Maja T.
|
Jutro! Tako zdaj sva se podojile in sem si rekla, če grem zdaj nazaj spat, čez dan ni potem variante, da pridem na RR . Berem vas kar redno, samo kaj ko potem ni časa, da bi pokomentirala. Gajka imama čisto isto dilemo, kako si razporediti čas. Zdaj že sama kuham in potem to traja celi dopoldan, pa obvezno mi je, da greva z Zaro ven, pa naš čmrlj bi non stop akcijo, ji moram kar pripovedovat in pripovedovat. Pa fajn ji je, da jo nosim po stanovanju in ji kar nekaj razlagam, ponavadi se ustavljava pri slikicah na steni in potem jih ji opisujem, ona pa gleda in se smeji. Kako so cart ti naši štruklji . Edino, kaj bi jaz ukinila (če bi seveda lahko ) je podiranje kupčkov, ki so pri nas posebna kategorija ... Ati to zrihta 123, midve pa se mučiva in mučiva in potem seveda sledi polivanje in preoblačenje , ker meni ne uspe večkrat podreti kupčka - pa delam čisto isto kot . Drugače smo v redu, rastemo in se redimo . Ponoči ji uspe spati v kosu 5 ur , jupi za Zaro, edino čez dan ji je še vedno aktualno hranjenje na 2 do 2,5 uri. Imam eno vprašanje za tiste, ki dojite, kaj imate zvečer tudi pomanjkanje mleka? Jaz moje male zvečer ne morem nafutrat, pa ji dam obe joški, pa se še kar dere in sem ji že drugič dala dodatek in imela ob tem slabo vest Čez dan sploh ni problema, se naje iz ene prsi, zvečer pa galama. Bambi, Cebrca upam, da se pri vajinih sončkih čim prej porihtajo tile krči. Zoja Miška, Tatly, jaz Zaro oblačim v kratke rokave, ker se mi zdi, da je bilo zunaj full vroče, obvezno ima zokenčke. Mislim, da je do zdaj imela kapico gor cca 4 x. Tako kot si otroka navadiš tako je. Se mi zdi, da je bolje imeti manj kot preveč, so manjše šanse, da se prehladi, seveda paziš, da ga ne zebe in da ni na prepihu. Tejkaz, super da je Eva zdrava in držim pesti za izpit. Erin, Zara je imela tudi mozoljčke, kar precej, sem ji s kamilicami umivala obraz, zdaj ima lepo kožo. Naty čisto isto vago imamo za tehtanje Sayuri ne se sekirat, pomoje smo še kar vse trebuhaste, jaz moram shujšat celih 10 kg, če želim priti na mojih 53 kg, mi ni jasno kako. Nosim lahko samo dvojna oblačila, eno krilce in 3/4 hlače. Vse ostalo mi je premalo, nosečniške stvari pa prevelike. Zara je tudi že imela vnete očke, smo dobili na recept Tobrex kapljice, mi je pa pediatrinja razložila, da ta vnetja pri tako majhnih niso od prehlada, ampak od tega, ker tile mali še nimajo dovolj razvit solzevod, da bi oko požiralo solzice, zato je fajn, da ima vedno suhe oči in da se mu solzice ne nabirajo v kotičkih. Berem, da eni malčki še nimajo solzic, naša ko joče ji tečejo krokodilje solze, ponavadi, ko je lačna. Zdaj šele vidim kako dobra odločitev je bila da imava otročka malo bolj pozno in sva do sedaj imela brezskrben lajf. Lahko sva se potepala kjer sva hotela, kadarkoli sva hotela, nikogar ni bilo treba vprašat, nikomur razlagat, za nikogar skrbeti... Upam da nisem edina ki sem dobila nekakšen občutek 'priklenjenosti' na otročka Vilika popolnoma enako bi lahko jaz napisala, samo zdaj ko lahko že gremo z malo kam je bolje. Smo jo prejšnji teden dali slikat za osebno, ker v začetku oktobra načrtujemo obisk bake (Zarine prababice) na Hrvaškem. LinaK upam, da se ti stanje čim prej izboljša, si ne znam predstavljat, da se mi dete toliko joka. Cebrca, Zoja Miška, Zara tudi noče biti na boku, sploh, ko sem prebrala kaj se je Sandri zgodilo, sem jo forsirala, da bi ležala na boku, ampak kaj ko ji nekako uspe zlesti in že leži na hrbtu. Sem kljub temu pomirjena, ker da glavico ali levo ali desno. Mi se kopamo 3 x na teden, vsak dan ko ni kopana, pa ji zvečer naredim nego. Punce, kaj imajo vaši kaj temenc po glavi. Zadnjič sem jo počesala z krtačo in se ji je začelo luščiti po glavi in to kar fajn, zdaj ji pa vsak dan nekaj čoham po glavi in se ji še kar lušči Še bi lahko kometirala, samo to ni za nikamor, ko pa tale post pišem že od 7.00 zjutraj , še dobro, da obstaja copy paste, sva se z Bambi po mobiju slišale zjutraj in sem ji rekla, da pišem in bom kmalu poslala, evo pa se je vse skupaj zavleklo. Lepo se imejte s svojimi sončki