|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekinjena porodniška
29.8.2008 17:22:01   
čipči
Mene pa zanima naslednje: imam še 2 meseca porodniške, sem pa sedaj dobila službo, ki jo bom seveda sprejela. Varstvo urejeno, hvala bogu. Sem pa enkrat slišala, da je v takšnem primeru mužno preostanek porodniške prodati, državi . katera mogoče ve kaj o tem?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekinjena porodniška
29.8.2008 17:51:15   
bskrle
Ne, lahko jo porabiš kasneje, če je prekinjena z razlogom, vprašaj na CSD. Zakaj pa je ne porabi mož?

(odgovor članu čipči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2008 18:43:24   
čipči
ja, dobro vprašanje, če bi le bilo mogoče. Mislim s strani njegovega delodajalca. Si enostavno ne more tega privoščiti.
Hvala za odg.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 20:32:36   
sazi
Včasih se je dalo ta denar potem porabiti za plačilo vrtca in podobnega., ampak te možnosti ni več.

(odgovor članu čipči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 20:41:54   
bskrle
Miselnost,da si moški ne more privoščiti porodniške ali staleža za nego, je pač v vseh glavah ..., delodajalec nima izbire, če greš, greš.Vse ostalo je izsiljevanje iz njegove strani.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 10:28:58   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Miselnost,da si moški ne more privoščiti porodniške ali staleža za nego, je pač v vseh glavah ..., delodajalec nima izbire, če greš, greš.Vse ostalo je izsiljevanje iz njegove strani.

Se strinjam, ampak če živiš nekje bogu za hrbtom npr. in nimaš velikih možnosti za najti novo službo, boš ravno to naredil, da obdržiš vsaj to službo, ki jo imaš... na žalost user posted image  
Lahko pa se seveda poslužuješ zakonov, ki so napravljeni za to, da jih lahko uporabljamo. Kako pa si boš zrihtal novo službo in dohodek, je pa drugo vprašanje. Drugače je v mestih, kjer je več možnosti za najti službo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 14:13:37   
čipči
saj, če bi se partner odločil, da izkoristi preostalo porodniško, ne vem , kako dolgo bi še imel službo. Glede na to, da sem jaz zdaj dobila nekaj bolj resnega, se noče po nepotrebnem izpostavljati.
Sem klicala na CSD in mi je povedala: ali koristi mož oz. partner. porodniško lahko prekinem, če se zaposlim pri novem delodajalcu, če bi želela it delat prej k staremu, mi porodniška propade. zdaj pa lahko koristim 75 dni strnjeno, v enem kosu ali 52 dni posamezno. Oboje do 8 leta otrokove starosti. Znaša pa v takem primeru porodniška toliko, kot je prejemam zdaj, se ne izračuna na novo.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 11:52:46   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: čipči

Sem klicala na CSD in mi je povedala: ali koristi mož oz. partner. porodniško lahko prekinem, če se zaposlim pri novem delodajalcu, če bi želela it delat prej k staremu, mi porodniška propade. zdaj pa lahko koristim 75 dni strnjeno, v enem kosu ali 52 dni posamezno. Oboje do 8 leta otrokove starosti. Znaša pa v takem primeru porodniška toliko, kot je prejemam zdaj, se ne izračuna na novo.

zanimivo...tudi sama sem prekinila in jo bom koristila kasneje, pač toliko dni kot mi je ostalo. Je pa rekla, da se mi takrat obračuna kot bolniška nad 30 dni. user posted image sej ne vem po kakšni logiki, ampak vseeno...

(odgovor članu čipči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?