PAP - samoplačniško (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

honey -> PAP - samoplačniško (2.9.2008 8:22:38)

Že od kar hodim h gin., sem imela PAP vedno na 1 leto oz. 1,5 leta. Non-stop sem imela kakšne probleme (vnetja ipd.). Zadnji PAP pa je bil I in mi pripada naslednji pregled po 3 letih (to zdravstvo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Ampak jaz bi še vedno rada delala PAP na 1,5 leta - zaradi mojih živcev. Moja izbrana gin. dela v ZD in nima zasebne ordinacije, tako da tudi PAP ne dela samoplačniško. Ali mogoče katera ve, kje bi lahko to naredila? Ker ne vem, če te vzame kakšen gin. samoplačniško samo zaradi tega? Hvala za pomoč!

lelaval -> RE: PAP - samoplačniško (2.9.2008 9:02:35)

Kaj pa v bolnišnici - pokliči in vprašaj

ninataja -> RE: PAP - samoplačniško (2.9.2008 10:54:33)

Jaz delam vsako leto PAP test samoplačniško. Cena je okoli 45 evrov.  Pokliči kakšni privat ginekologinji in se pozanimaj.

sazi -> RE: PAP - samoplačniško (2.9.2008 11:10:07)

Moja izbrana gin. dela v ZD in nima zasebne ordinacije, tako da tudi PAP ne dela samoplačniško

Jaz imam tudi izbrano G v ZD, pa si sama plačujem vmesne PAP teste. Načeloma bi morala tudi pregled plačat, ampak vedno napiše nek razlog, zakaj sem prišla na pregled. Sam PAP test stane 14 EUR (vsaj pred slabim letom je, ko sem ga šla delat nazadnje).

Če te variante v vašem ZD-ju ni, pa ti ne preostane drugega kor kakšna privat ambulanta.

ninataja -> RE: PAP - samoplačniško (2.9.2008 12:18:39)

IZVIRNO SPOROČILO: sazi
Sam PAP test stane 14 EUR (vsaj pred slabim letom je, ko sem ga šla delat nazadnje).

Mislim da je potrebno vedeti, da če greš delati PAP test samoplačniško drugemu ginekologu, da plačaš poleg PAP testa tudi pregled. In to pride skupaj okoli 45 evrov.
Tako da resnično se probaj dogovorit tako kot je rekla sazi.

honey -> RE: PAP - samoplačniško (2.9.2008 12:41:56)

Hvala. Bom poskusila, ampak če ne drugače, bom pač dala 45 €. Če dam za marsikatero piz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image], bom pa tudi za svoje zdravje poskrbela.

jakaracman -> RE: PAP - samoplačniško (2.9.2008 13:56:48)

Seveda se to da in stane 19 eur, pregled je pa zastonj.

Stran: [1]