Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 10:31:57
|
|
|
|
bella02
|
Dannnn! Za nami je krasna noč. Zvečer je Teja zaspala okoli 10h, jedli sva ob 4h in ob pol 7h, nakar sva zaspali v moji postelji in mala žabica še kar panča. Fajn fajn. Sem na drugi temi videla anckobancko. Tam že kramlja o dojenju, nam avgustovkam pa je sploh pozabila sporočit, da že crklja malega Jakoba . Pa nekatere ste že spraševale, kaj se z njo dogaja. Ti ti, anckabančka! cebrca, moja tašča tamalo takoj pokriva, če le malce zapihlja, pa je v zavetju v vozičku. In sploh ji je brezveze to razlagat, kot sem rekla tebi, saj mlade nimamo pojma. Sam sem zdaj HB tolk odrasla, da naredim po svoje, pri prvi pupi sem še podlegala takim komentarjem. Pa ful mi gre na jetra, ko za vsak prehlad komentira, kje smo otroka prehladili , kot da se ne more prehladit kar tako, sam od sebe. Oh ja, te tašče. Pa drugače je uredu, samo včasih mi pa kar pokrovko odzigne .
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 10:35:57
|
|
|
|
bella02
|
anckabancka, čestitke za Jakoba
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 10:46:28
|
|
|
|
andrejaboris
|
evo našega sončka v P. težko pišem ker ga imam v naročju, kjer neznansko uživa
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 10:56:03
|
|
|
|
andrejaboris
|
pa še ena z bratecom
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 10:58:00
|
|
|
|
naty13
|
Tejka uživaj na kofetu. Andrejaboris Enej je cuker, prav tako Julija tvoj Tristan. Bella o taščah raje ne bi. Cebrca res je v bajti vse na glavo ampak se ne sekiramo, ker nam naši sončki polepšajo dan. Zvečer pa samo še posteljo vidim.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:00:02
|
|
|
|
naty13
|
Ančkabančka čestitke za Jakoba.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:03:58
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo meneeeeeeeeee... Mi smo včeraj šli spt "šele" ob 22.30 - ponavadi gremo ob 20-21 - pa smo se zbudil ob 4.50 pa spet šli spat ob 5.30 in smo pokonci od 7.15... mali je očitno še malo zmatran - sem ga pustila da leži na kavču zraven mene ko vas jaz preberem in je zapančal nazaj... kar navadi naj se, da imam jaz malce časa zase zjutraj, vsaj kako urco Me pa še vedno vztrajno vsakič ko ga hočem previti hoče polulat, včeraj ko sem mu ritko brisala me je pa hotel še pokakat in je bilo vse usrano ..samo jaz ne HB Lepo, da že navajaš Tilna, da mora za določeno stvar mal počakat. Se vidi, da delaš v vrtcu. je pa to super, če ti uspe to pri otroku. Meni je to super uspevalo, le zdej mi Nejc dva dni hoče nekaj trmarit in uveljavljat svoje, pa mu ne pustim in je potem dretje in cviljenje. popustila pa ne bom. Ne govori o lulanju na previjalni. meni se vsakič polula, ko je odvit, če imam srečo, sem vsaj jaz suha. HB vsaj pokakana nisem še bila od Jošta.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:09:44
|
|
|
|
kaja02
|
anchabanca- čestitke!!!! julija, andrejhaboris, kaka cukra sta vajina za nami je že drugi dan odlična noč. včeraj je spala skoraj 8 ur, pa potem skoraj ves dan bedela, zvečer zaspala ob 22.uri ( brez pšretiranega joka in dretja), spala do 5. ure se najedla, zopet zaspala do 9.30, spet jedla in sedaj zopet jedla in sedaj spet spi, ma blažena sem, ker imam dve prespani noči za seboj, sem ful pomirjena... Sam Kaja mi ga še vedno lomi, se zjutraj skor pol ure jokca, ker noče v šolo, pa upam, da se kmalu navadi, še malo pa jo šibnem po njo v šolo. tejkaz- čestitke za opravljen CPP, sem jaz pred slabima 2 letoma delala izpit, ( malo bolj pozno) in si danes sploh ne predstavljam dneva brez avta, vsaj v civilizacijo lahk grem, brez da bi mogla vse po spisku prosit naj me peljejo
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:13:57
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sem to našo češpljo kar preveč hvalila, sedaj pa imam. Sva se hranili ob 4h, do 5h je vse tajalo, seveda še previjanje, ker je bila ful pokakana, jo dam spat, si grem pumpat, se 5.35h uležem in ob 6h budnica . Kaj vem kaj ji je bilo, cartanje do 7h, zaspi, spet mislim, kako bova spali, ja ob 7.40 budnica . Pa previjanje in hranjenje in komaj, komaj je zaspala ob 9.30h, pa je bila ob 10.15 spet pokonci . No, sedaj menda bo spala, tako da šibava na sprehod. Se javim kaseneje še s komentarji.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:28:08
|
|
|
|
aradej
|
Slikica naše Lucije: to je v bolnici to pa se že doma crkljamo ostale slike naše Lucije pa so v albumu
< Sporočilo je popravil aradej -- 10.9.2008 11:29:13 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:32:02
|
|
|
|
gajka
|
Ojla! Nisem še nič brala, kaj ste od včeraj popoldan do danes načvekale, ker mi malo časa manjka. Je še treba stvari za na morje spakirat. V glavnem, moj GP je za mano. Vse je OK in sem dobila zeleno luč za . Ravno pravi čas. Za kontracepcijo pa mi je G dala recept za neke nove tabletke - Cerazette, ki se jih jemlje brez prekinitve in jih lahko jemljejo tudi doječe matere. Mireno mi je malo odsvetovala, ker nameravamo pri nas precej prej kot v 5 letih začet delat na novem . Roka smo tudi izmerili po dolgem in počez. Pobič se zeloooo redi. Smo se od 14.8. pa do danes zredili za 1455 g in zrasli za 4 cm. Zdaj imamo že 6245 g in 60 cm. Ampak, kot so rekli, ni nič narobe s tem rejenjem, ker je samo dojen in dojenemu pač ne moreš ničesar vzet. Pa na naslednjem pregledu dobimo že 1. dozo cepiva za rotavirus pa še en kup drugih cepiv. Nič, jaz grem pakirat, ve pa uživajte še naprej!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:32:47
|
|
|
|
betty
|
aradej- dobre fotke!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:33:26
|
|
|
|
bella02
|
tejkaz, čestitke še za en korak do samostojnosti
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:34:57
|
|
|
|
betty
|
probavam
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:50:05
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Naredila CPP je bejbe je bejbe,........zaplešimo,.jeeeeeeeeeeeeee in sedaj bo življenje manj zakomplicirano, boš vidla kako je fajn ko si mobilen i letiš kadarkoli kamorkoli.( če je seveda avto pri hiši).
