simona2 -> RE: Izklop airbaga v avtu za vožnjo lupinice (2.9.2008 13:49:03)
|
Zakaj pa bi bilo prepovedano izklopiti air bag?Sej ga veliko avtomobilov sploh nima,to je dodatna oprema. V vsakem avtu se ga lahko izklopi,v nekaterih ga lahko sam s ključem avtomobila druge je pa treba peljat k pooblaščenemu serviserju ali pa v avto salon. Jaz sem prve tri mes. imela lupinico spredaj in izklopljen air bag,pol sem jo pa imela odzadi in smo spet nazaj vklopli air bag IZVIRNO SPOROČILO: glen Zakaj pa bi bilo prepovedano izklopiti air bag?Sej ga veliko avtomobilov sploh nima,to je dodatna oprema. V vsakem avtu se ga lahko izklopi,v nekaterih ga lahko sam s ključem avtomobila druge je pa treba peljat k pooblaščenemu serviserju ali pa v avto salon. Jaz sem prve tri mes. imela lupinico spredaj in izklopljen air bag,pol sem jo pa imela odzadi in smo spet nazaj vklopli air bag Ne da se ne bi smelo izklopiti airbaga, mislila sem ali je dovoljeno voziti lupinico na sprednjem sedežu? Jaz imam Toyoto letnik 2003 pa sem klicala na servis pa so rekli, da se ne da oziroma, če izklopim sovoznikov airbag se izklopijo vsi in da oni tega ne delajo. Res je da se da pri enih to narediti na ključ na Toyoti pač ne. Na žalost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
|
|
|
|