Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:36:07
|
|
|
|
baci
|
kiwi-kako si???
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:39:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, delam ja...zaspana sem, otroc me šetajo na lulanje vsako noč 2x ...samo naj , kako ti? Te heca? Termfor je super ok! jaz sem se odločla, da grem domov, mi je že preveč hudo, pa še vse skozi mi je šlo. No pa le ni rabla belega kostima, ji je bil ta rjav dans bolj všeč..... . Grem mal kavčat......in se gret.....pa Shuki sms poslat...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:43:44
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi hvala za fruštek, sem še jaz mal jedla. Kaj pa kosilce ?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:47:06
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, delam ja...zaspana sem, otroc me šetajo na lulanje vsako noč 2x ...samo naj , kako ti? Te heca? Termfor je super ok! jaz sem se odločla, da grem domov, mi je že preveč hudo, pa še vse skozi mi je šlo. No pa le ni rabla belega kostima, ji je bil ta rjav dans bolj všeč..... . Grem mal kavčat......in se gret.....pa Shuki sms poslat... Super odločitev! Doma bo takoj bolje, ko se malo pocrtaš ...pa dej plis javi, ko ti odpiše ta zelena enooka pošast!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:49:53
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kaj je bilo za fruštuk? tole IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dobro jutro deklice Evo kavica ali čajček, sokec, jajčka za zajtrk in frišn kruh Je še skoraj vse ostalo, ne vem kolko je zdej Lara pojedla, ker je za 3 Pa kje kje Shuka? Da je niso v kaki bolnici zadržali? Zdaj bi se ziher že javila sem požrešna, da je kej, samo ker so vsi vedli, koliko robe je bilo, sem se malo zadržala, pija za vas je tudi dovolj za prvo silo Mene tudi že pošteno skrbi... ...ti enooka simpatična zverinica, kje se potikaš?
< Sporočilo je popravil lara light -- 23.9.2008 10:50:16 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:50:05
|
|
|
|
ledenka
|
bozza čestitam! zdaj pa mirno do prvega UZ in še naprej... še 36 tednov mišmiš moja draga nehaj z merjenjem BT!!! stiskam pesti, močno močno, da ti tile dve pikici pokažeta lep plusek. pija moja draga zdrži, še samo 2 dni! in misli optimistično!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:54:27
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - dr. D je tudi moj, sem pa vesela, ker mi bo on delal puncijo (mi še nikoli nič ni)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 10:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj mene zanima, če pozna katera Čaj protiv steriliteta? Tako piše na vrečki, ki mi ga je prinesla čistilka iz Bosne. Čaj je sicer grenek kot pri norcih, komaj ga pijem. Piti pa ga moram 3x na dan po 2 dcl po jedi. Razumem kot da je to čaj proti sterilnosti, imam težave z zanositvijo, upam da pijem pravi čaj. No če katera koli kar koli ve, se priporočam. Hvala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:02:49
|
|
|
|
lara light
|
Ledenka, sonce, kako si? Goldy za nebolečo punkcijo in lep pridelek! Menda je Dr.D najboljši! Anonimna, jaz tega ne poznam. Pa piše na vrečki katere so setavine?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:03:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, delam ja...zaspana sem, otroc me šetajo na lulanje vsako noč 2x ...samo naj , kako ti? Te heca? Termfor je super ok! jaz sem se odločla, da grem domov, mi je že preveč hudo, pa še vse skozi mi je šlo. No pa le ni rabla belega kostima, ji je bil ta rjav dans bolj všeč..... . Grem mal kavčat......in se gret.....pa Shuki sms poslat... Super odločitev! Doma bo takoj bolje, ko se malo pocrtaš ...pa dej plis javi, ko ti odpiše ta zelena enooka pošast! ma ja. Full v velikih kosih krvavim pa sem raje šla. Doma si zakurim kamin, letim pod tuš, kavčam....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:04:51
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja hvala za obvestilo. Upam, da bo vse v redu. Šukica mislimo nate
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.9.2008 11:06:39 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:06:07
|
|
|
|
KIWI
|
Hej! Baci, za enkrat kar vredu, bomo videli popoldan. Psiho pa tak mam na tleh. In kako si ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:07:31
|
|
|
|
T1979
|
Shuka vse dobro ti želim. Pojstlica dvigni se.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:08:39
|
|
|
|
lara light
|
Kiwi, kaj dogaja? Zakaj si tako dol?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:09:19
|
|
|
|
lara light
|
T1979, kako si ti? Delaš?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:10:02
|
|
|
|
mismis
|
No še jaz se pridružuje najlepšim željam za Shuko. Draga moja, upam da bo vse v redu s tabo in tvojo pikico, želim vama vso srečo in upam, da vse vse izteče po najboljši možni poti.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:11:24
|
|
|
|
KIWI
|
SHUKI, ne ga lomit zdaj. Držim pesti, da bo vse vredu, tako kot mora biti! Zarja prenesi ji polno
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:12:54
|
|
|
|
mismis
|
Pija, saj jaz nisem po naravi pesimist, amapk ko mi enkrat pade BT točno vem, kaj to pomeni, da se bo prikazala najkasneje v dveh dneh. In če upoštevaš, da je še jutri 14. dan po ovulaciji, ti je približno jasno, kam pes taco moli. Saj nočem zganjati kakšne depresije tukaj, ampak bolje, da se pripravim na najhujše
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:13:25
|
|
|
|
KIWI
|
Lara, včeraj popoldan se je spet prikradel tisti zoprn sluz, pa glavobol, zvečer pa mal špikanja zraven, ravno kot pred . Danes sicer spet nič, vsaj zdaj dopoldan. Mah, ne vem kaj naj mislim.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 11:13:31
|
|
|
|
lara light
|
A bo morala Shuka zdaj strogo počivat? Kako si lahko pomagaš v takih primerih? Če sploh.... Al čakaš, da se postavi na mesto. Shukica, še nekaj ti jih pošiljam, da bo bolj veljalo!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?