|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
10.10.2008 8:53:16   
kalypso
mah, ja, js vsake pol ure hodim na WC preverjat user posted image
zaenkrat še nič =)
Me pa tak boli spodaj, kot pred menstruacijo... user posted image No bomo vidli, bom realna in bom rekla, da itq pričakujem, da je skoraj nemogoče, da se prime v prvo (Pričakuj najslabše, upaj najboljše... al kako že) user posted image
Bom pa vseeno nardila test, ker pri prvi nosečnosti sem mela normalno krvavitev, pa sem bla noseča ("rezultat je danes star 5,5 let) user posted image

Držim pa pesti tudi za vse ostale, ki čakajo na "izide"

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.10.2008 9:23:48   
*alina*
Bambinca user posted image user posted image user posted image  Jaz mislim, da je to to. Če krvni test ponoviš čez dva dni, bo vrednost zagotovo višja.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.10.2008 9:37:26   
Anonimen
bambinica in kalypso: držim pesti za obe!!! user posted image

Kalypso, kaj čisto normalno M si imela? user posted image  Kako si pa potem ugotovila, da si user posted image ?

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
10.10.2008 9:47:40   
tane
bambinca, kaj zdaj berem po 2 dneh odsotnosti....CB user posted image , pa to je to, dej še malo počaki in naredi še en test ali pa še bolje še enkrat krvni test, NAVIJAM!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.10.2008 9:48:42   
tane
pr meni še nič novega user posted image še vedno ni, danes je 1 teden od dneva D (28dni od ZM), ne vem grem danes po 13h k zdravniku, ker me je še zvilo nekaj, sem v sredo bruhala, pa v četrtek slabo skoraj cel dan, danes pa še trebušni problemi, tko, da mogoče kakšna trebušna gripa razsaja, no, pa jo bom prosila, če lahko dam še kri za betahcg, pol bomo pa videli kje smo.
test je bil pa v torek negativen, ampak prsi me pa za znoret še vedno bolijo, ne vem več...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.10.2008 10:05:45   
kalypso
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Kalypso, kaj čisto normalno M si imela? user posted image  Kako si pa potem ugotovila, da si user posted image ?

Ja čist normalno, čudno je blo samo to, da takrat k bi se morala ustavit, sem mela še kr naprej tak rjavo-rumen izcedek. Potem sem šla pa h ginekologinji, ker sem misla, da mam vnetje (ker jih mam ful pogosto), in med pregledom je rekla, da bi rada nardila še UZ, ker da sem imela povečano maternico. No, tam pa sva že vidli bitje srca, sem bla že 7 tednov noseča... Sem pa imela od prvega do zadnjega dneva rizično nosečnost, pa tja do 4 meseca take čudne neredne krvavitve (rjavkast izcedek) in pa hude krče maternice... jah, je blo kr pestro, so misli da bom velik prej rodila. no pa smo vseeno prlezli do konca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.10.2008 10:06:06   
sonček85
bambinca:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kalypso
:to pa je nosečnost,prvič čujem kaj takega.bravo in držim pesti da boš kmalu zagledala 2user posted image

Mi smo pa danes stari 12tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.10.2008 10:08:56 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.10.2008 10:13:19   
Anonimen
kalypso, uf.. to je pa bilo presenečenje..user posted image   user posted image  

sonček, kdaj imaš NS?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
10.10.2008 10:19:14   
ella.
Sonček: to pomeni, da lahko kričiš po celemu svetu na vse grlo, da si nosečkaaaaaaaaa :))
Čestitamo!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.10.2008 10:36:46   
sonček85
ja sedaj lahko kričim in poNS BO M ŠE BOLJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Imam ob 13.00,sedaj pa čakam dragega da pride ob 11 iz službe se stušira in greva ,komaj čakam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.10.2008 11:07:46   
ella.
Sonček85, hudooooooo dobr. Držim pesti, da boš dobila ful lepih slikic malega velikana!!
user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.10.2008 11:17:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Sonček85, hudooooooo dobr. Držim pesti, da boš dobila ful lepih slikic malega velikana!!
user posted image user posted image

tudi sama upam in bom rekla za cd ,če ga bom lahko dobila .lep pozdrav in vam javim potem in kako je potekalo

papauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.10.2008 11:52:29   
ursa30
Urša30: tebi pa želim, da bi se hitro hitro premikali kazalci na uri in dnevi na koledarju, da pride kmalu tvoj D day.

