yania
|
Ja bom jo poklicala,,,,jutri, pa vam sporočim, kaj pomeni zdaj vse to. Zakaj mi ni delala UZ? Sem na Leonišču (zraven porodnišnice LJ), in čeprav vem, da je v 2.nadstropju UZ, ko gram dat kri vidim, da deluje, ko so to nasprotna vrata...moja G.ga nima v sobi...res mi ni jasno, kako lahko tako slabo opravi pregled, in zakaj hudiča človek potem sploh pride...UZ imam vedno v porodnišnici, seveda mi mora dati napotnico, in potem se moram naročiti in mi ona opravi pregled (UZ)....aja, še to, ko sem ji omenila da imam tak čuden izcedek, že celo nosečnost, je rekla, da mi še nebi dajala kakih svečk za zdravljenje, da bova to v po 17.tednu... seveda, me ni niti pregledala...le tistega hudiča mi je dala na trebuh...in to naj bi bil pregled...da zmede pacientko... Ja pregledala me je samo 1x, in to ko sem bila v 5.tednu....da je potrdila nosečnost...spet pa sem ji morala verjeti na besedo, da sem noseča (test mi je namreč 2x zelo slabo pokazal obe črtici), namreč laboratorij ni delal popoldan... Pa še to, da me je na drugi pregled naročila spet popoldan, ker je bil čas dopustov, seveda spet sem plačala...ampak na 2. "pregledu" mi je samo povedala izvide toks. in krvi pa voda, da je vse kul, pa zmerili so mi pritisk in sem šla??????? Naj povem da sem striktno zato prišla z morja, tam pustila moja dva, in naredila 200 km , zato da mi pove izvide....ja halooo...mah, sej ne vem kaj naj... res je grozno, da bi kar šla h komu drugemu, samo se poznamo in ne vem, kako naj zdaj navedem vzrok, oz.kar grem???? No imam njeno tel.št.mobija in jutri ji gotovo povem, kaj se dogaja,,,sej trebušček je danes bolj miren.,..včeraj pa sem popila en Magnesol..pa je bilo boljše...kaj pa vem..ob vsem tem ji še vseeno zaupam...se mi zdi, da bi že zapaničarila, če bi kaj bilo, no ampak, da se vsi prepričamo kaj je...bom poklicala... lahko nočko...vsem..
|