Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:17:42
|
|
|
|
gigi1
|
Šukica Sem se pa zamislila zarad črtice A pol sem nekakšen fenomen Res sem bolj temnopolta, sam črtica se še zmeri vidi. Jo pokažem na naslednjem srečanju
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:18:55
|
|
|
|
gigi1
|
Lara, Šuki moja vaga je tud fuč . Grem prec v Špara
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:21:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Ja, sem brala, da se kasneje in to ne pri vseh pojavi...gigi je pa itak posebna . Meni pa paše, da se režim in da se dogaja Torej nisi zadovoljna s vago? proč z njo! menda je v sparu akcija! p.s.: Sem se zdaj spomnila, če boš vzemi še eno zame, moja je tud fuč! Ma jezna sem na vago k mi laže v oči, pa zdej vem, da nam več kupovala te digitalne, čist preveč natančno pokažejo realno stanje, čist sva se skregale, namest da bi bla na moji strani To črtico mam pa jest vsak dan od trenirke, pol pa v ogledalu študiram če ma še kej barvih kontrastov
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:22:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara, Šuki moja vaga je tud fuč . Grem prec v Špara Če si pametna, raje ne, ker ne bosta prjatlce, verjem, slej ko prej te bo zajebala ko boš najmanj pričakovala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:22:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica Sem se pa zamislila zarad črtice A pol sem nekakšen fenomen Res sem bolj temnopolta, sam črtica se še zmeri vidi. Jo pokažem na naslednjem srečanju Ti si itak kot pravi tudi Larči, nekaj posebnega
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:25:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara, Šuki moja vaga je tud fuč . Grem prec v Špara Če si pametna, raje ne, ker ne bosta prjatlce, verjem, slej ko prej te bo zajebala ko boš najmanj pričakovala jaz se z njo več ne družim že od prejšnjega tedna.......lažnivka lažniva
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:26:35
|
|
|
|
zarja1
|
si dobla že četrto zvezdico......važička
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:30:54
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara, Šuki moja vaga je tud fuč . Grem prec v Špara Če si pametna, raje ne, ker ne bosta prjatlce, verjem, slej ko prej te bo zajebala ko boš najmanj pričakovala jaz se z njo več ne družim že od prejšnjega tedna.......lažnivka lažniva Pa kako morjo bit take packe, še dobr da majo streho nad glavo pol nas pa tkole ****
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:31:15
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 si dobla že četrto zvezdico......važička A že? to pomen, da morm mal manj čvekat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:52:01
|
|
|
|
T1979
|
Mismis čestitke za ET . Držimo pesti v torek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:53:05
|
|
|
|
Pija76
|
Dan punce! Da vam ppovem, da sem zelo zadovoljna. Od 3 oplojene vse 3, vse enake kvalitete, torej dva pri meni, 1 čaka do nedelje če gre v frižider . Tukaj ste veliko pripomogle tudi ve s takim iskrenim navijanjem. Hvala vam!!!! Se vam javim še kasneje, zdele šibam do ata po recept
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:53:59
|
|
|
|
T1979
|
Pija76, čestitke, vidiš, da je blo vse OK. Suuuuuper.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:55:28
|
|
|
|
kajsica
|
Čestitke Pija, sedaj pa se lepo pusti razvajati in čuvaj pikici!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 10:58:24
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara, Šuki moja vaga je tud fuč . Grem prec v Špara Če si pametna, raje ne, ker ne bosta prjatlce, verjem, slej ko prej te bo zajebala ko boš najmanj pričakovala jaz se z njo več ne družim že od prejšnjega tedna.......lažnivka lažniva Midve sva se tudi pred časom že skregali - kako je lahko tako nesramna do mene
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:00:33
|
|
|
|
taraji
|
Lepo, Pija - sem zelo vesela zate.No, lepo grej svoji pikici.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:00:41
|
|
|
|
hedviga
|
