|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAP - samoplačniško
2.9.2008 8:22:38   
honey
Že od kar hodim h gin., sem imela PAP vedno na 1 leto oz. 1,5 leta. Non-stop sem imela kakšne probleme (vnetja ipd.). Zadnji PAP pa je bil I in mi pripada naslednji pregled po 3 letih (to zdravstvo user posted image ). Ampak jaz bi še vedno rada delala PAP na 1,5 leta - zaradi mojih živcev. Moja izbrana gin. dela v ZD in nima zasebne ordinacije, tako da tudi PAP ne dela samoplačniško. Ali mogoče katera ve, kje bi lahko to naredila? Ker ne vem, če te vzame kakšen gin. samoplačniško samo zaradi tega? Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAP - samoplačniško
2.9.2008 9:02:35   
lelaval
Kaj pa v bolnišnici - pokliči in vprašaj

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 10:54:33   
ninataja
Jaz delam vsako leto PAP test samoplačniško. Cena je okoli 45 evrov.  Pokliči kakšni privat ginekologinji in se pozanimaj.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 11:10:07   
sazi
Moja izbrana gin. dela v ZD in nima zasebne ordinacije, tako da tudi PAP ne dela samoplačniško

Jaz imam tudi izbrano G v ZD, pa si sama plačujem vmesne PAP teste. Načeloma bi morala tudi pregled plačat, ampak vedno napiše nek razlog, zakaj sem prišla na pregled. Sam PAP test stane 14 EUR (vsaj pred slabim letom je, ko sem ga šla delat nazadnje).

Če te variante v vašem ZD-ju ni, pa ti ne preostane drugega kor kakšna privat ambulanta.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 12:18:39   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: sazi
Sam PAP test stane 14 EUR (vsaj pred slabim letom je, ko sem ga šla delat nazadnje).

Mislim da je potrebno vedeti, da če greš delati PAP test samoplačniško drugemu ginekologu, da plačaš poleg PAP testa tudi pregled. In to pride skupaj okoli 45 evrov.
Tako da resnično se probaj dogovorit tako kot je rekla sazi.

< Sporočilo je popravil ninataja -- 2.9.2008 12:20:30 >

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2008 12:41:56   
honey
Hvala. Bom poskusila, ampak če ne drugače, bom pač dala 45 €. Če dam za marsikatero pizuser posted image , bom pa tudi za svoje zdravje poskrbela.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2008 13:56:48   
jakaracman
Seveda se to da in stane 19 eur, pregled je pa zastonj.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?