|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:33:59   
anadejka
Ja sej vem da to ne spada na ta forum,ampak tukaj ste moje najboljše prijateljice,zato bom kar tu prosila za pomoč.

Prejšnji vikend smo se doma zmenili,da bomo kljub temu da bomo letos zidali in bo že tko velik strošek,naredili septembra tudi ohcet!!!
Zdaj pa nimam pojma kako se lotit iskanja dobrih muzkontarjev.Čist nobenih ne poznam in bi mi vaše ideje in predlogi prišli zelo prav.Kateri so dokaj poceni in taki ki naredijo full žur?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:36:52   
Skye
sicer ti ne znam nič pomagati, kar se tiče muzike, ampak vseeno sem se morala oglasiti da ti čestitam.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Dobri žur za moje pojme naredijo Agropop....sam ti so dragi:)-:)-

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:39:12   
simi73
Andreja sama ti svetujem, da mal povprašaš kakšne svoje kolegice, ki so se že poročile, pa sorodstvo, če poznajo kakšno skupino. Najboljš pa bi bilo, da če si bila kdaj na kakšni ohceti, kjer ti je blo super, da se tam pozanimaš pri organizatorjih:):)-
aja, pa čestitam za odločitev:bravo::)-

lp, simi:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:43:04   
Špelka
Od mojega dragega brat je imel na ohceti enga harmonkarja, ki pa je igral tudi sintesajzer; v glavnem naredil je orng muzko. Vodil je tudi program in to zgledno, igre so ble kul, bil je pa zeloooo poceni: okoli 40.000 za cel večer. Če hočeš, se pozanimam za ime in tel. št.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:43:19   
tinkamiška
Andrejka, najprej ti čestitam:bravo::bravo::bravo:

Zdej pa, moj možek je muzkonter in pozna kr dosti bandov. Če bi mi povedala kakšno muziko bi mela, ti lahko mogoče pomaga z kakšnim nasvetom in kako tel. številko.

Piši mi na privat, če želiš:rozica:

Ja, pa juhuhu za poroko! Men je bit ful fajn poročena:love::love::love: Mava maja drugo obletnico:love::love::love:

Tinka

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:45:06   
anadejka
Hvala za čestitke.Simi saj sem že spraševala eno prijateljico ki se je lani poročila,ona je imela skupino Samokres.Jaz bi pa rada še kšno ponudbo več imela,da potem izberem najboljše,saj razumeš.To je le tak dan,ko so glasbeniki full pomembni,saj oni v bistvu naredijo žur.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:58:12   
CUKRČEK
Ansambel Oaza...s tvojega konca in naredijo fajn žurko!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 8:59:40   
anadejka
Cukrček imaš mogoče kšno tel.?mail?Mogoče veš koliko pribl.računajo?

Hvala:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 9:21:38   
borovnička
andreja, čestitam!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

objemčkam pa polupčkam te pa u živo :)-:)-:)-:)-

No, še jest en predlog. Kolegica je mela na svoji ohceti (Pr Godcu) skupino Naftalin. Ja, sej vem, čudn ime, ampak so vodil celoten program in je blo ful fajn:sloncek:. Ampak so pa mal dragi.:zmeden: 100.000 za cel večer in do jutra. No, sej mogoče niso dragi, sam vseen ni glih najbl pocen.

pozdravček :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 9:34:39   
anadejka
Oooooo Borovnička moja sladka lupčkaaa!!!!
Ja veš sej 100.000 je tista najnajnajbl zgornja meja.Ampak če vodijo še program,povezovanje in razne igrice je to full dobr.Iz kje pa so?A mogoče lahko izbskaš kšno tel.?Ti bom full hvaležna.

Kako si pa drgač?Tvoj lubi?Zdej si najbrž že nazaj v MB?:(Pišuka je hitr minil čas.Res sem te hotla še kej poklicat da bi se še za kšn drinkec zmenle,pa sem bla doma tok zaposlena da sm čist pozabla.Upam da kmal spet vrideš na Vrhniko;).
Sej res kako je bilo pa pri G?????
Poročaj!!!!!