Ojla bambine, vidim da se na polno dogaja. Miška moja, seksi žival, spet si ga mešala!! jaz mam v pon. pri njemu pregled in zdej bo pol pozabil, še vedno pod vplivom.... Evo, v torek pa otoke v varstvo, juheeeeej!!! Jap, mi dvojčki smo tooooo maaaač Žižek, ti so taka temnopolta pupa in ni čudno da si prec zabaležila črtico. Ysicer je pa mende tko, da ene majo, ene pa ne. Jaz ki sem mlečne sorte nimam in pomoje tut ne bom mela... Kajši, že vidim, da te bo treba spet na kafe pelat in mal "prestrašit" Daj, daj punca, če si se že tolkrat pičla, si že maher. Edin še iz bučke si morš prepodit občutek da je to neki groznega. Ma, super si!! kako pa kaj ostal špikarke in nosečke-ki-tega-še-ne-vejo?? Mi3 ok, čakamo na pregled v pon. Brez posebnosti, vse bolj ali manj ok. Edin mene zadnji teden noro boli desni kolk. Resno, komaj zlezem po štengah. Po ravnem je ok, pa ponoč me boli, se tut zbudim.. Mislim, le kaj je to, svašta...Išijas al kaj... Aja, trebuh še zmeri mejčkn.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:01:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Dan punce! Da vam ppovem, da sem zelo zadovoljna. Od 3 oplojene vse 3, vse enake kvalitete, torej dva pri meni, 1 čaka do nedelje če gre v frižider . Tukaj ste veliko pripomogle tudi ve s takim iskrenim navijanjem. Hvala vam!!!! Se vam javim še kasneje, zdele šibam do ata po recept Pijička - super za vse 3 celice, pridno grej svoje dve, tretji te bo pa čakal za čez 2 leti.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:05:29
|
|
|
|
lara light
|
Pija, o, sem vesela, super ...pa je kot smo načrtovali 3/3, bomba!!! Lepo grej pikici, ta tretja pa te bo za dve leti čakala na hladnem Juhu, lep ja ta četrtek! Če nas še vage ne bi zaje****le, bi bil prefekten! Riti nehvaležne! Moja išče novi dom!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:08:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Juhu, lep ja ta četrtek! Če nas še vage ne bi zaje****le, bi bil prefekten! Riti nehvaležne! Moja išče novi dom! Tud za mojo bom oglas oddala, ker to je pa višek nesramnosti.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:09:26
|
|
|
|
mišaaa
|
Pozdravljene! Spet sem po dolgem času tukaj in spet imam nekaj vprašanj. No trenutno samo eno in sicer zanima me če ste bile na punkciji pod narkozo ali ne. Če niste imele narkoze so vam dali kakšne tablete proti bolečinam? Meni je dr. Gavričeva rekla, da imam na izbiro narkozo ali pa brez nje. In ne vem kako se naj odločim saj nekatere pravijo da zelo boli druge pa spet da nič ne boli. Zanima me še če je pri vas prišlo do kakšnih zapletov in do kakšnih? Mene je v ponedeljek kar malo prestrašla. Hvala za odgovore. No ja pa je že malo več kot eno vprašanje LP,
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:24:15
|
|
|
|
lara light
|
mišaa, če jaz povem zase, prva punkcija z 1. nalgesinom neboleča, 2. z nalgesinom boleča zaradi prisotnosti endometričnih cist. Če bi morala še 1x, bi brez narkoze, ker sem na bolečino druge že pozabila. Vso srečo!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:27:44
|
|
|
|
Shuka
|
Mišaaa - hmmm kako naj ti na to odgovorim, sama nisem imela narkoze pri nobeni punkciji, enkrat sem imela 9 drugič 11 foliklov, prvič sem šla brez protibolečinske tablete, drugič sem vzela Ketonal pol ure pred punkcijo, meni je pomagalo in ni bilo krize. Je pa res, da pri Rešu ne dajejo narkoze tko da verjetno tudi če bi jo se za to ne bi odločila, saj sem bila v življenju že nekajkrat pod narkozo pa moram reči, da ni bilo prijetno. Če imaš foliklov več kot npr. 12 bo vbodov več mogoče je priporočljivo, spet pa je odvisno od tvojega praga bolečine. Čeprav vse ki se prvič podajate na punkcijo je strah tisti ki boli ne pa sama punkcija. Odločitev je na tebi.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:38:53
|
|
|
|
mišaaa
|
aha. torej bom res kar brez narkoze. sej sem se že prej bolj k temu nagibala zdaj pa sem že 99 % da bom kar brez. Pa mogoče ve katere če je lahko partner zraven pri punkciji?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:41:55
|
|
|
|
kajsica
|
Mišaa, mislim, da ne more biti zraven, vsaj na Gk ne more. Mora pa biti za spremstvo, da odda svoje vojačke, ki bodo potem žurale s tvojimi celicami!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 11:42:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišaaa aha. torej bom res kar brez narkoze. sej sem se že prej bolj k temu nagibala zdaj pa sem že 99 % da bom kar brez. Pa mogoče ve katere če je lahko partner zraven pri punkciji? Pri meni je bil prvič, drugič je pa prišel proti koncu, ker je mel tolk opravka v svoji sobi
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?