|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
11.9.2008 10:17:42   
gigi1
Šukica user posted image

Sem se pa zamislila zarad črtice user posted image  A pol sem nekakšen fenomen user posted image  Res sem bolj temnopolta, sam črtica se še zmeri vidi. Jo pokažem na naslednjem srečanju user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.9.2008 10:18:55   
gigi1
Lara, Šuki moja vaga je tud fuč user posted image . Grem prec v Špara

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.9.2008 10:21:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ja, sem brala, da se kasneje in to ne pri vseh pojavi...gigi je pa itak posebnauser posted image . Meni pa paše, da se režim in da se dogajauser posted image
Torej nisi zadovoljna s vago? proč z njo! menda je v sparu akcija!user posted image

p.s.: Sem se zdaj spomnila, če boš vzemi še eno zame, moja je tud fuč!user posted image
Ma jezna sem na vago k mi laže v oči, pa zdej vem, da nam več kupovala te digitalne, čist preveč natančno pokažejo realno stanje, čist sva se skregale, namest da bi bla na moji straniuser posted image user posted image user posted image

To črtico mam pa jest vsak dan od trenirke, pol pa v ogledalu študiram če ma še kej barvih kontrastovuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.9.2008 10:22:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Če si pametna, raje ne, ker ne bosta prjatlce, verjem, slej ko prej te bo zajebala ko boš najmanj pričakovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.9.2008 10:22:55   
Shuka

Šukica user posted image

Sem se pa zamislila zarad črtice user posted image  A pol sem nekakšen fenomen user posted image  Res sem bolj temnopolta, sam črtica se še zmeri vidi. Jo pokažem na naslednjem srečanju user posted image  user posted image  user posted image
Ti si itak kot pravi tudi Larči, nekaj posebnega user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.9.2008 10:25:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Če si pametna, raje ne, ker ne bosta prjatlce, verjem, slej ko prej te bo zajebala ko boš najmanj pričakovalauser posted image user posted image user posted image

jaz se z njo več ne družim že od prejšnjega tedna.......lažnivka lažnivauser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.9.2008 10:26:35   
zarja1
user posted image  si dobla že četrto zvezdico......važička

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.9.2008 10:30:54   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaz se z njo več ne družim že od prejšnjega tedna.......lažnivka lažnivauser posted image user posted image
Pa kako morjo bit take packe, še dobr da majo streho nad glavo pol nas pa tkole **** user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.9.2008 10:31:15   
Shuka

user posted image  si dobla že četrto zvezdico......važička
A že?

to pomen, da morm mal manj čvekatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.9.2008 10:52:01   
T1979
user posted image  user posted image  Mismis čestitke za ET user posted image  user posted image . Držimo pesti v torek.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.9.2008 10:53:05   
Pija76
Dan punce!

Da vam ppovem, da sem zelo zadovoljna. Od 3 oplojene vse 3, vse enake kvalitete, torej dva pri meni, 1 čaka do nedelje če gre v frižider user posted image  user posted image  user posted image .

Tukaj ste veliko pripomogle tudi ve s takim iskrenim navijanjem. Hvala vam!!!!

Se vam javim še kasneje, zdele šibam do ata po recept user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.9.2008 10:53:59   
T1979
user posted image  user posted image  Pija76, čestitke, vidiš, da je blo vse OK. user posted image  user posted image  Suuuuuper.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.9.2008 10:55:28   
kajsica
Čestitke Pija, sedaj pa se lepo pusti razvajati in čuvaj pikici!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.9.2008 10:58:24   
taraji

Midve sva se tudi pred časom že skregali - kako je lahko tako nesramna do meneuser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.9.2008 11:00:33   
taraji
Lepo, Pija - sem zelo vesela zate.No, lepo grej svoji pikici.

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.9.2008 11:00:41   
hedviga
Ojla bambine, vidim da se na polno dogaja.
Miška moja, seksi žival, spet si ga mešala!! jaz mam v pon. pri njemu pregled in zdej bo pol pozabil, še vedno pod vplivom....user posted image user posted image user posted image  Evo, v torek pa otoke v varstvo, juheeeeej!!! Jap, mi dvojčki smo tooooo maaaačuser posted image

Žižek, ti so taka temnopolta pupa in ni čudno da si prec zabaležila črtico. Ysicer je pa mende tko, da ene majo, ene pa ne. Jaz ki sem mlečne sorte nimam in pomoje tut ne bom mela...

Kajši, že vidim, da te bo treba spet na kafe pelat in mal "prestrašit" user posted image  Daj, daj punca, če si se že tolkrat pičla, si že maher. Edin še iz bučke si morš prepodit občutek da je to neki groznega.  Ma, super si!!

kako pa kaj ostal špikarke in nosečke-ki-tega-še-ne-vejo??

