 tedna......

Kar se pa tiče AS pa jst sem ga že mela v nakupovalnem vozičku da ga bom kupla pa sem ga nesla nazaj na police prav zaradi tega razloga k vem da če ebi slišala bi bl panika v strehi in vem da sem človek, ki dela veliko pa paniko.... tak da če ga boš kupla moreš vedet da se tud lahko zgodi da ne boš našla.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.9.2008 12:06:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Kliči jutri drugega G in pojdi samoplačniško.

Vso srečo

Se strinjam, ampak ne vem zakaj bi samoplačniško, če ima slabe baterije, bi se morala G prepričat na kakšen drug način, da je vse OK.
Jaz bi najbrž kar svoji G zatežila, da me srbi in da naj se prepriča, da je vse OK.

SE PODPIŠEM.¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.9.2008 23:36:00   
yania
Ja bom jo poklicala,,,,jutri, pa vam sporočim, kaj pomeni zdaj vse to. Zakaj mi ni delala UZ? Sem na Leonišču (zraven porodnišnice LJ), in čeprav vem, da je v 2.nadstropju UZ, ko gram dat kri vidim, da deluje, ko so to nasprotna vrata...moja G.ga nima v sobi...res mi ni jasno, kako lahko tako slabo opravi pregled, in zakaj hudiča človek potem sploh pride...UZ imam vedno v porodnišnici, seveda mi mora dati napotnico, in potem se moram naročiti in mi ona opravi pregled (UZ)....aja, še to, ko sem ji omenila da imam tak čuden izcedek, že celo nosečnost, je rekla, da mi še nebi dajala kakih svečk za zdravljenje, da bova to v po 17.tednu...user posted image seveda, me ni niti pregledala...le tistega hudiča mi je dala na trebuh...in to naj bi bil pregled...da zmede pacientko...
Ja pregledala me je samo 1x, in to ko sem bila v 5.tednu....da je potrdila nosečnost...spet pa sem ji morala verjeti na besedo, da sem noseča (test mi je namreč 2x zelo slabo pokazal obe črtici), namreč laboratorij ni delal popoldan...user posted image
Pa še to, da me je na drugi pregled naročila spet popoldan, ker je bil čas dopustov, seveda spet sem plačala...ampak na 2. "pregledu" mi je samo povedala izvide toks. in krvi pa voda, da je vse kul, pa zmerili so mi pritisk in sem šla???????
Naj povem da sem striktno zato prišla z morja, tam pustila moja dva, in naredila 200 km , zato da mi pove izvide....ja halooo...mah, sej ne vem kaj naj...
res je grozno, da bi kar šla h komu drugemu, samo se poznamo in ne vem, kako naj zdaj navedem vzrok, oz.kar grem????
No imam njeno tel.št.mobija in jutri ji gotovo povem, kaj se dogaja,,,sej trebušček je danes bolj miren.,..včeraj pa sem popila en Magnesol..pa je bilo boljše...kaj pa vem..ob vsem tem ji še vseeno zaupam...se mi zdi, da bi že zapaničarila, če bi kaj bilo, no ampak, da se vsi prepričamo kaj je...bom poklicala...

lahko nočko...vsem..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.9.2008 23:46:31   
Doll
yania,ti njej nimaš kaj pojasnjevat zakaj greš,če nočeš.
Žal takšni ljudje lahko še brezveze ogrozijo tvojega otroka.
S tem se ni za hecat.
Najdi si drugo G in se prepiši.Ne potrebuješ nič od te svoje G.Samo greš in konec.Pač če te že vpraša,poveš da nisi bila zadovoljna in konec

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.9.2008 23:46:55   
malenaa
ti maš pa tako fajn o dohtarco, ko je moja mama mela za mene - jo je obtozla da me izkorisca da bi dobila bolnisko, pregledala me podrobno ni nikoli (nekaj cez leto star otrok pa samo jokal, pa neko bulico so doma odkrili), ko pa je materi dopizdlo pa jo je nahrulila - voda ni bla voda, ampak kri, pod nujno pripeljana v lj, kjer niso vedli ce bom prezivela, se je tumor tak razsiril.

