|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ - POROKA
10.3.2005 9:39:10   
anadejka
Čau Mojca:rozica::rozica::rozica:.

Se popolnoma strinjam s tabo,poročila se bom samo enkrat,zato se bom potrudila,da bo kar se da najboljše,saj mi bo to ostalo v spominu za celo življenje.
Ja to je pa res fajn,da so muzkontarji tako pomagali zbirati denar.
A veš sem probala na internetu najdt kšn kontakt,pa ni nič.Zato bi te full lepo prosila če lahko izbrskala kšno tel.ali pa karkoli da bi jih lahko kontaktirala.

Ti bom full hvaležna:rozica::rozica::rozica:

Lepo se imej Mojčica in veliko se smej:miska::miska::miska:!!!

Lepe pozdravčke................andreja:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   POMOČ - POROKA
10.3.2005 15:15:44   
koala
Hojla!
Najprej čestitke k takšni odločitvi.
Midva sva se odločila, da ko se bova poročila, bova to storila v ožjem družinskem kroku, pa še to nas bo z pričami 25!
Moja žlahta sicer negoduje, a to je najin dan in mislim da si ga lahko organizirava tako kot to želiva midva!

Mojca prav imaš, da je(bi naj bila) poroka enkratni dogodek, a se mi zdi vseeno nesmiselno se zakreditirat za x let, samo za ta dan. Kar se pa tiče pobiranja denarja na poroki za muzikante, pa sem jaz odločno proti, saj imajo svatje že stroške. To mi je full grozno, mogoče pa koga spravijo v zadrego!

Koala

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   POMOČ - POROKA
10.3.2005 17:41:51   
Sulfinija
Vesna!!!

Veš tudi meni se zdi nesmiselno zakreditirat za en dan.Midva sva imela precej razkošno poroko z 150.svati in blo je res ful cool nepozabno pa vseeno nisva vzela kredit sva že prej šparala in sedaj po skoraj dveh letih zakona sva si že kupila stanovanje,pa avto imava pa tudi ne na kredit no za stanovanje je vzel,nekaj sta pomagala mami in oči,pa nekaj malega tašča pa lastne prihranke sva imela kar precej.

Glede pobiranja pa je blo tudi meni v začetku smotano in sem pač rekla muzikantom da bom celo celo plačala sama vendar so svetje začeli sami dajati čestitke in doplačilo je blo zewlo zelo malo in noben se ni pritoževal ali pa pač se noro počuti je blo vse v redu.Tudi to je svatje imajo res strošrk vendar vsak ve poroko je le enkrat in takrat naj bo vse za kasek.

Če te še kaj več zanima se mi oglasi.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.