|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrip srčka se ni slišal? :( ?
2.9.2008 22:01:28   
yania
Dajte mi povedat nekaj. Prejšnji teden sem bila na NS in je bilo vse bp, le srček je malemu nabijal 173. Rekla je da je normalno od 150 - 170, no potem ko je bilo malo čez, ni nič več pripomnil, pač da je normalno. No danes sem imela pregled in z mojo G.nisva slišali utripa, na tisti čudni njeni napravi. Rekla je da so verjetno krive baterije (pa vedno so slabe, že v 1.nosečnosti se spomnim...), ali pa je plodek obrnjen hrbtno in se pač ne sliši in da v 14.tednu drugače sploh ne poslušajo user posted image , ker se slabo sliši...in da če bi se to zgodilo v 17.tednu, da bi orgirale....rekla je naj ne delam panike in da je vse OK....čeprav me vseeno skrbi. Ali je katera imela podobne izkušnje. Ja še vprašala me je, če gibe že čutim, pa res mogoče včasih čutim kak mehurček, ne pa več....no danes nič ne čutim....saj vem, da kompliciram, ampak res sem se veselila, da ga bom slišala....saj  me razumete a ne,,,,

prosim čimprej kak odgovor....pa božajte bušije...

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrip srčka se ni slišal? :( ?
2.9.2008 22:06:34   
Lorencia
Jaz ti tukaj kaj pametnega ne znam svetovati, ker sem v 13.tednu.
Me pa zanima, glede nato da ni bilo slišati utripa  - kdaj te je ponovno naročila na pregled. namreč verjetno se zaveda, da ti ni vseeno in boš zaradi tega pod stresom.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 22:08:48   
Naja30
Te naprave so res bolj tako tako. Moja G je za vsak slučaj naredila kar UZ, če so bile tam baterije slabe.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 22:14:02   
Anonimen
Kaj pa če bi si sposodila tisti aparatek-kaj je že .....joj v BC ga imajo tudi.....

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 22:16:51   
Anonimen
Tudi pri meni se v prvi nosečnosti preko tiste naprave ni slišal, sploh ga ni mogla najti. To je bilo nekje v 14-15t, ampak mi je isti dan naredila UZ, da sva se prepričale, da je vse ok. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2008 22:18:11   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kaj pa če bi si sposodila tisti aparatek-kaj je že .....joj v BC ga imajo tudi.....

AngelSound,
vendar so določene omenile, da one niso slišale utripa - kljub temu, da je otrok imel utrip in so potem brezveze paniko delale. Tako, da je dvorezen meč - če najde v tem primeru utrip super, če pa ga ne najde zgolj zaradi tehničnih težav, pa spet ni fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2008 22:18:41   
yania
Naročena sem spet 7.oktobra. Drugače se z G.dobro poznamo, smo skoraj v sorodu....tako da verjetno če bi res kaj bilo čudnega na tem, bi verjetno odreagirala. Ampak vseeno me malo skrbi in komaj čakam prve brcike...upam da bojo kmalu in me pomirile...baje da v 2.nosečnosti začutiš okrog 16.tedna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 22:20:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: yania
..baje da v 2.nosečnosti začutiš okrog 16.tedna...

Nekatere res, druga pa tudi ne. Ni nekega pravila.

(odgovor članu yania)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2008 22:20:48   
Lorencia
Jaz osebno vemm, da ne bi mogla čakati več kot en mesec . Škoda, da ti ni preko UZ preverila in bi te tako pomirila....sa boš v nasprotnem primeru, kot nora čakala na brce, ki lahko pridejo tudi kasneje in ne točno v 16.tednu.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2008 22:24:25   
yania
ja vem za angelsoumd...sem že nekaj brala tule o tem, samo ko sem mojemu to omenila, je rekel, naj neham komplicirat in da je vse ok. Da ona že ve....

