martita -> RE: hojica (29.8.2008 9:34:48)
|
Tudi jaz sem menja, da če bi bila hojice tako zelo nevarne, bi jih že zdavnej vrgli s tržišča. Sej vemo kako naša EU lepo skrbi za nas.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Malo zdrave pameti pri vsaki stvari ne škodi. Včasih se mi zdi , da folk že tolk komplicira s to vzgojo, da je joj. A se sploh kdo kdaj vpraša, kako smo mi zrasli (pa se nismo vozili v avtosedežih, imeli smo hojice, dojenčki so spali na trebuhu, GH so uvajali pri 3 m...), kako zrastejo otroci v drugih delih sveta, ki še niso "okuženi" z zahodnjaško miselnostjo in potrošništvom? Res čudno da so še živi...pa še več jih je kot nas...le kako za vraga preživijo? In to brez sterilizatorjev, brefov, didaktičnih igrač, poganjalcev, piskajočih ropotuljic, mehkih čeveljcev in podobne ropatije. In odgovori kot "to je samo zato, da imajo starši mir". Za kaj pa so v glavnem igrače? Najbrž ne zato, da se bodo otroci igrali skupaj s starši. Sej ne rečem, da je narobe, če se igramo skupaj, a sem mnenja, da je vsa ta krama na tržišču vglavnem namenjena temu, da otroka čimbolj zamotimo. Eh, malo sem sprostila ventile. Hotla sem samo rečt, da se z malo razuma lahko počne marsikaj. Malo se dejte sprostit pa bo vse ok.
|
|
|
|