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:53:30
|
|
|
|
tatly
|
ojla...nasa noc je bla katastrofa je celo noc nekaj jamrala pa pritiskala kaj pa moja pupa ki nima nikol zamasenega noska ji ga naj vseeno cistim?z fiziolosko raztopino?kako pa se uporablja to?
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 11:56:33
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Temenca menda pridejo, ker glava tok hitro raste.. namaži z oljem pred kopanjem malo pusti in pol skopaj. hehehehe... a je katera že brala tole... http://www.ringaraja.net/forum/m_3124881/mpage_4/key_/tm.htm pa ne moreš verjamet.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 12:07:24
|
|
|
|
bambi14
|
No jutro al pa dan, mi smo imeli spet opereto od 22- 2 zjutraj,...pa meni ni jasno kaj za hu more met ravno zvečer te krče- ggggrrrrrrrrrrr. Sem bla že na robu, da zbuim mojega , da mi pride pomagat. No pa je zaspala ob 2 in spala do 9 ure,.....pa se je zgleda tolk zmatrala, da kr pade dol. Po novem spima me2 v dnevni sobi, ker se more ati malo naspat, ker gre zjutraj v službo( ga bom pa za vikend izkoristila ). No pa v dnevni vsaj gledam zraven tv in se tako zamotim, da čas hitreje mine in nisem tako pozorna na jok . Malo še pa bo 3 mesece . Jaz optimist s popravljenimi podočnjaki za uho.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 12:59:27
|
|
|
|
anita goitan
|
dann, se mal pozno javim in tipkam z eno roko , sva vozičkale po Kamniku 3 ure, sedaj se je fajn najedla in še bolj fajn pokakala , upam da mi bo za vsaj pol urce uživala v gugalniku da kaj skuham, se beremo
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 13:08:14
|
|
|
|
tejkaz
|
Zdaj imam pa zares nekaj minutk. Jaša še drema, na hitro nekaj napišem, potem grem pa zavese likat. Sem jih končno dobila in jih moram polikat in obesit. Tatly, z vato naredi svaljkec, tak majhen da bo šel Stelli v nosek, nanj kapni dve kapljici fiziološke raztopine in ji s tem počisti nosek, tako dolgo da ne bo kihnila. Če to ne bo pomagalo kupi fiziološko od Nivee (v ampulah) in ji kapni kar fiziološko v nosek. V vsako nosnico nekaj kapljic. Betty, pa ti je uspelo :) Dober body Gajka, super mere. A bomo naredile kakšen seznamček, kako napredujejo naši dojenčki? Naty, Eva je tudi zadnje čase prav nekam sitna. Za vsako stvar se trmari, njena najpogostejša fraza je "ne bom", jokca in cvili. Mogoče Nejca in Evo malo bratca medeta. Ne vem. Lulamo pa tudi mi na previjalni. PRav počaka da ga odvijem in nato spusti. Sem vedno v pripravljenosti in ga hitro pokrijem z robčki. Ančkabančka, čestitke. Pa javi se nam kaj. Andrejaboris, aradej in betty, lepe slikice. Bella02, a ti slučajno govoriš o moji tašči Julija08, sem pogledala slikice. Luštkan Tristan. Kako se pomanjša - nimam pojma. Meni je to pred dvema letoma naredil možev brat s pomočjo enega programa. Drugače pa lahko uporabiš www.moj-album.com Meni je bolj prijazen kot tale od RR Gajka, uživajte na morju. Nič, grem zavese likat.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 13:10:57
|
|
|
|
tatly
|
mi smo se skopali moja pupika je tak uzivala pol smo se napapcali zdaj pa panča tejkaz baje da ji lahko v vsako nosnico kapnem eno kapljico pol pa z vatko scistim kaj je tak tudi ok ali je bolse tak kot si mi ti napisala??
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 13:15:12
|
|
|
|
tejkaz
|
Tatly, isto je. Poskusi enkrat tako kot ti je P rekla in enkrat tako kot sem ti jaz napisala. Potem boš pa sama videla, kako je lažje. Pa super za kopanje Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje? Kako dolgo pustite vaše dojenčke da jokajo? Ali takoj skočite k njim ko zajokajo?
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 10.9.2008 13:34:39
|
|
|
|
anita goitan
|
punce mene zanima če pijete kavozjutraj, tiste ki dojite?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
OblačilaRahoAli kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?da (
11%)
ne (
76%)
pogojno, če je ugodna cena (
13%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!