Lepe pozdravčke.............andreja:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 9:44:40   
baguSka
Mogoče kej pomaga:

http://www.mojaporoka.com/main.asp?content=ponudbe&idponudba=1&pp=1

Pa čestitke!:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 9:55:50   
anadejka
Wauuuu Baguška full hvala,sej to stran sem že obiskala,pa sem bila verjetno slepa,ker sem točno nekaj takega iskala,pa nisem našla.
Full hvala!!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 9:56:49   
Urša76
čaw punce! včeraj sem imela tak zmešan dan...

sem mogla dam letet, ker ima sestra avto razsut, da sem jo pobrala in peljala na šiht, pol sem telefon zgubila in sem ga iskala 3 ure. na koncu ugotovila, da mi je padel ven, ko sem letela iz avta poklicat sestro da naj se hitr skida. no, hvala bogu ga je nekdo našel in so me pokl. dam, da nej ga pridem iskat :bravo::bravo::bravo:

VSEM SE OPRAVIČUJEM, KER ME IZ NAVEDENIH RAZLOGOV NI BILO NA :kava:. EMI ŠE POSEBEJ OPROSTI, KER SE NISEM OGLASILA. (zelo težko bi se, ker telefona nisem imela :zmeden2: )

ANDREJA,
glede muzke: imam prijatelja, ki igra v bendu na porokah. tak da ti lahko dam cifro (piš na privat, če te zanima), k so full fajn: malo mesano na žaru - glede izbora. znajo tud nasmejat folk itd.

lp, u

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 10:09:08   
anadejka
Evo sm ti glihkar na privat poslala.
Mešano na žaru.....hmmm....kok mi je zdej neki zadišal,evo sm že lačna.....ČEVAPČIČI,njam;)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 11:10:19   
anadejka
Ojla Nežka,čestitam!!!!Kaj bomo lepe neveste,a?:love::)-:love:

Wauuuu Čuke boš imela????Jest se to tut pomislt ne upam.Po moje k jim sam živjo rečeš je že 100.000.No ja ampak blagor se teb,ker če imaš njih,pol ti je najboljši žur že zagotovljen!!!

Veliko sreče in ljubezni!!!!:love::rozica::love::rozica::pujs::miska::pujs::miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 11:24:12   
Mijavček
Ojla nevestice! ČEstitam :bravo::bravo::bravo:

Jaz se tudi poročim! 16.07.2005

Ampak benda pa tud še nimava! Urši76 sem že poslal privat mejl.
Nežka, lepo prosim, ali bi mi lahko sporočila cca ceno za Čuke, sej vem, da so verjetno že zasedeni, ampak vseen, tko da mam vsaj eno približno predstavo kok tak znan bend stane. Lahko mi ošlješ na privat mejl, če žališ.

HVALA!!!!

En lep soooooončen dan vsem !!:):):):):):)

Mijavček:muca:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 12:44:29   
simi73
Vsem bodočim nevestam še enkrat čestitam:bravo::bravo::bravo:!
Sem se pa oglasila še enkrat,ker mate ravno tako temo, ki se tiče tud mene.
Midva sva se tud odločila za poroko:)-, verjetno še letos:love:. Nastane pa problem, ker bi v bistvu mela jst to čist v ožjem družinskem krogu, moj pa bi vabil nekje prijatelje in sorodnike cca.50 ljudi. To še men tud ne bi blo prehudo (taka številka), sam mam pa jst tolk velko žlahto, ki me že nekaj let mori s tole ohcetjo, da bi cifra narastla na ok. 100 ljudi:zmeden: Problem je v tem, če povabiš ene, drugih pa ne je zamera na celi črti. Tega pa nočem. Zato sprašujem vse vas, ki se boste poročile oz. ste že poročene, da mi poveste, kako ste uskladile tole število vabljenih:zmeden:, pa da ni blo kakih zamer.

hvala za pomoč, pa že vnaprej vsem nevestam pošiljam poročne pušeljce:rozica::rozica::rozica::rozica:

lp, simi

p.s. sem slišala tud da Nuša Derenda z bendom nardi ful žur na ohceti, sam ne vem kolk je cenovno zahtevna;)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 13:26:41   
Mijavček
Ojla Simi73!