vem da moj primer nima nobene veze s tabo, samo če ne dobiš tistega, kar ti pripada oz imaš tako malomarno zdravnico/ginekologinjo jo MENJAJ TAKOJ - gre se za tebe in za tvojega otrocka. Pa ko je** zlahto.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.9.2008 10:47:13   
Naja30
Vzroka ji ni treba navajat, lahko pa rečeš, da nisi zadovoljna z njo.
Malomarnost lahko privede do raznih težav, zato le premisli. Meni je res na vsakem pregledu poslušala srček in če ga ni slišala, je naredila UZ. V taki nevednosti in strahu me nikoli ni pustila.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.9.2008 11:47:08   
5ra_28
Jaz bi tudi na tvojem pregledu menjala G, pa čeprav ti je kao žlahta. Saj ti ta žlahta očitno nič ne koristi. Meni moja G dela na čisto vsakem pregledu (pa sem zdaj v 27t in jih je bilo že kar nekaj), UZ -zunanji in notranji in vse kar spada zraven. Saj pa več nismo leta 1970, ko je ženska prišla h G, pa so ji obseg trebuha zmerili, pa so rekli, "ja, mal še, pa bo"user posted image . Kaj pa ko bo kak praznik ali pa spet popoldan, pa ne boš mogla na UZ, pa kot si napisala, se še moraš naročevat?! Izberi si takšno G, ki ima UZ v ambulanti in ga tudi uporablja!

Končno smo trije:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.9.2008 7:54:05   
Mesečnica
Jaz bi na tvojem mestu čimprej zamenjala G. Če se boš za to odločila, res pohiti, ker G zelo neradi sprejemajo nove pacientke ravno med nosečnostjo, še sploh potem, ko se že zelo približujejo roku. Vem skoraj iz prve roke, ker je moja kolegica iskala novega G, ko je bila na polovici nosečnosti.

Sama ti lahko predlagam dr. Renato Toff Jovan v zdr. domu Šentvid (št. njene ordinacije: 01 58 37 421). Danes dela dopoldan.

Je res zelo super, ful previdna pri vseh stvareh, kadar ni takoj slišala otrokovega utripa, je takoj prižgala UZ (samo toliko, da ga je ujela, to se itak nikamor ne beleži, saj ni izvajala nekih meritev).

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.9.2008 10:13:55   
sarcy21
tole za toff jovan se pa strinjam zakon ginekologinja user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.9.2008 20:40:29   
yania
No, samo da vam povem, da je vse ok. Včeraj sem imela izredni UZ, ker mi je tri dni tako otrdeval trebuh, da je bilo grozno. Sploh zvečer. Verjetno sem bila preveč pokonci in premalo počitka. Vse je uredu, dala mi je sicer spet Dabroston po 3 na dan, ampak jih ne jem, ker se mi ne zdi smiselno. Mogoče se motim.
Skratka, videla sem seveda in se hkrati pomirila, da bije srček in da je z malčkom vse uredu. Hvala vam za lepe besede....ful pomaga,,,
user posted image ....buši pa kar raste....

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.9.2008 12:37:47   
girly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vesela, da je vse ok. Pa veselo user posted image  naprej

< Sporočilo je popravil girly -- 13.9.2008 12:38:54 >

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.9.2008 14:16:32   
klavdiy4
meni je user posted image  takoj ko sem zanosila kupil angelsounds.....sva vsak večer poslušala user posted image  in še včasih čez dan....Ko pa je user posted image  začel brcati sem ga posodila sestri ,ki ma PDP dober mesec dni za mano... G.mi je na enem pregledu rekla, da je nekaj narobe s srčkom in me naročila na 5 tednov razlike, vseh 5 tednov sem bila živčna in mi je sestra vrnila angelsounds, da sem lahko vsak dan spet poslušala user posted image ...Tolažilo me je le to, da je še vedno brcal... Potem pa,ko sem šla po 5tednih spet na pregled, je bilo vse O.K. in mi je g.rekla, da se je prejšnič na UZ-ju samo slabo videlo in da je user posted image  zdrav in se super razvija...user posted image

Pri tvoji izkušnji pa me moti, da se je g.izgovarjala na slabe baterije , zamenjala jih pa ni!?...čudno....Meni še sicer sedaj ni poslušala srčka, ko sem 30.tednov noseča, samo mi pa vedno pogleda , če je vse O.K.....

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?