Anonimen -> RE: Razneslo me bo (3.9.2008 8:39:26)
|
Vsaka stvar se začne v glavi.... Moja izkušnja: Bila sem poročena, 2 otroka....Mož je v seksu bil pozoren, vendar vse je šlo nekako prehitro. Želela sem si dolgih penetracij. Poskusila sva, da bi pod tušem enkrat in potem v postelji. Trudila sva se in poskušala vse.... Potem sem tudi jaz mislila, da sanjarjenje drugih ni greh. Za orgazem, malo močnejši, sem si zamislila nekoga drugega.....Ufffff....uspevalo je in bilo mi je lepo.... Potem sem čez nekaj časa (eno ali dve leti...) začela tudi razmišljati, da si pravzaprav želim seksati z drugim....Tako nisem več uživala v seksu z mojim možem, vse je bilo na silo in brezveze...Čeprav se je on zelo trudil....Masiral me je, mazal z oljem po celem telesu.... Prevarati pa ga nisem mogla....Situacija je bila nevzdržna. Nisva seksala več, jaz nisem mogla biti z drugim, ker sem poročena.....In....Sva šla na razen. Po 12.let zakona... Tako sem se ponovno zaljubila v drugega in seksala. Penetracije so bile dolge.....In sem ugotovila, da so te penetracije predolge. Me utrujajo. Dolgo sem se mogla truditi, da je ta moj novi partner končal. In zopet seks postane martranje in ne užitek... In sem si želela mojega moža nazaj....Ugotovila sem, da sem lahko bila srečna, ker je ob meni tako hitro končal in sva lahko seksala nešteto krat na dan....In se je trudil, da bi me zadovoljil... Ta nov partner, pa hoče, da jaz zadovoljim njega. Jaz se dobesedno mučim in martram.... Ne vem.....Če bi imela čarobno palico, bi zavrtela čas nazaj in popravila napake....Zakaj sem bila tako glupa..?!?!....Ni v redu to življenje..... Ali pa jaz nisem v redu.... Zato od srca svetujem, premislite, kaj si želite in zakaj....
|
|
|
|