|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razneslo me bo
4.9.2008 7:34:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kopy

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Ti b ga rad namoču ne pa oženu seuser posted image
In kaj je tukaj tako smešnega? Ne mislim čakat s seksom do poroke, pa sploh se še ne nameravam poročit, imam 23 let.

Ja če si napisal resno zvezo. Ti misliš da je resna zveza k ga namočišuser posted image . To je smešnouser posted image
Za tvojo bodočo punco pa žalostno.

(odgovor članu kopy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.9.2008 7:58:29   
Anonimen
tukaj Anonimna, ki je napisala dolgo zgodbo....

Ne...meni tič ne določa življenja...Seks je pomemben dejavnik v partnerskem odnosu. Če ne ključen. Spolnost zbliža dve osebi na en poseben način, globlji.... Spoznavaš se in se trudiš zadovoljiti partnerja in sebe......

Jaz sem vzgojena tako, da sta ljubezen in seks z enim partnerjem. Če nekoga ljubim, rada bi tudi seksala z njim. Če ga ne ljubim, seksati ne morem. Na začetku je vse skupaj zaljubljenost iz katere se rodi ljubezen.

Če pa v seksu nikakor nisi zadovoljen, potem začne nasprotna reakcija. Tudi v ljubezni ti nekaj manjka. In to dolgoletno pomanjkanje izrodi opisan rezultat.....

"Če bi bil vedež, ne bi bil revež..."....To je edini pravi odgovor....

Hiša, avto, otroci.....vse to ima svoje mesto v življenju in pomembnost. Seks in ljubezen pa svoje. In ne mislite, da se da živeti, brez seksa in ljubezni....

//(((Za tega mojega nekdanjega moža....pa to ni bilo edino, kar mi ni odgovarjalo. Odhajal je v nočne bare in si preveč ogledoval striptizete...Izgovori so bili, da dela. Tako ga včasih ni bilo domov tudi po tri tedne. Izgovori so bili vedno, da on vozi to sadje in zelenjavo, mora naročati....in Bog ve kaj še je bilo. To sem vedela, nisem mogla preprečiti in se o tem ni hotel pogovarjati, pa sem seštela vse skupaj in dobila rezultat = Če bi mu pomenila resnično nekaj, bi se bolj potrudil. In verjetno ljubosumlje je naredilo svoje. Pa nisem jaz obsojena, da moram sama skrbeti za hišo in otroke v času, ko ga on drka okrog.....
Ni pomembno.....Življenje je kompleksno in komplicirano....)))//

Tudi z leti se spremeniš, hvala BOgu....

Verjetno ni dobro, da ne flirtaš z nobeno osebo. Če samo flirtaš, potem sprazniš tisto željo ali hormonsko neravnovesje in si doma srečen in zadovoljen....Ne vem.....

Mislim, vseeno, da so te kemične reakcije v nas samih, naši vodiči.........

In na koncu je vse kemija.....user posted image user posted image user posted image ...Želje, misli, ljubezen, ljubosumlje, žalost.....

Mislim, da smo napačno vzgojeni in zablujeni.....Moram vsaj poskusiti otrokom o tem spregovoriti, da razumejo.....Mogoče se im izide boljše kot meni.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.9.2008 9:49:09   
ronja
Mam srečo, da je precej sramežljiv, ampak me to tud noro privlači. Pa tok je prijazen in to me tud rajca, ker mož tako prijaznost in razumevanje težko premore, čeprav sem mu že velikokrat rekla, da je pri meni glih to ključ do postelje

Po moje bi bilo fajn tole pošlihtat. Probaj mu to povedat takrat, ko te res posluša. Najprej ti njega vprašaj, kaj si želi, pa mu kdaj to željo izpolni. POtem te bo verjetno tudi on kdaj vprašal, če pa se ne bo spomnil, pa v tem pogovoru nadaljuj, da ti bi si pa želela to in to... Pa se boš zaljubila vanj in bo vse skup lažje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.9.2008 14:03:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

stavim da delaš na pošti slovenija????

Jaz, avtorica tele debate, ne delam tam. Zakaj? A se tam take reči dogajajo?

Hvala, ronja, za nasvet. Malo se mi trapasto že zdi, ker bi lahko zdaj že vedel, kaj pri meni pali, navsezadnje sva skupaj več kot 10 let.
Pa mora me najprej minit tale fant, da bom sposobna še na koga druzga mislit ;)

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.9.2008 14:13:10   
ronja
Malo se mi trapasto že zdi, ker bi lahko zdaj že vedel, kaj pri meni pali, navsezadnje sva skupaj več kot 10 let.

Včasih jih je treba malo spomnit. Nameč, če je navajen delat drugače, se ne spomni, da ti to v bistvu ni tako všeč, ker misli, da ti je ok, saj skoz tako delata. Potem pa ga spomni in bodi vsa navdušena, ko bo probal s pravo taktiko. Vsakega kdaj kdo zmeša, ampak dostikrat se da spet zaljubit v svojega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?