Anonimen
|
tukaj Anonimna, ki je napisala dolgo zgodbo.... Ne...meni tič ne določa življenja...Seks je pomemben dejavnik v partnerskem odnosu. Če ne ključen. Spolnost zbliža dve osebi na en poseben način, globlji.... Spoznavaš se in se trudiš zadovoljiti partnerja in sebe...... Jaz sem vzgojena tako, da sta ljubezen in seks z enim partnerjem. Če nekoga ljubim, rada bi tudi seksala z njim. Če ga ne ljubim, seksati ne morem. Na začetku je vse skupaj zaljubljenost iz katere se rodi ljubezen. Če pa v seksu nikakor nisi zadovoljen, potem začne nasprotna reakcija. Tudi v ljubezni ti nekaj manjka. In to dolgoletno pomanjkanje izrodi opisan rezultat..... "Če bi bil vedež, ne bi bil revež..."....To je edini pravi odgovor.... Hiša, avto, otroci.....vse to ima svoje mesto v življenju in pomembnost. Seks in ljubezen pa svoje. In ne mislite, da se da živeti, brez seksa in ljubezni.... //(((Za tega mojega nekdanjega moža....pa to ni bilo edino, kar mi ni odgovarjalo. Odhajal je v nočne bare in si preveč ogledoval striptizete...Izgovori so bili, da dela. Tako ga včasih ni bilo domov tudi po tri tedne. Izgovori so bili vedno, da on vozi to sadje in zelenjavo, mora naročati....in Bog ve kaj še je bilo. To sem vedela, nisem mogla preprečiti in se o tem ni hotel pogovarjati, pa sem seštela vse skupaj in dobila rezultat = Če bi mu pomenila resnično nekaj, bi se bolj potrudil. In verjetno ljubosumlje je naredilo svoje. Pa nisem jaz obsojena, da moram sama skrbeti za hišo in otroke v času, ko ga on drka okrog..... Ni pomembno.....Življenje je kompleksno in komplicirano....)))// Tudi z leti se spremeniš, hvala BOgu.... Verjetno ni dobro, da ne flirtaš z nobeno osebo. Če samo flirtaš, potem sprazniš tisto željo ali hormonsko neravnovesje in si doma srečen in zadovoljen....Ne vem..... Mislim, vseeno, da so te kemične reakcije v nas samih, naši vodiči......... In na koncu je vse kemija..... ...Želje, misli, ljubezen, ljubosumlje, žalost..... Mislim, da smo napačno vzgojeni in zablujeni.....Moram vsaj poskusiti otrokom o tem spregovoriti, da razumejo.....Mogoče se im izide boljše kot meni.....
|