Anonimen -> RE: Izklop airbaga v avtu za vožnjo lupinice (3.9.2008 0:10:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kam pa se da to ogledalo? A na zadnjo šipo ali kam. Kolikor jih poznam, se montirajo spredaj, zraven sredinskega ogledala. Vprasaj tudi na servisu (ce najdes prijaznejsega :); lahko jih prodajajo kot homologirano dodatno opremo za avto. In kako potem videt otroka, ki sedi v lupinici obrnjen v nasprotno smer vožnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja, to pa mislim da ni izvedljivo da bi videla otoka ki je zadaj v kontra obrnjen. Vsaj jaz ne vidim variante. Ma ta ogledlca se ponavadi kupijo v paru, tako da enega montiraš spredaj pod vzvratno ogledalo, drugega pa na zadnjo šipo ali pa na naslon za glavo ter ju nastaviš tako, da v sprednjm vidiš odsev iz zadnjega ... Aha, tudi mozno. Jaz sem bila navdusena samo nad prednjim, da se lahko z bejbo pogovarjam, zdaj, ko je ze za debato :). Sicer so pa ta ogledala dvorezna stvar. Po eni strani je fajn, da vidis, kaj se dogaja, po drugi pa loviti kote v dveh ogledalih, da vidis otroka v lupinici, pomeni bistveno zmanjsanje koncentracije, potrebne za voznjo na cesti.
|
|
|
|