Mi3 ok, čakamo na pregled v pon. Brez posebnosti, vse bolj ali manj ok. Edin mene zadnji teden noro boli desni kolk. Resno, komaj zlezem po štengah. Po ravnem je ok, pa ponoč me boli, se tut zbudim.. Mislim, le kaj je to, svašta...Išijas al kaj...

Aja, trebuh še zmeri mejčkn.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.9.2008 11:01:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dan punce!

Da vam ppovem, da sem zelo zadovoljna. Od 3 oplojene vse 3, vse enake kvalitete, torej dva pri meni, 1 čaka do nedelje če gre v frižider user posted image  user posted image  user posted image .

Tukaj ste veliko pripomogle tudi ve s takim iskrenim navijanjem. Hvala vam!!!!

Se vam javim še kasneje, zdele šibam do ata po recept user posted image
Pijička - super user posted image za vse 3 celice, pridno grej svoje dve, tretjiuser posted image te bo pa čakal za čez 2 leti.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.9.2008 11:05:29   
lara light
Pija, o, sem vesela, superuser posted image user posted image ...pa je kot smo načrtovaliuser posted image user posted image  3/3, bomba!!!
Lepo grej pikici, ta tretja pa te bo za dve leti čakala na hladnemuser posted image

Juhu, lep ja ta četrtek! Če nas še vage ne bi zaje****le, bi bil prefekten! Riti nehvaležne! Moja išče novi dom!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.9.2008 11:08:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Juhu, lep ja ta četrtek! Če nas še vage ne bi zaje****le, bi bil prefekten! Riti nehvaležne! Moja išče novi dom!user posted image
Tud za mojo bom oglas oddala, ker to je pa višek nesramnosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.9.2008 11:09:26   
mišaaa
Pozdravljene! user posted image Spet sem po dolgem času tukaj in spet imam nekaj vprašanj. No trenutno samo eno in sicer zanima me če ste bile na punkciji pod narkozo ali ne. Če niste imele narkoze so vam dali kakšne tablete proti bolečinam? Meni je dr. Gavričeva rekla, da imam na izbiro narkozo ali pa brez nje. In ne vem kako se naj odločim saj nekatere pravijo da zelo boli druge pa spet da nič ne boli. Zanima me še če je pri vas prišlo do kakšnih zapletov in do kakšnih? Mene je v ponedeljek kar malo prestrašla. Hvala za odgovore. No ja pa je že malo več kot eno vprašanje user posted image

LP, user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.9.2008 11:24:15   
lara light
mišaa, če jaz povem zase, prva punkcija z 1. nalgesinom neboleča,
2. z nalgesinom boleča zaradi prisotnosti endometričnih cist. Če bi morala še 1x, bi brez narkoze, ker sem na bolečino druge že pozabila. Vso srečo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mišaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.9.2008 11:27:44   
Shuka
Mišaaa - hmmm kako naj ti na to odgovorim, sama nisem imela narkoze pri nobeni punkciji, enkrat sem imela 9 drugič 11 foliklov, prvič sem šla brez protibolečinske tablete, drugič sem vzela Ketonal pol ure pred punkcijo, meni je pomagalo in ni bilo krize. Je pa res, da pri Rešu ne dajejo narkoze tko da verjetno tudi če bi jo se za to ne bi odločila, saj sem bila v življenju že nekajkrat pod narkozo pa moram reči, da ni bilo prijetno.
Če imaš foliklov več kot npr. 12  bo vbodov več mogoče je priporočljivo, spet pa je odvisno od tvojega praga bolečine. Čeprav vse ki se prvič podajate na punkcijo je strah tisti ki boli ne pa sama punkcija.

Odločitev je na tebi.

(odgovor članu mišaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.9.2008 11:38:53   
mišaaa
aha. torej bom res kar brez narkoze. sej sem se že prej bolj k temu nagibala zdaj pa sem že 99 % da bom kar brez. Pa mogoče ve katere če je lahko partner zraven pri punkciji?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
11.9.2008 11:41:55   
kajsica
Mišaa, mislim, da ne more biti zraven, vsaj na Gk ne more. Mora pa biti za spremstvo, da odda svoje vojačke, ki bodo potem žurale s tvojimi celicami!!!

(odgovor članu mišaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
11.9.2008 11:42:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mišaaa

aha. torej bom res kar brez narkoze. sej sem se že prej bolj k temu nagibala zdaj pa sem že 99 % da bom kar brez. Pa mogoče ve katere če je lahko partner zraven pri punkciji?
Pri meni je bil prvič, drugič je pa prišel proti koncu, ker je mel tolk opravka v svoji sobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?