|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
10.10.2008 15:46:43   
sonček85
jst pa vem za eno nosečko  tralalalalalalalalalalallauser posted image

njen test

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.10.2008 17:40:12   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jst pa vem za eno nosečko  tralalalalalalalalalalalla 

njen test

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  KDO PA?? user posted image  user posted image  a je oktoberka? user posted image

Čestitke kdorkoli je user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.10.2008 17:50:18   
ursa30
upam, da je to to, čeprav je črtica zelo slaba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.10.2008 18:17:40   
cofk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jst pa vem za eno nosečko  tralalalalalalalalalalallauser posted image

njen test

meni se pa zdi da vem gdo je... user posted image    user posted image 4ever?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.10.2008 18:24:34   
sonček85
ni oktoberka!
,vam bo sama povedala jaz sem vas samo malo podražila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako sem nesramna.Zdaj je pa ni gor ,ko pa pride vam pove .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi sama upam da je res čeprav je rahla črtica-a črtica je to je važnooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.10.2008 18:55:33   
loveforever
hahaha sem že tukaj!! ja nevem lahko da se je test zmotil. v glavnem o user posted image  ni duha ne sluha, bolečin v trebuhu ni več ( kot pred menstruacijo), m zamuja 4 dni, tako da..... vam 100% povem v ponedeljek dopoldan, ko bom na vse teše naredila cb. do takrat me še ne obarvat da nebom user posted image  v ponedeljek!! mislim pa da je to to. no bomo videli!!

rada vas imam, joj kako ste prijazne ko se tako trudite z mano!! hvla vam , vse vam bo povrnjeno!!!user posted image  to pa vsem za srečo!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.10.2008 20:00:36   
sonček85
smo s tabooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.10.2008 21:30:47   
dulcinea
Loveforever skoraj ti lahko čestitam. user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.10.2008 21:32:19   
Anya22
Loveforever, tudi jaz mislim, da je to to!!!!  user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.10.2008 22:20:01   
Anja PiPi
hihihi, kr kocine so mi šle pokonciiii user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiiiuser posted image

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.10.2008 22:24:40   
Anonimen
Jaz sem pa mislila, da je nosečnost v primeru, če je kontrolna črtica enako močna ali pa bolj, kot testna črtica. Nevem, no. Ampak tak piše v navodilih. 

(odgovor članu Anja PiPi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.10.2008 22:49:43   
Anja PiPi
kolikor jaz vem, je črtica bolj švoh, če opraviš test bolj za začetku in še ni tolk hormona v urinu in test pač čez nekaj dni ponoviš..

vseeno pa črtica jeeeee user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.10.2008 23:20:51   
Anonimen
jooj babe, pa to itak da je nosečost, sej se črtica z avijona vidi!!

moja črtica je bla taka, da si jo sam pod lučko vidu, pa še moj fant je ni videl..

pa mamo takega korenjaka zdej.

loveforever čestitam, mamica boš!

(odgovor članu Anja PiPi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.10.2008 7:17:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem pa mislila, da je nosečnost v primeru, če je kontrolna črtica enako močna ali pa bolj, kot testna črtica. Nevem, no. Ampak tak piše v navodilih. 

pri meni je pa v navodilih pisalo, da je črtica lahko šibkejša od kontrolne...

Tole je pa po mojem tudi pozitiven testuser posted image user posted image user posted image tako da čestitke srečki nosečkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.10.2008 7:39:31   
loveforever
DOBRO JUTRO!! no noje m še ni, tako da user posted image user posted image  mislim da je ne bo!!

glede švoh črtice, v bc ne piše glede tega nič. piše le da je nosečnost potrjena če se obarva druga črtica nikjer ne piše da mora biti ista kot kontrolna!!

drugače pa ja če je to to bom mamica drugega otroka!!

haha mlada mamica drugega otroka!!!!

..no seveda če sem res noseča in če bo vse po sreči, glede na to da sm pred 4 meseci imela ss.pa sj vem da ne smem misliti na to!!
se slišimo!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.10.2008 8:05:18   
bambinca
Jutro!!!!
Loveforever user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je včeraj spet test pokazal rahlo user posted image ...rahlo sem zmedena, ampak G me je že naročil in menda je to to!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.10.2008 8:16:59   
bambinca
Kinnie upam, da si kmalu kaj tipkava tudi pri junijkahuser posted image
Tane kako je s tabo? Ej drgač pa krvni test stane 12 evrov, če boš šla sama... ne bo frizerja, a neuser posted image
Tiki kako kaže tebi?

< Sporočilo je popravil bambinca -- 11.10.2008 8:19:20 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.10.2008 8:47:55   
pin
moja je prišla z dvodnevno zamudo  user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.10.2008 8:49:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Jutro!!!!
Loveforever user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je včeraj spet test pokazal rahlo user posted image ...rahlo sem zmedena, ampak G me je že naročil in menda je to to!

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO Loveforever in Bambincauser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.10.2008 9:03:56   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Jutro!!!!

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO Loveforever in Bambincauser posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo obema Loveforever in Bambinca user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.10.2008 9:27:00   
bambinca
Žabica dej povej kej no! Kdaj je ne bo?

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.10.2008 10:10:14   
žabica00
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  naj je nebi bilo okrog 20.-21. nisem čist prepričana, mam čisto zmešane cikluse user posted image . Drugače smo bli pa kr pridni user posted image , tako da bi bilo fino da se bi prijelo user posted image . In da bi se preselile vse skupaj v junij user posted image . Če pa ne bo bomo pa tolkčasa probavali da bo le ratalo user posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.10.2008 10:17:37   
ziva1
loveforever in bambinica user posted image user posted image user posted image user posted image

pin user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.10.2008 10:25:19   
bambinca
Ziva hvala!
Žabica res bi blo luštno, č bi šla v junijsko debatouser posted image Jest fuuuuuull držim pesti! Kolko je star tvoj lump?

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.10.2008 12:32:13   
Anja PiPi
IZVIRNO SPOROČILO: pin

moja je prišla z dvodnevno zamudo  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za naslednji krog... user posted image

vsem srečkam user posted image pa čestitkeeee.. se veselim z vamiii user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......