Kar se tiče svatov, midva sva se odločila, da bova povabila zključno žlahto, za vse prijatelje bova naredila pa piknik 14 dni prej, ker na ohcet jih res ne bi mogla vseh povabit, če pa začneš zbirat koga bi, pa koga ne bi, je p ares prec kakšna zamera. Se pravi od pijatljev na ohceti nobenega, od žlahte pa tiste, ki so ti blizu.
Pri meni je itak tako, da nas je samo ene 15 (stare mame, tete, strici in bratranci), pa še teh ne bom vseh povabila, ker nekaterih že 5 let nisem ne videla ne slišala, tako, da ne vem če ima kakšen smisel. Moj ma pa sicer še enkrat tok žlahte, so si pa veliko bolj blizu.
Pojem gledaš bolj na to, kok se sicer obiskujete, štekate, slište itd,...
ne vem, to je moja logika
Lp
Mijavček:muca:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 13:36:01   
tinkamiška
Mijavček, midva sva mela tut sam 14 ljudi na poroki, samo najbližji, je pa res, da mam jst sam enga brata z družino in mož tut sam enga z družino, pol pa še mami, očeta pa priči in nas je blo 14.

Res je, da nisva imela nič fantovščine in dekliščine in nobenega benda, po poroki smo šli na eno dooobro kosilo, ki se je malo zavleklo:)-

En teden po poroki sva pa imela še piknik, kjer je blo kakšnih 30 ljudi. Nama je blo super in bi še enkrat nardila isto. :bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 13:56:40   
simi73
Mijavček in Tinka hvala za mnenje.
Sama bi mela tako varianto kot Tinka (ožja družina na poroki in kosilo, piknik za vso žlahto in prijatelje), moj pa bi mel vseen par prijateljev zraven. On ma majhno žlahto, jaz mam pa 14 stricev in tet + bratranci, sestrične že s svojimi družinami, pa vsi smo si v redu in hodimo na obiske, tako da mi je enostavno preveč ljudi za ohcet:( Sicer bova pa tko nardila en kompromis, kako se bova odločila vam pa sporočim, ko bo tud z datumom mal bolj na jasno;)

hvala in lp,:rozica:
simi

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 13:58:48   
tinkamiška
Simi, sigurno bosta našla rešitev;) pa bosta oba vesela. :rozica:

Javi datum, ko bo znan;)

LP,

Tinka

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 14:23:10   
Katjusa3
Živjo!
najprej ti(vama) čestitam za poroko :bravo:. Midva sva imela ansambel oz Trio Max. Oni so tudi vodili vse igrice, že takoj na začetku imajo eno, da se vsa žlahta spozna in vama ni treba predstavljati vseh tet in stricev, pa naprej tudi še igre, vice, prvi ples, torto, šopek... Igrajo super, vse žanre, skratka, žur je bil od 20, ko smo prišli v gostilno, do zjutraj. No, točno ob 5.30 smo še kar plesali na: Rano jutro, pola šest, svakog dana... Ah, kako so to lepi spomini. Bi kar še enkrat!
No, če boš rabila številko, jo tudi imam.
Uživaj in lp
Katjuša

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 14:32:26   
Pikipoki
Če mogoče ne boš našla ustreznega ansambla, ti še vedno svetujem forum Poroka. Tam smo se in se še vedno pogovarjajo o bendih.
Midva sva imela ansambel Zlati klasi in so bili res super.

LP

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 14:38:21   
anadejka
Katjuša in Pikipoki HVALA:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   POMOČ - POROKA
9.3.2005 18:25:35   
Sulfinija
Hay!!

Tudi iz moje strani čestitke k veselemu dogodku.
Midva z mojikm lubijem sva se poročila 30.08.2003 in veva dobre muzikante kateri pa so mali dragi.Se imenujejo Horizont pravo žurko naredijo in še darilo ti prinesejo in igra jih pet.Cena za noč je 160.000 sit in 20.000 jw plačal,ker so me prišli z njim iskat da je blo res cool.
Vendar imajo tako ne plačaš vcene cele sama temveč si sami služijo denar na ohceti svatje celo noč hodijo k njim jim dajejo čestitke za novoporočence in na koncu,ko je vsega konec skupaj preštejete denar in narediš doplačilo kolikor je treba.

Če te še kaj več zanima me samo vprašaj lahko tudi naj moj nabiralnik rr.

Imela sva res lepo nepozabno poroko cool vse poštimano.

Vendar zapomni si za to enkratno priložnost ni nič predrago!!!

LP in vesele priprave ne bi jih rada več ponovila preveč je blo zahtevno in seveda lepo,lepo,nepozabno.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.