Mah, upam da ima res prav...ker sem kar malo zaskrbljena,,,,majčkeno....sigurno ni prijetno...aja, grem pa na THT, trojni hormonski test delat 26.sept.....pa upam da bo tam kaj povedala, ko je zraven UZ....samo je tako pozabljiva, da jo moram sproti povedati za vse nazaj, kaj se dogaja....čeprav ima zapisano..npr. ko sem jedla Dabroston, mi je rekla, naj jem kar po tri na dan, če je kul pa eno, no jaz sem eno, en mesec, in ko sem prišla po mescu na pregled, pa ji povem če še jem tablete naprej, je rekla, jaja, folno kar jej, jaz pa njej, ne folno, ker je ne prenašam, mi je slabo, dabroston ste mi dala....aja, krvavela si? Pa napisano ima eno vrsto više v kartoteki, ki jo ima pred seboj, no in ona meni: nene, kar nehaj, če je uredu, čimmanj tablet v nosečnosti....user posted image user posted image user posted image

Ah, saj vam pravim, da se potem res včasih sprašujem, kdo je tu zdravnik in kdo pacient....ane?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2008 22:27:50   
Lorencia
No, potem pa ti ne pomaga preveč, da ste skoraj v sorodu z G. - če ima tako slab spomin in govori kar nekaj. Mislim pa, da če imaš ti zaradi tega strahove enostavno nekako poskusaš ugotoviti kaj je s tem utripom...no jaz bi sigurno.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2008 22:35:08   
yania
Ja saj bom prespala, pa bom  videla potem...mah kaj mi je sploh dala tistega hudiča na trebuh...ko ve, da itak ne bom mirna...
pa sej ne se sekirat, ker nisem nekaj panična, da ne bo katere skrbelo...hvala vam za besede, samo ni mi pa čisto vseeno...itak da nisem povsem mirna...katera bi pa bila...

user posted image rada vas imam...ej jasna, kje boš rodila, v lj?....se še kje srečamo...ko imaš rok 3.3., jaz pa 8.3......

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2008 22:40:00   
Anonimen
Jest sem pa tak panik glede takih stvari.Vem da bi še isti dan letela samoplačniško na UZ.
Ampak imaš pa res sklerozno ginekologinjouser posted image

(odgovor članu yania)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2008 23:11:14   
glen
Jaz bi na tvojem mestu šla na samoplačniški Uz k drugemu gin.,(itak prideš v dveh treh dneh na vrsto),da bi imela v svoji glavi mir,
Da se boš do oktobra do naslednjega pregleda sekirala pa tudi ni o.k.,ne zate ne za user posted image .
Srečno

p.s. in res se mi zdi čudno zakaj ti ni naredila Uz da bi se prepričalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.9.2008 23:18:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: yania

...ej jasna, kje boš rodila, v lj?....se še kje srečamo...ko imaš rok 3.3., jaz pa 8.3......

Ja, v Lj. user posted image Se zna zgoditi, da se srečamo, sploh če bo šel tale otročiček po sledeh starejšega bratca, ki je zamujal 6 dni. user posted image

Jaz ti svetujem, da jo (G) še enkrat pokličeš in ji poveš, da ti otrdeva trebuh, poleg vsega pa še srčka nista slišale, pa naj ti naredi UZ, če en bo šlo drugače ga pa plačaj. Sploh, ker praviš, da se dobro poznate mislim, da ne bi smel bit tak problem. Jaz vem, da bi jokala v potokih, če ne bi slišala srčka in bi me kar domov poslala...

(odgovor članu yania)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.9.2008 23:29:43   
Doll
Kliči jutri drugega G in pojdi samoplačniško.