elly, hvala. sej se premikajo kazalci, počasi, ampak vztrajno user posted image user posted image user posted image
še kakšno slikco od tvojga bušija dej v album, da bom vidla, kako lepo raste tvoja pikica.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.10.2008 12:05:08   
kalypso
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

kalypso, uf.. to je pa bilo presenečenje..user posted image   user posted image  

Ja res je user posted image
Nisem prej sploh vedla, da je to možno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.10.2008 12:05:19   
dulcinea
Jaz sem pa ful žalostna. En moj sošolec je pred kratkim dobil 3 otroka, hčerko, ki je mongoloidna. Pa mende so izvedeli v 4. mesecu, sam sta oba tko verna, da niso splava delali.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.10.2008 12:23:52   
pikicao.
Jaz sem pa ful žalostna. En moj sošolec je pred kratkim dobil 3 otroka, hčerko, ki je mongoloidna. Pa mende so izvedeli v 4. mesecu, sam sta oba tko verna, da niso splava delali.

joj hudouser posted image .. a niso sli na nuhalno? k si napisala d so sele v 4. mescu zvedli?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.10.2008 12:45:49   
kalypso
Ja sej, a ni najprej nuhalna (js sem jo mela šele v 14. tednu), potem pa če je kaj sumljivega, greš pa na amniocentezo (upam, da sem prav napisala), ampak to delajo pa šele v 4. mesecu... Vsaj men se zdi. Razen, če je kej drugač od takrat k sem js bla noseča...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.10.2008 13:31:24   
loveforever
no pa se vam še jaz malo javim. moje m še ni o njej ni ne duha ne sluha, nič več me ne boli trebuh , tako da sem se odločila da ta vikend na to pozabim in če tečke ne bo v ponedeljek naredim test ki me čaka v predalu. če bpo zopet negativen oz rahla črtica pa bom šla verjetno v torek v zd delat test. tako da v ponedeljek zopet lulam, do takrat pa s strahom hodim na vece.luser posted image user posted image

haha sej bo.
bambica mislim da če so ti 2 testa pokazala nosečnost lahko začneš misliti na to da ne hodi po svetu več z enim srčkom ampak z dvema!!! bravoooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.10.2008 13:41:01   
Anja PiPi
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

izraz mongoloiden se naj ne bi uporabljal več... ker preveč stigmatizira.. samo tko za info..

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.10.2008 14:20:51   
avaya
Draga moje soborke!

Vikend je pred nami. Lepo vreme se obeta. Upam da ga boste maksimalno izkorisitle in vsaj za dva dni malo pozabile na to agonijo kdaj jo NEpričakujemo. Tudi sama bom poskusila odmislit in se zabavat v družbi svojih najbližjih. V ponedeljek pa upam, da bo ta seznam bolj roza, ko se spet priklopim na RR.

Držim pesti in navijam za vas user posted image user posted image user posted image

avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.10.2008 14:22:16   
avaya

Težka diagnoza. A otrok je vseeno rtok. Upam, da bo imela punčka čimanj težav, ki ponavadi spremljajo otroke z downowim sindrom. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.10.2008 15:04:24   
loveforever
user posted image ja ta vikend je treba res izkoristit!!!!!!!!! če ne druga za user posted image user posted image  user posted image user posted image
dokler se ona user posted image  ne vlije. mogoče jo nbo pa sex naprej pognal če že misli prit!!!user posted image

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.10.2008 15:26:32   
sonček85
EVO SONČEK SE JAVLJA NA RAPORT.
Pikica je velka 57,7mm,ima,2nogici,2rokici,tveganje je 1:5052) IN ZDRAVA JE ,NI SE PA VIDELO SPOLA JE PA REKEL DA VSE KAR GA JE ZANIMALO JE VSE SUPER IN DA NI STRAHA ZA KAKO BOLEZEN.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa lojzika vzela sabo cd-r namesto dvd in on na žalost ni imel nobenega na zalogi ,drugače bi imela vse posneto na cdeju,imam pa eno slikico ki jo bom potem dala v album

Tako to je sedaj za mano in sem tako vesela ,da oba z dragim skačeva do stropa-bomo morali narediti novega user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.10.2008 15:36:03   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Anja PiPi

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

izraz mongoloiden se naj ne bi uporabljal več... ker preveč stigmatizira.. samo tko za info..

Ok no. Otrok ima trisonomijo. A bo tko boljše?

Avaya, jaz poznam punco, ki ima "downov sindrom" in je zlata punca. Zmeraj vesela in ful prijazna. Samo celo življenje bo odvisna od mame. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.10.2008 15:36:35   
Tiki55
urši razen običajnega špikanja nič posebnega...

elli nisi pozabilauser posted image Če grdobe ne bo do takrat, lahko z veslanjem začneva v ponedeljek...

sonček jupi za 12tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?