yania
|
ja vem za angelsoumd...sem že nekaj brala tule o tem, samo ko sem mojemu to omenila, je rekel, naj neham komplicirat in da je vse ok. Da ona že ve.... Mah, upam da ima res prav...ker sem kar malo zaskrbljena,,,,majčkeno....sigurno ni prijetno...aja, grem pa na THT, trojni hormonski test delat 26.sept.....pa upam da bo tam kaj povedala, ko je zraven UZ....samo je tako pozabljiva, da jo moram sproti povedati za vse nazaj, kaj se dogaja....čeprav ima zapisano..npr. ko sem jedla Dabroston, mi je rekla, naj jem kar po tri na dan, če je kul pa eno, no jaz sem eno, en mesec, in ko sem prišla po mescu na pregled, pa ji povem če še jem tablete naprej, je rekla, jaja, folno kar jej, jaz pa njej, ne folno, ker je ne prenašam, mi je slabo, dabroston ste mi dala....aja, krvavela si? Pa napisano ima eno vrsto više v kartoteki, ki jo ima pred seboj, no in ona meni: nene, kar nehaj, če je uredu, čimmanj tablet v nosečnosti.... Ah, saj vam pravim, da se potem res včasih sprašujem, kdo je tu zdravnik in kdo pacient....ane?
|