Vso srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.9.2008 8:00:57   
puncica
ja men se pri prvi nosečnosti ni nikol slišal srček ko je poslušala z aparatom in mi je zato G takoj naredila tud UZ da se je prepričala če otrok čudno leži in je vsakič našla srček in je otrok res tako ležal, da se čez trebuh ni slišalo, tako da možno da je res v takem položaju da se ne sliši, mi je pa čudno da ti ni naredila UZ, če ni slišala srčka.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.9.2008 8:10:06   
Nika v službi
Ma ni šans - bi takoj poklicala tole tvojo "znanko", tole sklerozno G in zahtevala, da opravi še UZ. Itak da bi ga morala že takoj, ko ni bilo slišat utripa. Ampak očitno je pozabila - spet.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.9.2008 8:19:18   
maja24
Tut jest nebi mela miru in bi šenkrat klicala nej mi nardi UZ,kr poklič jo pa reč ji sploh pa če ste skori v sorodu.

Ela čebela

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2008 8:28:34   
dana
Ma glej, da boš mirna pojdi nazaj, pa naj ti naredi UZ, al pa pojdi h kakemu drugemu na samoplačniškega. Da se boš zdajle en mesec živcirala ...
Ima pa tudi moja G tako prakso, da če ga z uno napravo ne sliši, naredi UZ.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.9.2008 8:36:51   
Jančika_
Sploh si ne morem predstavljati, da te G pusti v taki negotovostiuser posted image . Bi si upala trditi, da je tak pristop tudi strokovno vsaj malce sporen. Če ne sliši utripa, MORA preveriti, če je z otrokom vse vredu, baterije gor ali dol.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.9.2008 8:44:40   
MAŠKA
Kliči jutri drugega G in pojdi samoplačniško.

Vso srečo

Se strinjam, ampak ne vem zakaj bi samoplačniško, če ima slabe baterije, bi se morala G prepričat na kakšen drug način, da je vse OK.
Jaz bi najbrž kar svoji G zatežila, da me srbi in da naj se prepriča, da je vse OK.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.9.2008 9:14:54   
bambam
Jaz bi ji tudi zagnjnavla če bi bila na tvojem mestu. Sej zato pa greš na pregled- da ti pregleda otročeka če je vse ok, ne pa da te pusti v negotovosti. Kako lahko sploh mirno spi(G mislim) če ni prepričana da je nardila pregled v nulouser posted image ?
Kar zaženi paniko da nardi UZ in boš lahko mirna.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.9.2008 11:19:38   
5ra_28
Tudi jaz ne morem verjet, da ti ni naredila UZ!!!! v nosečnosti ti sicer zdravstveno pripadata uradno le dva ultrazvoka. Potrditveni (prvi utrip) in morfologija. Vsi ostali pregledi niso nujni na UZ. Ampak meni dela čisto vsak pregled na UZ, še niti enkrat mi ni delala preko te naprave za poslušat srček. Pa jeb****, če ima slabe baterije, pa jih naj menja! Še doma imam rezervne, kaj v ambulanti pa jih nimajo ali kajuser posted image ??!!! Sploh pa če se dobro poznate, bi ti pa res lahko naredila UZ. Jaz bi na tvojem mestu poklicala to G in ji rekla, da se sekiraš, če ti lahko naredi UZ. Če pa ne bo hotela, pa lahko greš na samoplačniškega ali pa v bolnico na pregled na ginekološki oddelek (tam te vzamejo sicer če imaš probleme...bolečine, krvavitve itd) in ti takoj naredijo UZ. Samoplačniški pa te še vedno pride ceneje kot Angelsound, pa še bolj strokovno (zdravstveno) je.

Končno smo trije:)

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.9.2008 11:23:08   
TINKA05
To pa vem kako zgleda. Prejšni teden mi je zdravnica poslušala srček (28 teden), pa se ni nič slišalo. Pol me je vprašala, če sploh čutim otroka. Me je tako panika zagrabla, da sem bila čist trda.  Pol je pa rekla, da ne bomo nič čakale in sva šle takoj na UZ, kjer je srček nabijal kot nor. Zdej sem pa mirna.

Jst bi šla na tvojem mestu nazaj in zahtevala UZ, pa čeprav samoplačniško - verjami mi, boš bolj mirno spala.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?